Şimdi Ara

Kızlara Açılmak...Yardım ltfn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle selamlar arkadaşlar.Bilmenizi istediğim bi husus fake olmayışımdır.Mesaj sayımın azlığına aldanmayın...

Konu başlıkta olduğu gibi açık.
    Biraz ayrıntıya inmek gerekirse;
    hoşlandığım,hatta aşık olduğum bir kız var.Başka sınıftan ve hiç muhabbetimiz yok.Sadece onun arkadaşı bizim sınıfta ve arada bir bizim sınıfa gelip gider.Çok popüler bir kız değildir.Mütevazi ve düzgün sayılır.Çatlak,kaşar tipli bi kız değil yani:)

Şimdi sormak istediğim ben bu kıza gidip nasıl açılabilirim.Ve önemli bi nokta da çok korkuyorum ya kabul etmezse diye...

Sürekli arkadaşlarıyla geziyo sınıftan çıktığı zaman.Nadir sınıftan çıkar.Bazen göz göze geliyoruz ben ona bakarken.Az da olsa beni farkediyo sanırım ya da ben öyle hissediyorum.Tipimi soracak olursanız,yakışıklıyımdır.Kızlardan ilgi görürüm.Çıkmak isteyenler çok oldu ama benim gözüm bu kızdan başkasını görmüyo.Bu konuda deneyimim çok az ve daha önce çıktığım kızlar öylesine eğlenmek içindi.Bu seferki farklı.Kendim gidip açılmam lazım.Lütfen bi akıl verin...
    Teşekkürler.İyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -zuhah- -- 2 Haziran 2008; 1:24:10 >

• Yalnız başlık süper.

##Bir kız var...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Yalnız başlık süper.

##Bir kız var...

hmmmmm sizin HÜSEYİN16 ya yönlendiriyorum..lütfen hattan ayrılmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..White-Tiger..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tommy_b

Bu Arada 12Gün Nasıl Beklicez Yaa

• quote:

Yalnız başlık süper.

##Bir kız var...

F
  • quote:

Orijinalden alıntı: Su Borusu

quote:

Bu Arada 12Gün Nasıl Beklicez Yaa

Alıntıları Göster
    Ya lütfen biraz ciddi olun.
    Hüseyin16yı bende tanıyorum da banlı galiba şu anda.siz yardımcı olun onun yerine.
    en azından benden tecrübelisinizdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: HotdogspecialeS

F

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: krzmtk18-71

F

A

• havada bulut sen bu kızı unut
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata1606

havada bulut sen bu kızı unut
    fake değilim.üye olduğumdan beri sadece buraya takıldım.
    araştırabilirsiniz saçma sapan konularda açmadım bazı fakeler gibi.buna saçma derseniz seve seve silerim.ama yardıma ihtiyacım var...
  • quote:

quote:

F

A

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Y.e.ş.i.L

quote:

F

A

K

• quote:

quote:

quote:

F

A

K

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

quote:

F

A

K

E

• quote:

quote:

quote:

F

A

K

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

quote:

F

A

K

E

• quote:

Orijinalden alıntı: HotdogspecialeS

quote:

quote:

quote:

F

A

K

E

Alıntıları Göster
    :S
    anlaşılan yardım etmeyeceksiniz.
    birinizin 7 diğerinin 10 mesajı var.kusura bakmayın ama bence sizde fakesiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: -zuhah-

Hüseyin16yı bende tanıyorum da banlı galiba şu anda.siz yardımcı olun onun yerine.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: -zuhah-

hüseyin16 dan başkası bişey yapamaz o bir uzman..12 gün aramızda yok fakat sayılı gün hemen geçer..bekleyin siz

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Konu Dışında Post Geçmediğinden Öyle Gözüküor Profile Bak 60 Küsür..

• quote:

Yalnız başlık süper.

##Bir kız var...

Haklı bahane bulman lazım tanışmak için dandik bahaneleri yemiyo kızlar ve bu da küçük düşürücü oluyo biraz... bu arada kabul etmezse diye korkma.. korkarsan hiç başlayamazsın... ama hemen aldanma kızlar çok pis yüzüstü de bırakabilir... 2 saat bakar gider konuşursun teklif edersin *öt gibi bırakır ortada.... ssonuçta sen git başla olaya... geç kalma derim... muhabbet kurup ilerletmeye bak.. sonra birden dengesizleş kızı hiç sallama slm ver geç.. kız ne yapmaya çalışıyo bu derken seni düşünmeye başlayabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 2 Haziran 2008; 1:44:17 >

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

profilini göremiyorum.ama eminim 60tır.60 mesajının olması onun fake olduğumu mu gösterir sence?

