Şimdi Ara

KIZLARI ELDE ETME SANATI 'DH'LİLER İÇERİ'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
49
Favori
27.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler.Bu yazım alıntı olacaktır.Daha fazla kişiye ulaşmasını istiyorum.İnci Sözlükte bulduğum bir konudan alıntım bunu da belirteyim. Bu yazı sayesinde benim de birçok tabumu yıkıp denemem sonucunda etkili sonuçlar aldığımdan dolayı tecrübelerimle beraber size bu konuyu aktaracağım.Birazdan konuyu editleyeceğim.
    EDİT 1 : KONUYA GİRİYORUZ BEYLER SABIRSIZ OLABİLİRSİNİZ AMA YAVAŞ YAVAŞ SİZİ GÜÇLÜ BİR ERKEĞE DÖNÜŞTÜRÜP HER KIZLA RAHAT KONUŞUP ONLARI ELDE EDEBİLECEKSİNİZ!!! (%100 GARANTİ VERİYORUM.TABİ BU SİZİN NE KADAR UYGULAMAK İSTEDİĞİNİZE BAĞLI BEN %90 VERİYORUM.VE BİRÇOK TECRÜBE ETTİĞİM OLAYI SİZİNLE PAYLAŞACAĞIM.
    GİRİŞİMİZİ YAPALIM BAKALIM.

Köpekleri kendimize itaat ettirtmeyi öğrendik, sahiplerini tanrıları olarak gördüler, kendisine öğretilen ve emredilen herşeyi yaptılar.

Ardı kesilmedi. Aslan, fil, kaplan, fok balığı, yunus, maymun v.s,…Bu hayvanların hepsini ele geçirip istediklerimizi yaptırdık.

Peki nasıl? Kaba kuvvetle mi?
    Hayır.

Psikolojilerini çözerek, hayvan davranışlarını araştırıp öğrenerek, beyinlerini, zeka seviyelerini bütün davranış, hareket, tepki, psikolojilerini çözümleyerek yaptık.

İnsan hariç her varlığa bunu uyguladık. Psikolojilerini çözüp sahibi olup istediklerimizi yaptırmayı öğrendik.

Peki "ya insan?" ona aynen hayvanlara yaptığımızı yaptıramaz mıyız? Psikolojilerini davranışlarını çözümleyip gizli hipnoz, manipüle teknikleri ile Kendimize itaat ettirip istediğimizi yaptıramaz mıyız? Cevabını ben veriyorum: YAPTIRIRIZ, YAPTIRIYORUZ (Hipnoz), YAPTIRACAKSINIZ. Ele geçirdikten 3 gün sonra karşıdaki insanın tanrısı olacaksınız ve kendinizi nasıl göstermek istiyorsanız öyle göstereceksiniz.

Fark ettiyseniz hep zeki hayvanlara istediğimizi yaptırıp itaat ettirebiliyoruz değil mi? Zeki köpekler daha iyi söz dinliyor, zeki hayvanlara çok daha inanılmaz şeyler yaptırıyoruz. Zeka ile yaptıracağımız şeyler "DOĞRU ORANTILI" yani

Ve emin olun "insan en zeki hayvan" : ).

Anladınız siz : ).

Size önce ilk editim de bahsettiğim kavramlardan bahsedip hazmetmenizi sağlayarak başlayacağım. Olta kullanmayı öğrenmeden balık tutamazsınız.

Aşama aşama gideceğiz.

1-) Olta yapımı : Psikoloji-manipüle-yönlendirme-telkin-bilinçaltı-bilinçaltına giriş-bilinçaltına mesaj yollama-gizli hipnoz-fikir nedir? Fikir değiştirme, fikir verme, algı operasyon, algı yönetme, fikirleri kendine yönlendirme ve kendine taptırma, duygu yönetimi, davranış, kendine itaat ettirme v.b gibi kavramları işleyeceğiz. Hazmedip kavradığımızda oltamız hazır olacak. Bakmayın uzun gözüktüğünü özünü biliyorum ben. İşi ustanıza bırakın. Ben size daha kısa ve daha öz anlatacağım. Çok şey öğreneceksiniz.

2-) Olta kullanma : Öğrendiğimiz kavramları pratiğe dökme, deneme ve sahaya inme. İstediğiniz insana deneyebilirsiniz. Annenize bile. (Yapmayın kardeşim bu kadarını da yani ) O kadar güçlü bir etkiden bahsediyorum ki annenizin algıları ile oynayıp kendinize aşık edebilirsiniz. Yanlış anlaşılmasın gücün büyüklüğünden bahsediyorum. Annenize diyorum ortalıkta aklı 5 karış havada gezen peşinden koştuğunuz kızları düşünmeyin bile.

