Şimdi Ara

Kızlara Karşı Özgüven :( (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
3
Favori
3.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cowinenge

Hocam bu yazdiklarina cok guzel bir alintiyla cevap vermek istiyorum Turkçesini bulamadim hazirda kusura bakmayin simdiden:

“Tell your heart that the fear of suffering is worse than the suffering itself. And that no heart has ever suffered when it goes in search of its dreams, because every second of the search is a second's encounter with God and with eternity.”
    Yok hocam ne kusuru düşünmen yeter.Ben türkçeye çevirdim ve bayağı anlamlı bir yazı çıktı.Eyvallah 👍

"Kalbinize, acı çekme korkusunun acı çekenin kendisinden daha kötü olduğunu söyleyin. Ve hiçbir kalp hayallerini aramaya başladığında hiç acı çekmedi, çünkü aramanın her saniyesinde bir saniye Tanrı ile ve ebediyetle karşılaşılıyor."

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demi Lovato is Bipolar

Bu mesaj silindi.
    At hocam bakalım çekinme sıkıntı yok 👍

• quote:

Bu mesaj silindi.
    Hocam hiç bir sıkıntın yokki gayet iyisin Yüzün biraz gülsün ve kendini sev yeter.Sosyal fobi nasıl oluştu pc başındamı çok vakit geçiriyorsun yoksa iş gereğimi oldu ? Ne güzel sporda yapıyorsun insana özgüven ve motive verir spor, bende devam edeceğim askerden yeni geldim :)
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Dişilerle benimde sıkıntım vardı ama yukardaki arkadaşların tavsiyelerini oku gayet iyi tavsiyeler.

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Sosyal fobiyi aş rahatla hocam 👍

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karakter lafla tavsiyeyle şekillenebilen bir şey olsaydı, herkes kendince mükemmel bir karaktere sahip olurdu. Yaşamadığın bir tecrübeyi sana kimse anlatarak öğretemez, en fazla neye benzediğini öngörürsün fakat yaşadığında neler hissedeceğini bilemezsin...

23 yaşındayım kadınlara karşı öz güvenim yok diyorsun, bende 29 yaşında biri olarak özgüvenliyim tecrübeliyim diyelim bunu sana nasıl aktaracağım ? Benim yaşanmışlıklarım sana nasıl geçecek dostum :) Ayrıca her tecrübe her insanda farklı şeyler uyandırır, farklı anlamlar kazanır. Kimisi bir insan tarafından üzüldüğünde güçlenir kimisi derbeder olur hayata küser...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Karakter lafla tavsiyeyle şekillenebilen bir şey olsaydı, herkes kendince mükemmel bir karaktere sahip olurdu. Yaşamadığın bir tecrübeyi sana kimse anlatarak öğretemez, en fazla neye benzediğini öngörürsün fakat yaşadığında neler hissedeceğini bilemezsin...

23 yaşındayım kadınlara karşı öz güvenim yok diyorsun, bende 29 yaşında biri olarak özgüvenliyim tecrübeliyim diyelim bunu sana nasıl aktaracağım ? Benim yaşanmışlıklarım sana nasıl geçecek dostum :) Ayrıca her tecrübe her insanda farklı şeyler uyandırır, farklı anlamlar kazanır. Kimisi bir insan tarafından üzüldüğünde güçlenir kimisi derbeder olur hayata küser...
    Orasıda doğru evet, yaşayıp öğrenmek lazım.

• kız işleri nasıl olacak diye düşünmekten vazgeçince düzelecek.tabi karşındaki kız da önemli.popüler kültürle yoğrulmuş boş birisi ise öyle olmadığın sürece ilişki milişki kuramazsın.önce kendini muhasebe edip sonra sana uygun görünen kızlarla iletişim kur.bak seni reddedecek ve kendini ezilmiş hissedeceğin kızlar telefon bağımlısı.bilidğin uyuşturucu gibi bağlılar.amacın kız bulmak değil ilişki kuracağın birisi olursa olaylar farklı işler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONY86

kız işleri nasıl olacak diye düşünmekten vazgeçince düzelecek.tabi karşındaki kız da önemli.popüler kültürle yoğrulmuş boş birisi ise öyle olmadığın sürece ilişki milişki kuramazsın.önce kendini muhasebe edip sonra sana uygun görünen kızlarla iletişim kur.bak seni reddedecek ve kendini ezilmiş hissedeceğin kızlar telefon bağımlısı.bilidğin uyuşturucu gibi bağlılar.amacın kız bulmak değil ilişki kuracağın birisi olursa olaylar farklı işler.
    Hocam "sana uygun görünen kızlarla iletişim kur" işte bunu nasıl bulacağım ? Cafede,bankta,eğitim kurslarında falanmı hocam ?

• AnNka-tr kullanıcısına yanıt
    en basiti okul.amacı dışında kullanılan yegane yapı.çeşitli kurslara gidebilirsin.kafelerde tanışmak bana çok film hareketler gibi geliyor.boş boş durana bişey gelmez.örneğin fotoğrafçılık yaparsın.börtü böcek felan.parkları bahçeleri gezersin.o sırada tanışırsıun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONY86

en basiti okul.amacı dışında kullanılan yegane yapı.çeşitli kurslara gidebilirsin.kafelerde tanışmak bana çok film hareketler gibi geliyor.boş boş durana bişey gelmez.örneğin fotoğrafçılık yaparsın.börtü böcek felan.parkları bahçeleri gezersin.o sırada tanışırsıun.
    Tamamdır.Eyvallah hocam tavsiyeler için

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noldu kanka alışabildin mi kızlara

• tipte sorun yok ama erkeksi değil o yüzden kilo ver kas yap beğenen olur
  • Yok hocam başka şeyler var. çözemiyorum yani iyice karamsara bağladım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.