Şimdi Ara

Kızlardan Soğumak İstiyorum Yardım :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lise 3 öğrencisiyim derslerime odaklanmak istiyorum bu yüzdende kızlardan 2-3 yıl kadar uzak kalmak istiyorum ne tavsiye edersiniz?

• mesajım bulunsun

şahsen ben hep bi açık yönlerini bulmaya çalışıyorum, böyle tiksinç bişeylerini başarılı olduklarım oluyor ama soğumadıklarımda var hala Gerçi bu aralar dehşet bi paranoya yaptım artık duygusal davranmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dean_Winchester

mesajım bulunsun

şahsen ben hep bi açık yönlerini bulmaya çalışıyorum, böyle tiksinç bişeylerini başarılı olduklarım oluyor ama soğumadıklarımda var hala Gerçi bu aralar dehşet bi paranoya yaptım artık duygusal davranmıyorum

işde bende öle duygusal davranmamak istiyorum yoksa dersler cok gidior sen nasıl başardın o işi ya cevremde cocuklara bakıorum adamlar pc oyunlarıyla kafayı bozmuslar kızları takmıolar bile keske onlar gibi olabilsem :D

•  Kızlardan Soğumak İstiyorum Yardım :D
  • 1 cup 2 girls
  • gayelit.com
  • Son zamanlar forum yöneticilerin olmadık mesajlarıma verdikleri uyarılara ve uzaklaştırmalar tepki olarak forumu bırakma kararı aldım. Yöneticilerden bi tanesiyle konuşup üyeliğimin tamamen silinmesi istedim yani yazdığım tüm msjlarla birlikte fakat bunun mümkün olmadığını söylediler. Ben de foruma veda ederken arkadamda bir iz bırakmak istedim. Konu dışına yazdığım son 1000msjı (kilitlenen konulardakiler hariç) editleyerek bu msjı koyuyorum.

Beni unutmamanız dileğiyle
    Akosev (Number47)

Bu giflerde bulunan kişilerin tamamı ünlüdür

Bunlar da size veda ederken son hediyem olsum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Number47 -- 23 Aralık 2010; 22:24:40 >

• blue waffle yaz google amcana
  • pis liseli abazaliktan ölüyom demiyo da ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr...daredevil

blue waffle yaz google amcana

Allah belanı vermesin insanın yedikleri ağzına gelmesi böyle birşeymiş demekki zaten kızlara bakarken bunu hayal et kuş bırak kalkmayı ölür

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.