3-) Olta atma : Oltamızı yaptık, kullanmayı öğrendik, şimdi sıra olta atıp balık avlamada : ) gerçek hedeflerimiz olan insanlara olta atıp kısa sürede köle yapma aşaması.

4-) Balık tutma : Oltamızı yaptık, öğrendik, attık. Şimdi gelsin balıklar : ). Bizim oltamız çok güçlü beyler balina bile kaçamaz raad olun : ). İstediğimiz insana olta atıp sahibi olucaz. Algılarıyla oynanmış, fikirleri değiştirilmiş, bilinçaltına girilmiş, kafasını yastığa koyduğu anda rüyasında bizi gören, beyni bize kilitlenmiş, beyinleri manipüle edilmiş ağımızdaki insanı (balığı) tutup çekme aşaması : )

5-) Balığın kaderi: Balığın kaderi tamamen sizin elinizde beyler. İsterseniz serbest bırakır denize (eski hayatına) geri yollarsınız, isterseniz balığı ….rirsiniz(Anladınız siz) = ) , isterseniz akvaryumunuza hapsedersiniz, isterseniz öldürürsünüz, isterseniz köleniz yaparsınız.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    EDİT 2: BU BÖLÜMDE KONUMUZA HAFİFTEN BİRKAÇ YENİ KELİMELER KATARAK SİZİ BU KONUDA DAHA FAZLA BİLİÇLENDİRECEĞİM.TAKİP ARTARSA O KADAR HIZLI YAZACAĞIM.TALEP NEYSE O KADAR YANİ BEYLER.....

Olayımız Şu: Kendinize bir robot yapıyorsunuz ve onu istediğiniz gibi programlıyorsunuz bu robotu yapmak da bir sanat ve adı "bilinçaltı ele geçirme ve zihin manipüle etme" sanatı.

---

Evet beyler bayanlar sanırım bilgisiz bir csb hikaye uydurmadığımın, her şeyin ne kadar planlı programlı olduğunu ve düzenli işleyeceğini, ne kadar bilimsel olduğunun farkına varmışsınızdır.

Ben hazırım, bilgilerim hazır, dersimiz hazır, müfredat ve aşamalar hazır. Hepsi işlenmeyi bekliyor.

Şimdi sıra sizde. kalabalIk bir insan topluluğuna anlatmak istiyorum , ilgiye göre devam edeceğim daha çok olması lazım .

Hedefim bu olayın salgın hastalık gibi yayılması. Öğrenmenizden ibaret değil. Zaten öğreneceksiniz. Ben varken aksi mümkün değil. Bu başlığı "size kiz tavlatmazsam …. çocuğuyum" diye açabilirdim, herkes damlayabilirdi. Ama bilimselliğe ve olgunluğuma aykırı olurdu konunun özünü yazıp açtım, sonucunda olacakları değil.

İnsanların büyük bir çoğunluğu adamı izledikten sonra bahsedilen kartı kafasında canlandırıyor. neden? Çünkü herifin el hareketlerine dikkat edin, eliyle karo işareti yapıyor, ne bileyim sürekli üçü vurguluyor falan. Karo üç diyorsunuz sonunda bilinçsizce. Adam xxx derken yyy diyor yani. Kafanıza başka bi olayı aşılıyor. Aynı bu şekilde, kız sizle belli bir süre konuştuktan sonra, size kapılacak. Bunun nedeni sürekli alttan alta yollayacağınız mesajlar olacak. Ama bu mesajları seçmeden önce kızı iyi tanımamız gerekiyor.

Not: Bir kıza "benimle çıkar mısınız?" dediğinizde, ulan çıksam mı acaba der. Bunu düşündürtmeyip "onunla çık" mesajı verecek konuşmalar yaptığınızda, bunun kendi fikri olduğunu düşünür. işte manipülasyon budur.

-Bardağı uzatır mısın?
    -mittir git kendin al

yemek yedik bol baharatlı insan da susuyor ha.
    (bardağı uzatsam mı diye düşünür, uzatmaya daha meyillidir, çünkü bunu kendi düşündü sanar.)

Anlattıklarım gece gece kafa çipmiş olabilir. Ulan tatana totuyim ki başak muhabbete geldik diyip rahatsız etmiş olabilir. Bir tak anlamamış da olabilirsiniz. Mittir edin, okumaya devam edin. İllla bir yerlerde kendinizi bulacak, olayı kavrayacak, çözeceksiniz. Kızlarla erkekler hemen hemen aynı zekada doğarlar, ama onların ki köpek gibi körelir.Sizden zeki varlıklar yok karşınızda, mite mite elde edeceksiniz onları.

Yukarıdaki videodan "telkin" lafını duyduk.

xxx, yyy ile anlatmaya çalıştığım olay buydu. Telkin.

