Şimdi Ara

KIZLARI ELDE ETME SANATI 'DH'LİLER İÇERİ' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
49
Favori
27.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu ana kadar tamamını okudum. Bişeyler anlatsa iyi yazının %80 i şöyle olacak böyle olacakla geçiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usta bisey sorcam yere düşen kızları napiyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dh de dhliler içeri yazman yetmiyormuş gibi destan gibi yazı yazmışsın. Dh de dh lileri çağırdığın bir konuda bunu hiçbir dh linin okumayacağını bilmiyor musun dostum.

• Bunu okuyacagima dışarı çıkar 10 kıza teklif ederim elbet biri kabul eder.

• hepsini okudum. takip ediyorum merak ettim editleyerek git. çoğu kolpa da merak işte naparsin

• Kız için değil de meraktan okuyacağım teşekkürler.

• Tam başlayacak diyorum gene bişey açıklıyorsun böyle böyle gider bu

• KayganSabun K kullanıcısına yanıt
    Etme

• Bunu okuyacağıma yalnız kalırım daha iyi

• Katılıyorum dostum gerçekten abartı dozu aştı artık

• Ozet yok mu
  • Güç sizinle olsun arkadaşlar
  • Sonunda zebaniye bağlamaz inş.
  • Büyük usta my7'ın özentisi bir konu daha.Blok.

• Bu yazı inci sözlüktendi neredeyse tamamını okumuştum boş bir yazı beyler, 1 saat okumaya değmez.

• laggerme kullanıcısına yanıt
    Oradaki adam sonunu devam ettirmeyip defolup gitmişti.Ben sonunu devam ettirip size nasıl tanışacaksınız? tanışma anında neler söyleyip neler soracaksınız onları da anlatacağım.Yani takip etmene gerek yok ben aynısını yazıyorum tabi o bittiğinde benim kısmım başlayacak o yüzden bilgilendirme hem benim tarafımdan hem de o yazan şahıs tarafından sürdürülmüş olacak.
  • Yarisina kadar okudum hep yapacagiz edecegiz demis. Elle tutulabilir hicbir bilgi yok.

• Ali Ağaoğlu iki. Sürekli aynı şeyleri zırvalamışsın. Karşıma çıkarsan 30 saniyede seni nasıl manipule edeceğimi görürsün. İçi boş vaatlerle dolu konunu açma sebebin de belli. Her kızı elde edebilen hiç bir üstün zekalı burada konu açmakla uğraşmaz. Buradan da iki sonuç çıkar. Ya gerizekalısın ya da bu yolda ilerliyorsun. Hakaret etmiyorum. Olasılıklardan bahsediyorum.

• bi ara okurum
  • Bakın bu alıntı yazıdır.Bu yazıyı 3-4 ay önce fark ettim ve denedikçe bazen üzücü bazen de harbiden haklıymış ulan bu adam diyeceğim sonuçlar elde ettim.Bir arkadaşın dediği gibi bu yolda ilerliyorsun falan.Evet,öyle çabalıyorum ve 1 sene önceki halime göre 100 kat daha özgüvenli hale geldim.O kadar alıştırmadan sonra artık kiminle nasıl konuşacağım ve nasıl onları yönlendireceğimi biliyorum.Ve sık sık yeni birileri ile tanışıyorum.Burayı 3 sene takip edip sonradan üye olmuştum.Ve 2 seneden fazla olmuştur.Birçok arkadaşı tanıdığım için ve açılan konuları da takip ettiğimden bu konunun onlar için az da olsa onlara yön gösterebileceğini düşündüm.Tabi uygularlarsa sonuç %100 e yakındır.
    Herkese iyi geceler
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.