Şimdi Ara

Güreş yapanlar veya bilenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar güreş baya ilgi çekici geliyor ama tanıdığım güreşçilerin hepsinin kulağı kırık. şimdi ben amatör şekilde bir süre gitmek istiyorum şu kulak kırılma olayı ben amatör yaparken de tehlikesi olacak mı? ihtimali varsa uzak durmam en iyisi.
    amatörken de minder üstünde yapacaz sonuçta yine sürtebilir. bilen kişiler bilgilendirirse sevinirim.

• E kardeşim box kick boks desek burun kırılma var. Muay thai desek burun var kaval kemiği ezme var. Var oğlu var. Düşünme böyle şeyler git yazıl. İlk günden kimsenin kulağını kırmazlar. 2 3 ay sonra baktın bi tarafın kırılacak gibi, bırakırsın. Öğrendiğin yanına kâr kalır. He 0 risk istiyorsan wing tsun a git. Onda da kumbaranı kırarlar :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AdamBaliKokusu A kullanıcısına yanıt
    kardeşim belli ki güreş hakkında bilgin yok. kulak kırılması dediğim şey yaygın "güreşçi kulağı" diye bir söylem vardır. ve hayat boyu kalıcıdır. kulak şişer araştırırsan bulabilirsin. ben şuan zaten kick boks yapıyorum sporu seviyorum ama küçüklükten gelen güreş sevgim var. ama öyle bir kulağa da sahip olmak istemem şahsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natijax -- 1 Ocak 2017; 1:59:23 >
  • özel kulaklıkları var, çok çekiniyorsan ondan alırsın.
    güreş güzel spordur da öyle kick boks gibi spor olarak yaptırmazlar pek, müsabık sporcu yetiştirir salonlar genelde, bu sebeple de 15 16 yaşından büyük adamı kabul edeni pek görmedim. Ben de yapmak istemiştim ama yer bulamadım.
  • dgo_cr7 kullanıcısına yanıt
    evet kulaklık rahatsız etmesi dışında etkiliymiş baktım. başlarsam kulaklık alıcam.
    22 yaşındayım o zaman beni hiçbir güreş salonu almaz demekki. yazık oldu :)
    haziran gibi başlamayı düşünüyorum güreşe. güreş dediğin gibi olmazsa judo da olabilir.
  • ne oldu kardeşim, başladın mı?
  • hayır ama başlayacağım birkaç ay içinde. kick box şu anlık.
    ama duyduğum kadarıyla ciddi maça çıkmayanların kulağı kırılma ihtimali çok azmış. ama yine de kendin araştırıp ya da spor salonuna gidip hem hocaya hem öğrencilere kendin sorabilirsin. öyle düşünüyorum ben de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.