Yani ben bir şey söyleyerek başka bir şeyi telkin ediyor olabilirim.

Yine fazla yüzeysel bir örnek:

-Söylenenler-
    Merhaba,
    Naber
    Selam, Nasılsın
    -Telkinleri-
    Merhaba, merhaba faslını atlattım ben hemen bak. Senin kişiseline ilgi duyuyorum.

-Söylenenler-
    Merhaba
    Selam
    -Telkinleri-
    Karşılık ver, ona göre devam edicem, nasıl oduğunu sorucam filan. Kitlenmeye giden bir konuşma başlangıcı.

-Söylenenler-
    Naber
    Nasılsın
    “-Telkinleri-“
    Anlatacağım bir şeyler var, hemen konuya gireceğim. Ya da belli bir samimiyeti aştık, dal başak soruyorum işte.

Gördüğünüz gibi söylenenlerle, beyinde uyandırdıkları apayrı şeyler…
    Mattheus Leeyoutube
    Mind experiment with Derren Brown
    https://www.youtube.com/watch?v=0soGZpODgPY
    sizin için Derren kardeşimizden bir video hazırladım.İnandırıcılığımız artsın.Tabi ingilizceniz iyiyse anlarsınız olayı
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

EDİT 3: EVET,KIZLAR HAKKINDA SİZE UFAK UFAK DETAYLAR VERMEYE BAŞLADIK.

Şimdi kafanızda kurduğunuz kıza yönelelim. Olayı büyük ölçüde çözdünüz, zor kısmını atlattık. Kızlara hangi telkinleri göndereceğimizi, nasıl konuşacağımızı, beyninin neresini nasıl uyarıp kendimize bağlayacağımızı çözmek için kızları üç platformda tanımak gerekiyor.

1) Zaman anlayışları
    zamanlara, günlere falan takmıştır bu kadınlar. İlk çıktığı tarihi hatırlama takıntıları gibi. Bu anlayışını çözmek kafanızdaki kıza ilk nasıl yaklaşacağımızı gösterecek.

2) Yatak anlayışları
    burası en muamma, kaotik nokta. Erkeğe göre çok daha zor durumları. Tecavüze uğrama, hamilelik falan filan. Ama yine de en az erkekler kadar zevk veren bir şey dişiye cinsel ilişkidir. Bu olaya bakış açısından kızı daha iyi tanıyacağız.

3) İlişki anlayışları
    kimisi kariyer ister, kimisi evlilik, kimisi kısa süreli ilişki, kimisi dizilerde/filmlerde gördüğü tarzlardan şeyler falan. İlişki anlayışını da anladığında, kız avucunun içinde demektir.
    Youtube linkini ayarladım, tekrar bakın, izlemeden devam etmenizi tavsiye etmiyorum, güzel bi örnek.

Şimdi bu manipülasyon olayı çok ucu açık bir şey. Psikoloji yeni neslin dinidir derim. Bu arada tüm dh’ci kardeşlerimizin hayatı güzel geçiyordur inşallah, amin bismillah.Ahmet abinin yaptığı olay nedir? "Bak birader, kıza şöyle yanaşacaksın bilmem ne bilmem ne" hikaye bunlar. Fark ettiğiniz gibi zaten bu temada ilerlemiyoruz. Psikolojinin yaptığı olay da şudur "Bak kardeş, hayat güzel, olumlu bak" bilmem ne zırvaları. Sürekli telkinlere abanırlar. Mitik dünyayı güzel göstermeye çalışırlar, din gibi bir şeydir bu.

Diplomaside, bu manipülasyonun ne kadar uçtuğunu filan siz düşünün.

Şimdi Milton Erickson diye bir abimiz var. Bu herif bu olayın ilk kurallarını atan adam. "Masada hiç karabiber istemezdik" diyor yakınları, "Karabiberi uzatırdık ona". Aynen biz de bunu yapacağız "benimle çıkar mısın?" demeyeceğiz, o sizin oluverecek.
    Lİse hayatım boyunca, adam akıllı lise sonda birlikteliğim oldu, o zaman da 18 yaşında milli oldum. Kendi erkek çevresi içinde yer sahibi, ama kızların uzak durduğu, sulu bir tiptim. Uzaktan bakan hiç bir kız benimle ilişki kurmayı düşünmüyordu. İlk ilişkimden sonra, bir insan nasıl benimle çıkar dediler. Sonraki ilişkilerimden sonra, bunda kızları çeken ne var dediler. Şuansa bu kadar ilişkiden sonra, ben de onu elde etmeliyim diyorlar. İmajın ve telkinlerin gücünü görüyorsunuz değil mi?

gönderdiğimiz telkinler, konuşmalarımız, hareketlerimizle kızların bütün reddetme mekanizmasını yıkacağız. Bana güvenin.