edit.yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilm-i yorum -- 2 Haziran 2008; 1:43:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

Haklı bahane bulman lazım tanışmak için dandik bahaneleri yemiyo kızlar ve bu da küçük düşürücü oluyo biraz... bu arada kabul etmezse diye korkma.. korkarsan hiç başlayamazsın... ama hemen aldanma kızlar çok pis yüzüstü de bırakabilir... 2 saat bakar gider konuşursun teklif edersin *öt gibi bırakır ortada.... ssonuçta sen git başla olaya... geç kalma derim... muhabbet kurup ilerletmeye bak.. sonra birden dengesizleş kızı hiç sallama slm ver geç.. kız ne yapmaya çalışıyo bu derken seni düşünmeye başlayabilir..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Haklı bahane bulman lazım tanışmak için dandik bahaneleri yemiyo kızlar ve bu da küçük düşürücü oluyo biraz... bu arada kabul etmezse diye korkma.. korkarsan hiç başlayamazsın... madem arkadaşı sizin sınıfta... kız sizin sınıfa geldiği zaman git yanlarına kendi sınıfındaki kıza birşeyler sor okul yada dersler ile ilgili (senin sınıfındaki kızın bilemeyceği) sonra diğer kıza sor sen biliyo musun falan de... sonra tanıt kendini kendine güvenmen önemli... kıza bunu hissettir... eğer gözgöze geliyosanız kızın dikaktini az da olsa çekmişsin demektir... kız hafiften yeşilleri yakmış hafiften gelebilirsin diyo ama hemen aldanma kızlar çok pis yüzüstü de bırakabilir... 2 saat bakar gider konuşursun teklif edersin *öt gibi bırakır ortada.... ssonuçta sen git başla olaya... geç kalma derim... muhabbet kurup ilerletmeye bak.. sonra birden dengesizleş kızı hiç sallama slm ver geç.. kız ne yapmaya çalışıyo bu derken seni düşünmeye başlayabilir..

offfffffffffffff kardeşimmmmmmmmmmmm seni unuttuk ya hüso16 arıyoruz bizde....

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Haklı bahane bulman lazım tanışmak için dandik bahaneleri yemiyo kızlar ve bu da küçük düşürücü oluyo biraz... bu arada kabul etmezse diye korkma.. korkarsan hiç başlayamazsın... madem arkadaşı sizin sınıfta... kız sizin sınıfa geldiği zaman git yanlarına kendi sınıfındaki kıza birşeyler sor okul yada dersler ile ilgili (senin sınıfındaki kızın bilemeyceği) sonra diğer kıza sor sen biliyo musun falan de... sonra tanıt kendini kendine güvenmen önemli... kıza bunu hissettir... eğer gözgöze geliyosanız kızın dikaktini az da olsa çekmişsin demektir... kız hafiften yeşilleri yakmış hafiften gelebilirsin diyo ama hemen aldanma kızlar çok pis yüzüstü de bırakabilir... 2 saat bakar gider konuşursun teklif edersin *öt gibi bırakır ortada.... ssonuçta sen git başla olaya... geç kalma derim... muhabbet kurup ilerletmeye bak.. sonra birden dengesizleş kızı hiç sallama slm ver geç.. kız ne yapmaya çalışıyo bu derken seni düşünmeye başlayabilir..

offfffffffffffff kardeşimmmmmmmmmmmm seni unuttuk ya hüso16 arıyoruz bizde....

Alıntıları Göster
    darkchild teşekkür ederim kaale aldığın için ;
    aslında sınıftaki kızla pek samimiyetim yok.sınıfa da arada bir geliyo zaten.çoğunlukla dışarda görüşüyolar.
    dışardayken yanlarına gitmem de saçma olur.
    direk gidip hoşlandığımı söylesem tersler heralde.yani muhabbet kurmam biraz zaman alır.gel gör ki okullarda kapanıyo.
    şansımı denesem mi

• quote:

darkchild teşekkür ederim kaale aldığın için ;
    aslında sınıftaki kızla pek samimiyetim yok.sınıfa da arada bir geliyo zaten.çoğunlukla dışarda görüşüyolar.
    dışardayken yanlarına gitmem de saçma olur.
    direk gidip hoşlandığımı söylesem tersler heralde.yani muhabbet kurmam biraz zaman alır.gel gör ki okullarda kapanıyo.
    şansımı denesem mi

Alıntıları Göster
    Kendine güven biraz sanki kızlar erişilmesi elde edilmesi zor yaratıklar.Aksine doğru stratejiyle çok kolay elde edilir.Kendine güven ses tonun güven versin işte git açıl

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.