Şimdi Ara

Kızlara Karşı Özgüven :( (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
3
Favori
3.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kime göre neye göre sıkıntı var mı sorusunu sormakta fayda var.Bu soruyu buraya sormak boş iş git sahada deneyim yap,buradaki cevapların senin için bir önemi olması üzücü.Hatta bu mesajın bile!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sen en azından bir umut demişsin, ben kadınlarla iletişim konusunda o kadar zayıfım ki, bir kadınla sevgili olma ihtimalim, Elon Musk'tan daha zengin olma ihtimalinden bile düşük.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tassa kullanıcısına yanıt
    Aynen reis, konuyu açtığım tarihten itibaren 3 tane takıldığım oldu. Şimdi 4.cü deyim :) YouTube da araştırma yaptım bayağı bu konuda işime yarayan faydalı bilgiler edindim ve sahaya çıktım.

• Tipin iyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben 21 yaşındayım. 17 yaşıma kadar elime kız eli değmedi senin gibiydim.

şu 4 yıldır kızlarla hayal ettiğim ne varsa yaşadım ve şu an da çok mutlu bi ilişkim var ciddi düşünüyorum.

tipim senden iyi değil bunu garanti ediyorum.

öncelikle spora başla ve genel kültürünü biraz yükselt.

sonra kadınlar hakkında 1-2 kitap oku onları tanı (sağlamından bul gidip feministlerden falan okursan geçmiş olsun hhahah)

red pill felsefesi ile tanış. red pillci ol demiyorum ben de değilim ama bi gör yani.

gerisi tamamen denemek. 5-6 kızla yattım 20 tanesinden red yemişimdir. sana yemin ediyorum ki en fazla üçünün adını hatırlıyorumdur şu an.

kafaya takma git sosyal medyadan tanışmaya çalış biraz farklı ol dm kutusundaki diğer 50 erkek gibi olma.

dene dene dene easy hadi kg görüşürüz :*

edit: konu eskiymiş sanırım başarmışsın tebriks lol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Go All The Way -- 10 Temmuz 2020; 19:48:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Go All The Way G kullanıcısına yanıt

Çok Saol hocam😉 aynen konum bayağı eskidi ama şuan gayet iyiyim herşey yolunda.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.