O kız, arkanızdan dalga geçip size gülüyor olabilir. "Asla" diyor olabilir. Sizden nefret ediyor olabilir. İlginiz olmasIna rağmen varlığınızdan haberdar bile olmayabilir. Bunların hiç bir önemi yok. Kaç yaşında olduğunuz, nasıl göründüğünüz, bunlar taktan ayrıntılar kalacak. Bana inanın.

Hala benimle misiniz?
    Beyler başlığa gelen ilgi ve özel mesajlar üzerine devam ediyorum. Ama bazı sabırsızlar var gördüğüm kadarıyla, "eee humuğğğa toyyum" diyorlar.

Onlar için özet geçiyorum: O kıza küçük sürprizler yapın.

Öncelikle en iyi balık bulanık suda yakalanır, bunu unutmayın. Balık demişken, bir de balıkçıların şey sözü var : "Doğru balık için doğru yem/olta". Tam hatırlamıyorum, bu konseptte bir şey işte. Bir balık yakalamak bile bu kadar güçken, kadın gibi karmaşık bi varlıkla uğraşmak biraz daha emek gerektiriyor. Ama anlattıklarım sayesinde sadece o'nu elde etmeyeceksiniz. Her kadını elde edeceksiniz. Ve elde etmek, sadece tavlayıp, sonra yatağa atmakla uğraşmak falan değil. Öyle bir şekilde elde edeceksiniz ki, söyleyeceğiniz bir kaç cümle ile yatağınıza istediğiniz zaman girebilecek karşıdaki.

Kadın süzgeci var bir tane.Şu şekilde. Bir kıza sorun :

Hobilerin neler?

-Müzik dinlemek, kitap okumak, yemek yapmak

Bu kızı hali hazırda ele geçirmişiz demektir. Bizim uğraştığımız daha çok bu zeka süzgecinden başarıyla çıkanlar. Yani

-Gitarlı müzikler, eski Rus edebiyatından romanlar, bol baharatlı yemekler yapmak

diyen kızlar. En zekiye, en karmaşığa, en zora oynuyoruz. Bunu başaracağınızın nasıl garantisini veriyorum? "Kadın doğası". Hepsi için aynıdır. En basitinden kadınlar cinsel ilişkiden zevk alır. Bu sizi tercih etmeleri için yeterli bir sebep, dünyanın en küçük penisine sahip olsanız da. Ona zihinsel cinselliği yaşatacağız.

Diğer editimde size ilk ve en büyük sırrı vereceğim.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    EDİT 4 : SİZİN BAKIŞ AÇINIZI DEĞİŞTİRMEYE GELDİM BUGÜN.

Beyler üç şeyden bahsetmiştik.

1) Zaman anlayışları
    2) Yatak anlayışları
    3) İlişki anlayışları

Hedefimizi çok iyi tanımamız gerekiyor. Beyni yönetmek için, önce tanımak gerekiyor. Bu işi halledeceksiniz, eminim. Ben bile hallettiysem, siz hayli hayli halledersiniz.

Şimdi biraz editimde nlp mitinden bahsedeceğim sonra da bu üç olayı açacağım. Nlp dediğimiz olay, bu telkin muhabbetinin insanın kendi kendine yapması.Yani "sigara kötüdür, su iyidir" demesi kendine sürekli (çok basite indirgenmiş hali). Tamamen bizim tekniklerimizin temelini oluşturan bu telkin sisteminin, en çarpıtılmış hali. Teoride mümkün gibi gözükse de (başka insanlarda çalıştığına göre). İnsanın kendi kendini bu şekilde şartlaması çok ama çok zor. İlgisi olan arkadaşların bu konuyu araştırmasını istiyorum.

Bir de şu nokta var. Sizi reddetmiş olabilir. Dünyanın en kötü ayrılığını yaşamış olabilirsiniz (ki bu bir avantajdır, küllerinden yeniden var olmak için önce ölmek gerekiyor).

İlk önce şunu anlamalıyız, kadınlarla farklı dillerle konuşuyoruz. Bütün problem burada doğuyor.

İlk yaptığımız şey kızın ilgi alanlarına inmek oluyor genelde. "Bu kız neyle ilgileniyor". Güzel bir soru. "Bu kızı nasıl etkileyeceğim?" çok güzel bir soru daha. Nasıl etkileyeceğim, ne demem lazım? ve diğer sorumuz da bu. Bunların hepsinin cevabı, kadınların içinde yatıyor. Alakasız kadınlar düşünün.

Biri klasik Türk kızı olsun adı Ayşe. Beyaz atlı prensini arasın, kendini ağırdan satsın, ailesinin bebeği olsun. Diğeri de tam bir ortam kadını olsun, adı Fatma. Sabah uyandığında yanında bulduğu erkeği, akşamına unutsun.

