Şimdi Ara

KOF serileri ve hareketleri bilen buyursun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KOF serileri ve hareketleri bilen paylaşsın

• Tüm hareketlerin yapılışları hangi emülatörden çekersen çek, oyunun kendi FAQ belgesinin yanında, PS2 ve Xbox sürümlerinde zaten menüden girip, haraket listesine bakılabiliyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaraKanarya

Tüm hareketlerin yapılışları hangi emülatörden çekersen çek, oyunun kendi FAQ belgesinin yanında, PS2 ve Xbox sürümlerinde zaten menüden girip, haraket listesine bakılabiliyor..

ben öyle bişi görmedim şu ana kadar oynadığım zamanlarda ve ben pc için sordum
  • Neoragex in yanında genelde Neofaq isimli bir klasör de olur, içindeki oyunların her ayrıntısı o klasördeki belgelerde yazar, eğer yoksa istediğin oyunun ismini ve "Move List" kelimelerini her hangi bir arama motorundan arattırırsan hareket listesinin olduğu FAQ belgesini rahatlıkla bulursun.
    Konsollarda ise söylediğim gibi menüde hareketler zaten yazıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaraKanarya

Neoragex in yanında genelde Neofaq isimli bir klasör de olur, içindeki oyunların her ayrıntısı o klasördeki belgelerde yazar, eğer yoksa istediğin oyunun ismini ve "Move List" kelimelerini her hangi bir arama motorundan arattırırsan hareket listesinin olduğu FAQ belgesini rahatlıkla bulursun.
    Konsollarda ise söylediğim gibi menüde hareketler zaten yazıyor.

teşekkürler bakacağım
  • bunlar çok karmaşık!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :blaCk: -- 2 Mart 2008; 16:16:59 >
  • king of fighters 95 oynuyorum gizli karakterleri çıkarabiliyorum ama bi sıkıntım var omega rugal ın ayağıyla yaptığı hareketi ve kayarak yaptığı hareketleri nasıl yapıcam bilen varsa yardım ederse sevinirim pc de oyunuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HalilBey

king of fighters 95 oynuyorum gizli karakterleri çıkarabiliyorum ama bi sıkıntım var omega rugal ın ayağıyla yaptığı hareketi ve kayarak yaptığı hareketleri nasıl yapıcam bilen varsa yardım ederse sevinirim pc de oyunuyorum

yön tuşları ile aşağı geri yukarı bastıktan sonra tekme tuşuna basarak ' updissayta' yapmış olursun

kayarak hareket ise ileri aşağı geri yumruk tuşuna basacaksın

senin adamın sol tarafta iken böyle oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.