Bildirim
Kızlara Ev Ve-ril-mez (8. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
doğru söylüyor eski sevgilim olacak kişi ve dingil arkadaşının evine gitmiştim çöplükten farkı yoktu şerefsizim -
Belki de siz öylesine denk gelmişsinizdir.Bir olay için tüm kızları suçlamak yersiz.
Not:Kız değilim. -
hocam ss koysana be -
erkekler daha vicdanlıdır bunu reddedemeyiz herhalde , ayıptır la şuraları toparlayak biraz der 3-5 bişeyi temizler en azından , en kötüsü bile bunu yapar ama bazı kızlarda vicdanın v'sinin olmadığını hepimiz biliyoruz , hem kendi tecrübelerimizden hemde sağdan soldan duyduklarımız ve gördüklerimizden
aynı şeyi bende yaşadım , bizde karşı daireyi kiraya vermiştik 2 kız kardeşe , evden ayrıldıklarında 3 çuval çöp çıkardık evden 1çuval bira şişesi doluydu zaten , yanarım yanarım onlar bizim evde otururken ben başka şehirde ünideydim ona yanarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup13 -- 28 Haziran 2013; 4:54:57 > -
bizler temizledik mi tam temizleriz 1.5 yıl sonra falan -
Cinsel eşya mı? One ya.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X