Biz bu iki kadını nasıl aynı şekilde, tamamen aynı kelimelerle etkileyebiliriz? Bunun imkanı yok.

Şu sayfaya hafif bir göz atın :
    http://www.seductionturk....ratirken-opusmenin-onemi/

Çok güzel bir konuya parmak basmış. Ama yine genel taktikler veriyor. Yukarıdaki taktiklerin, Ayşe ve Fatmada aynı etkiyi uyandırmasının imkanı var mı?

İlk öpücük çok kritiktir. İlk hisler, ilk duygular, ilk düşünceler. Kötü bir ilk öpücükle, olayı tamamen arkadaşlık boyutuna taşıyabilir, ya da karşınızdakini sizin cinsel ilişkinizde köleniz haline getirebilirsiniz. Yani kötü öpücük: Game Over.

Bizim olayda, nasıl öptüğünün hiç bir önemi yok. cinselliği, seksüaliteyi karşıdaki hissedecek. bırakacaksınız, o sizi öpecek ve kontrol sizde olacak. Telkin muhabbeti. Olay sadece öpüşmek de değil.

Kızlar, yakışıklı ve miç erkekleri sever değil mi? Yanlış.
    Kimisi utangaç, içine kapanık tiplere ilgi duyar.

Her kadın romantik erkek sever değil mi? Yanlış.
    Kimisi dobra dobrasını sever, doğal olanı sever.

Her kadın kibarlığı sever. Yanlış.
    Kimisi küfür saçanı, açık konuşanı, dalga geçeni, sulu insanları sever.

"Her kadın aynı değil." işte bu yüzden internette okuduğumuz mitindirik "kız tavlama taktikleri" falan bir taka yaramıyor. Bu işte üstad abilerin söyledikleri bir kulağımızdan girip diğerinden çıkıyor. Çünkü bu tip tavsiyeler asla sağlıklı olamaz.

Her kadına farklı şeyler söylemeli, farklı taktikler uygulamalı.

Bahsettiğim sır ise şu: harekete geçmeden önce kadınını tanımak.

Kadını anlarsan her şeyi yaparsın. Kadını, kızı okumak. İşte bunu çok kolaylaştıracağım. Bir süre sonra artık bir kaç saniyede bütün bu analizleri yapabilir hale geleceksiniz.

Onu elde etmek için, daha iyi ilişkiler daha çok cinsel ilişki için, daha tatmin edici daha mutlu hayat için. devam ediyorum.
    Anlatacaklarımın çok yüzeysel olarak, belki daha basit bir ağızla üstünden geçildiği bir yazı var şurada. Vakti olanlara, veya yazdıklarımdan çok fazla boğulanlara tavsiye ediyorum. Benden çok önce yazılmış bi yazı internette, 99'da mı ne yazmışlardı.
    www.neleryokki.com
    KIZ TAVLAMA SANATI
    http://www.neleryokki.com/kadin_erkek/kiztavlama.htm

takip etmekten sıkılanlar burayla kesebilir olayı, burada anlatılanların tekniğine inicem çünkü. yanlışları düzelticem, Daha spesifik bilgiler vericem.

Bu yazıyla sadece kız tavlamayacaksınız, kız arkadaşınızı "mükemmel bir kız arkadaş" haline de getirebileceksiniz.

Her neyse, kızların zamana bakış açısı dedik.

Genellikle kızlar daha fazla uzun süreli ilişki ararlar. Hele türkiyede, bizim toplumumuzda bu olay almış başını gitmiş bir durumda. Ben işin özünde erkeğin çok eşli, kızların tek eşli olduğuna inanıyorum. Doğamız böyle.

Kızlar sonuçta uzun sürede kendilerine en iyi erkeği ararlar. Bazen 3-4 kişiyle aynı anda çıkarlar, "Mükemmel"i bulamasalar da "nispeten iyi"ye yönelirler. Ya da tek erkekle çıkıp, onu kafalarındaki "mükemmel erkek" rolüne oturtmaya çalışırlar, Olmuyorsa değiştirme yoluna giderler. 3-4 erkekle çıkan kız modeli bunu yapmaz ama değişim istemez, direk "daha iyi"yi arar. Bakın burada önemli bi ipucu var. O erkekler havuzundan "daha iyi"yi seçer. Burada erkeğin odaklanması gereken konu: diğerinden yani önceki veya o anki birlikteliğinden daha iyi şeyler vaad etmek olmalı.

Kızın bu zaman anlayışını bu şekilde çözümlemelisiniz, hangi modele girdiğini çözüp, ona göre oynamalısınız. Eğer geçmişte reddedildiyseniz, reddetme mekanizmasını yıkmaya çalışmalısınız. Bunun yöntemi ise, ilişki geçmişinizi, ona daha iyiymiş gibi lanse etmek (alttan alta, telkin muhabbeti yine) ya da ona göre "daha iyi" olabilmektir.

