Şimdi Ara

Pazarcılık yapanlar veya yapmış olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara da ikamet ediyorum, yaşım 20 üniversite sınavına hazırlanacağım haftada 2-3 gün pazara çıkmak istiyorum.

Nerede ne satacağıma henüz karar vermedim gidip sosyete pazarı konseptinde ki pazarları gezeceğim kim ne alıyor neyi almıyor kiraların durumu nedir biraz araştırmak lazım.

Tavsiyeleriniz var mıdır ? ayda 1000 lira kar bırakır mı ?

• Pazarcı değilim ama çok pazarcı tanıyorum (iş gereği). Pazarcılar yırtık insanlardır dikkat et. Ozellikle doğulu kesimle tartışmaya girme. Sebze meyvemi satıcaksın yoksa kıyafet falanmı?
    Olanak varsa başka işe yönel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çekindiğim tek kısım da bahsettiğin şahıslar beni pazarlarda barındırırlar mı bilemiyorum , yüksek ihtimalle giyim üzerine olacak aslında manavlık yaptım ama pazarda meyve sebze satmak için araba ve saklayacak soğuk bir yer lazım maalesef bende yok o imkanlar.

Part time iş aradım ama kimse dönmüyor, ticareti de hep yapmak istedim ama hiç nasip olmadı
  • Ilk once yer ayarlican kirasi var komsularina cay soyle iyi gecin dogulular adam yemez pazarcilik yapmadim yapan bi abi taniyodum

• Bir kaç bin lira rahat bırakır, Bayan 50 yaş üzerine gidecek entari ağırlıklı elbise, iç çamaşırı, yazlık büyük beden tişört v.s, sürümden kazanayım dersen her türlü iyi para kazanırsın. Devamlı müşteri sahibi olursun, nerden mi biliyorum, ev pazar elbisesi dolu, alıp alıp giymiyorlar! Semt Pazar a git bi elbise satanlara bak, uçmuşlar, entariye 275 lira diyor, trendyol da 60- 80 lira.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayda 1000 TL hedefliyorsan asgari ücretle çalışman daha mantıklı
  • 1000 tl hedef değil bana lazım olan para
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güreş yapanlar veya bilenler
    8 yıl önce açıldı
    E-ticaret yapan var mı?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mandalinaturp1

1000 tl hedef değil bana lazım olan para
    İlk 1000'e gir hocam.

Ayrıca pazarcılık yerine cumartesicilik de yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

İlk 1000'e gir hocam.

Ayrıca pazarcılık yerine cumartesicilik de yapabilirsin.

Alıntıları Göster
    Cumartesicilik nedir acaba?
  • mandalinaturp1 kullanıcısına yanıt
    Ayda 1000 lira kar bırakır mı demişsin asgari ücretli işe gir karın 2020 TL olsun.
  • üniversite sınavına hazırlanacağım için tam zamanlı bir iş yapmak istemiyorum, part time çalışmak için birçok yere başvuru verdim ama geri dönüş alamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mandalinaturp1

üniversite sınavına hazırlanacağım için tam zamanlı bir iş yapmak istemiyorum, part time çalışmak için birçok yere başvuru verdim ama geri dönüş alamadım

naptın dostum girdin mi işte (:

• Bende cok dusundum en az 1k ile girilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zamanında giyim üzerine hem dükkanımız vardı hem de pazarda tezgah açıyorduk yaklaşık 12-13 metre. Öncelikle pazar yerini ya sahibinden ya da belediyeden kiralaman lazım, oraya iyi para gider. Satacağın ürünün ne olduğu önemli, etrafındaki adamların nasıl insanlar olduğu önemli. Pazarın başında mısın sonuna doğru musun bu önemli. Manav ürünleri dediğin gibi zor, kıyafete yönelirsen de benim tavsiyem sürümden kazanmaya çalış. Pazardaki insanlar genelde kalite aramaz, kaliteli ürün isteyen internetten sipariş verir ya da avmye gider. Ucuz olursa tezgah başında bağıra çağıra satış yaparsın. Bu çocuk kıyafeti olur, ne bileyim çorap olur, tişört olur, şort olur vs. Zaten tezgahın başında biraz kuru kalabalık birikti mi gerisi gelir.

20 yaşındayım diyorsun, tek başına herhangi bi yere gidip de ben buraya tezgah açacağım diyemezsin, müsaade etmezler hemen çökerler tepene. Ha ben yerimi kiralar öyle tezgah açarım dersen dediğim gibi kira için iyi para vermen lazım ayrıca tek başına çadır aç tezgah ser geri topla vs. zorlayabilir.

• letgodan bisiler alsat yapmani tavsiye ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.