Şimdi Ara

Kızlara Ev Ve-ril-mez (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
5
Favori
5.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ChackerKey_f

eyvallah kızlar biraz pistir,pede ve izmarie inanırımda sütyen ve cinsel eşyaya inanmam tekrar kullanacakları şeyleri neden bıraksınlarki pek inandırıcı gelmedi bana

İç çamaşırları vardı yalan mı atıcam allah allah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Properties

quote:

eyvallah kızlar biraz pistir,pede ve izmarie inanırımda sütyen ve cinsel eşyaya inanmam tekrar kullanacakları şeyleri neden bıraksınlarki pek inandırıcı gelmedi bana

ne güzel işte bide şu cinsel eşya dediğin şey ne ss falan istemiyorum söylesen yeter merak ettik bak.

• quote:

quote:

em omları
  • Yalan olabilir , hem para olarak alıcağınız var hem evi o halde bırakıyorlar hiç sesinizi çıkartmıyorsunuz.Zaten yöneticiliğinde yalandan dolayı alınmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qer_1st_k

Cinsel eşya ne acaba çok merak ettim?

Göğüslerini evde bırakmışlar.
  • cinsel eşya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

Yalan olabilir , hem para olarak alıcağınız var hem evi o halde bırakıyorlar hiç sesinizi çıkartmıyorsunuz.Zaten yöneticiliğinde yalandan dolayı alınmış.

Yönetici olurken yaşımı sormadılar hiçbir şekilde yalan atmadım sadece yaşım anlaşılınca yöneticiliğim alındı. İftiranın daniskası. Ek olarak sesimizi çıkarmadığımızı kim söyledi aradık açmadılar napabiliriz allaha havale ettik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Properties -- 27 Haziran 2013; 16:58:39 >
  • bi hadi beya ; evi ticarilere vermişer sonra öle böle :D şöle genellemelerede ayar olurum yok kıza ev verilmezmiş oldu kekolarla dolduralım evlerii her yarabbim yawww:D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Don't Wake Me Up

Yoksa o evde

Zorno mu cekmisler ¿

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • No ss no güven
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acıktıysan Sandalye

quote:

Orijinalden alıntı: qer_1st_k

Cinsel eşya ne acaba çok merak ettim?

Göğüslerini evde bırakmışlar.

• elinizde senet yok mu ?
  • Dağınık yaşayabilirim ama pislik içinde yaşayamam bir erkek olarak. Ayrıca son ay kirayı vermeden kaçmak bildiğin... Neyse ceza yemeyim şimdi durduk yere. Fakat her öğrenci evi bu kadar pislik içinde olabilir, kızlara özel bir durum değil bu.
  • Temiz kız belli eder kendini zaten. Öyle hoppa hoppa tiplere ev verilmez erkekler de dahil.
  • Eve bir gusül aldırın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kiracı kızlarla
  • kızların yaptığı en büyük zarar pedleri wc ye atıp boruları tıkatıp bokla uğraştırmaları buna defalarca denk geldim çevremde öğrenciye kiraya verenlerde
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YoloHolo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YoloHolo

Bir ara oyun yapmıştın sf diye noldu ona oynuyodum

Ooo eskilerdensin yani 2006'lı yıllardı vay be

Evet. Senle baya takılıyoduk biz cp falan oynuyodun Sonra msn kullanılmamaya başladı bıraktım

Clubpenguin evet ya CoderWriter'dı nickim yöneticiydim ;http://forum.donanimhaber.com/m_26081012/tm.htm

Güzel günlerdi 6-7 yıl önceydi.

Vay CoderWriter kardeş.. CP oynardım ben de hatırlıyorum seni.

• Buz dolabindaki saçlar garibime gitti nasıl olmuş olabilir pm bekliyorum deneyimliler olursa bide on numara olur
  • bişey okumustum:

öğrenciye ev kiralamayan insanlar otobüste öğrencilerden yer bekliyor

diye
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.