Eğer kızın bu "zamansal sürec"inde yanlış hareket ederseniz (az önceki çözümlemeyi yapmadıysanız), mıçmışsınz demektir. Toparlamak çok zordur. Bu konuya o yüzden çok dikkat edin.

Bu aşamada elinizden geldiğince kızla konuşun, onun hayatına yani zaman çizelgesine dahil olun.
    Telkinler bilinçaltına gider, bilince değil yani. Ne kadar sağlam bilinci varmış gibi, ne kadar karakterli görünürse görünsün karşıdaki, isterse dünyanın gelmiş geçmiş en zeki insanı olsun, doğru telkinlerle rahatlıkla kontrol edebilirsiniz. Adamına göre şerbet yani. O yüzden bu taktikler %100 oranla işe yarayacak diyorum.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    EDİT 5 : İLİŞKİDE UZMANLAŞMAK İÇİN BİRİKİM YAPMAYA BAŞLADIK.NEREDE VE NASIL BAŞLAYACAĞIZ? BU SORULARA CEVAPLARI VERMEYİ BAŞLADIK

Sosyal boyutta, pratik bilgilere gelirsek iki konuya değinmek istiyorum.

1) İltifatlar
    2) Mükemmellik

İltifatlar her zaman kadını mest eder, hoşuna gider. daaat. Yanlış.
    Hem de en büyük yanlış. Bilinenin aksine kızların yarısının bile zar zor hoşuna gider iltifatlar. En başta, yani kızın "zaman"ına dahil olurken iltifat riskine girmeyin derim.

Bunun doğurduğu sonuç da sizin bir şeyi beğenmeyen, eleştiren bi tip gibi gözükmenizdir. Yani mükemmel bir insan gibi. Her zaman bir zaaf bırakın karşıdakine, mükemmel, çok güçlüyü oynarsanız kaybedersiniz. İçinizdeki çocukluğu gösterin, karakterinizdeki sakladığınız bir şeyi sadece o biliyormuş gibi ona lanse edin, bir açık verin yani ona ait.

Mesela bir kere bir kıza, "benim en büyük zaafım sensin" demiştim. "sen ne dersen, ne yaparsan göz yumarım". Yani bu alttan alta "köpeğinim" imajı çiziyor, ama bu lafıma sadık kalmadım. Ona telkinlerle inandırdım öyle olduğuna, bu durumu da hiç kullanmadı. bu aynı zamanda aşırı ince ve en iyi iltifattır. Kıza ilk dahil oluş aşamasında, onu çözümlerken yapılması ne kadar doğru bilmiyorum. Eğer bu hamleye oynayacaksanız, "ben bir kızın köpeği olmam, çok eşlilik yanlısıyım" ayağına yatın ki karakterli duruşunuz kaybolmasın. "düşüncelerimi değiştiren sensin" mesajı verin yandan da.

Klişe olacak ama istisnasız her kadın "özel hissetme"ye tav olur. Özel hissettirmek de çok inceden bir iltifattır. Unutmayın "sen özelsin" demiyoruz, özel olduğunu hissettiren telkinler veriyoruz anlattığım gibi. Konuşmanın akışını, gidişatını sonlandırabilir bu hamleler kötü uygulanırsa, en çok ihtiyacınız olan şey "konuşmak". Kesinlikle konuşmayı kitleyecek şeyler yapmayın başlarda. Bu da önemli bir nokta.
    Kadınların özüne ineceğiz. Onların psikolojisine, fiziksel işleyişine ineceğiz ve sizin kapınızda köle olacak şekilde onları tekrar programlayacağız.

Bir sürü insan daha önce bu teknikleri anlatmayı denemiştir, bunların çoğu belirgin bi kaç örnek üzerinde, bazen çalışır. Bir sürü laf salatası laf salatası, sonra onda birlik ihtimalle kızı tavlarsınız, bu da sizin zaten tavlama şansınızdır. Olay bu değil, bizimkinde %1'lik tavlamama olasılığına bile yer yok.

8 tane kız modeli çizeceğim size, bir kızı diğer bir kızdan nasıl ayırt etmeniz gerektiğini öğreneceksiniz, farklılıkları göreceksiniz. Aranızda "kızlar genellenemez"i savunanlar olabilir, fark etmez, göstereceğim genellemeleri anladığınızda bu 8 tipin dışına çıkabilir, her türlü kızı rahatlıkla göttürebilirsiniz.

Beyler şunu unutmayın ki, kadının bütün cinsel psikolojisini çözeceksiniz. Bu durum kız üzerinde ciddi ciddi onarılamaz, geri dönüşü olmayan etkiler yaratabilir. Kızın bütün reddetme mekanizmasını yıkacağız. Anlattığım şeylerin, psikoloji derslerinde direk anlatılmayan, en tehlikeli silahlar olduğunu unutmayın. Elinizde ciddi anlamda bir güç olacak, ve bunu tak yoluna harcamamanız gerekiyor.
    Size neler yapabileceğinizi anlatayım (bu kısım tam anlaşılmamış galiba):

seçtiğiniz her kızın beynine rahatlıkla inebileceksiniz. Tam olarak ne düşündüğünü göremeyeceksiniz, ama kesinlikle tahmin edebileceksiniz. Arkasında bıraktığı deneyimleri yorumlayabilecek, duygu ifadelerinin, en basit gülücüğünün ne anlama geldiğini, hissettiklerini çözeceksiniz.

Kadınlar hakkında mükemmel bir anlama kapasitesine sahip olacaksınız. Bu şekilde kızımız sizi saniyesinde diğer erkeklerden ayırt edebilecek. Çünkü anlattıklarımın etkileri sizin mimiklerinizi, göz kontağınızı, vücut dilinizi değiştirecek. Kız direk "bu çocuk da farklı bir şeyler var" diyecek. Kız için bu durum, farklı bir ülkede yaşayıp kendi ülkesinden birini görmeye benzeyecek. Çünkü onun vücut hareketlerini görebilecek, söylediklerinin altındaki şeyleri anlayabileceksiniz.

Ve süper bir etkileme yeteneğiniz oluşacak. Çünkü kızı ondan daha iyi anlıyor/tanıyor olacaksınız, her şey otoriteniz altında olacak. Ve ona bu sınırsız gücünüzle yol götüreceksiniz. Uyarıyorum beyler. Kızların hayatı elinizde olacak ve onlar size kör bir itaatkarlıkla tapacak.
    Sonra harbiden gizli, elit bir kuruma dahil oldunuz artık. Bunu hisseden binler vardır belki şimdiden aranızda, çünkü harbiden farklılaşacaksınız. Onu anlama yetiniz, empati yeteneğiz, merhametiniz kızın hayatında gördüğü hiç bir erkekte olmadığı kadar olacak. Bu da sizi direk özel kılacak. Ve humuğğua toyyum fight cluba bağlamak istemiyorum ama, harbiden bir gün birbirinizi görürseniz tanıyacaksınız ulaaan.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    EDİT 6: ARTIK AMAÇLARIMIZ VE NE YAPACAĞIMIZA KARAR VERMEMİZ LAZIM.

Humuuğğa toyyum iddia ediyorum yazı bittikten sonra tavlayamadığınız kız kaldığında bizzat tekniğin çöktüğünü kabul edip editlerimi silicem. Bu kadar da eminim her şeyden. Çünkü kız size güvenicek, sizinle gururlanıcak, bütün sırlarını anlattığı insan olacaksınız. Bu da mükemmel bir iletişim yaratıcak.(teker teker onun tabularını yıkacaksınız.)

Kızın bütün gizli dilini deşifre edebileceksiniz. Hemen hemen her erkek, kızın söylediklerini duyar, ama anlayamaz. "beni kimse anlamıyor :(" tribi değil, harbiden alakasız şeyler anlarız. Kızın hobileri "yemek yemek, kitap okumak" değildir, kızın asıl ilgi alanlarını görebileceksiniz, flört anlayışını çözeceksiniz. Ondan sonra kıza yaklaşmak için hamle yaptığınızda kaybedersiniz. Hamleleri kız yapacak, buna da eminim. Çünkü onun dilinden konuşacaksınız. Etrafınızda dönen her taku daha iyi anlayacaksınız.

Bu yazıdan sonra, bir erkek arkadaşı olan belki eşi olan kız mı buldunuz? Bu kızı kendiniz için saklayın. Çünkü sizin olacaktır.
    Bütün bunlar sonucu, onun içindeki cinsel ilişki düşkünlüğünü, erkek deliliğini ortaya çıkartacaksınız. Tıp dilinde buna nemfoman ya da nemfomanyak deniyor. Kesinlikle bütün davranışlarını, onun kendi sınırlarının dışarısına çıkartacaksınız.
    Bir kızla çıkacak. Gayet sade, mitik, misyoner pozisyonunda mitişecekler. Sonra o kızı, benim gibi (sizin olacağınız gibi) biriyle çıkarken düşünün. Aklındaki bütün delice, çılgınca miks pozisyonlarını deneyecek. Şehvetle ilişkiye girecek. Ve bütün bunlara tamamen sizin için açık olacak. İsterseniz olayı gavurların threesome dediği üçlü mitişe götürürsünüz. Çünkü onun sırlarını, gizli arzularını anlayabilen hayatındaki ilk erkek olacaksınız, bunlar üzücü şeyler olsa bile.

Yani biz olacağız hummuğğa toyyyum. Bu yazıyı takip edenler, ben, sen. Bizden biri olacaksın sen de. Ve bana güvenin, kız tamamen karakterinin dışına çıkacak sizinle. İnanılmaz bir bağ yaratacaksınız. Kız size yapışacak. Hiç bir şekilde unutamayacak. Diğer erkeklerin içinde her zaman önceliği size verecek.

Ve telefon numarasını ne zaman ararsanız arayın, size dönecek.
    8 tane karakter anlatıcam size demiştim. Tak diye bu 8 kadın tipini anlayabileceksiniz. Bu 8 karakter ne? Mesela ayartılmayı seven bir kız mı, yoksa ilişkilerin ustasıyım diye takılan bi tip mi? tak diye kızı analiz edeceksiniz ulaan ve bu durum mitik burç yorumlarındaki gibi değil, hummuğğa toyyuumun venüsüne göre değil, kız psikolojisine göre, topluma göre davranıp/düşüneceğiz.Bu 8 tipten birine kızı koyduğunuzda tak diye nasıL elde edeceğinizi de öğreneceksiniz. Başlarda bu durum zor olabilir (kızı çözmek), bana 30 saniye yetiyor bu durum için (başta anlattığım zaman anlayışı mesela, bi bakışta anlarım). Olayı çözdükten sonra ise hamle sırası geliyor. Ne yapacağınızı bileceksiniz.

Hani ben tütüme göre 8 tip belirlicem ya, bunlar tamamen benim genellemem. olayın mantığını kaptığınızda, her karakter tipini özümseyebileceksiniz. "Bir kadını anlamak, bir kızı anlamak" mükü kalkmış şairlerin anlattığı gibi, veya humuğğa toyyuumun ekşicilerinin hayatını yediği gibi bir olay değil. Sadece 30 saniye. Nasıl anlamayı öğreneceksiniz sadece.

En başta bir kıza odaklanın demiştim hatırlıyorsanız. bu sizin ilk deneyiminiz olacak, buna harbiden efor sarf edeceksiniz. Sonra 8 karakter tipiyle de çıktığınız gün bana mesaj atmanızı istiyorum, olayı bitirmişsiniz demektir çünkü. Daha seçici olmuşsunuz demektir. Sonra 8 karakterden en çok hangisini sevdiğinizi anlayacaksınız. Diğer karakterli kızlarn yüzüne bile bakmayacaksınız. İter uzun süreli ilişki yaratırsınız sonra, ister kolayca tahrik edip yatağa atarsınız
    Hepsini yavaş yavaş toparlayacağım. Hepsinden biraz az bilmeniz iyi, humuğğa toyyum sizi yazılıya sokacak bir öğretmen yok, birleştirmek için zekanızı harcayacaksınız, tekrarları okuyacaksınız ki olayı tam kavrayasınız.

Sinyallerden bahsedicem biraz. Kadınlar, kızlar paso sinyal verir. Sürekli. Hani bazen "trip atmak" diyoruz, bunlar mesela bariz sinyaldir. Onun dışında bi bakışı, seçtiği kelime bile bir sinyal olabilir. Bu sinyalleri yorumlamayı köpek gibi öğrenicez.

Bu işin erbabı olmadan önce, sinyalleri çözebilmek lazım. öyle kızın karşısında da "humuğğa toyyum ne demek istedi" gibisinden paranoyaya bağlamıcaz, sadece 8 tipten hangisi olduğunu gösterdiği sinyallere dikkat edicez.

Şunu unutmayın ki beyler :

kızın karşısında köpeğe döneceğiniz, onu anlamaya çalışan mitik bir erkek olacağınız şeyler anlatmıyorum. Onu tekrar programlayacağınız, kızı size köpek yapacak şeyler anlatıyorum. o yüzden yapabileceğiniz şeylerin zorluğunu düşünüp boğulmayın, her şeyi açıklicam tek tek.

Ben bir kızın bir onu nasıl tahrik edebileceğimi anlayabiliyorum. Siz de bu aşamaya geldiğinizde, sinyalleri okumakta usta olmuş olacaksınız. Belki bu gece bile bu aşamaya gelebiliriz toparlayıp anlatabilirsem, zor şeyler değil.
    Sizin de bu şekilde bir romantik olayınız olmuştur diye tahmin ediyorum. Eğer olmadıysa, itiraz mitiraz olmadan, mitire mitire bitirin yazıyı. Her neyse konuya gelirsem, ben bu olayı geliştirirken (yıllarımı verdim), tam 10 numara dediğim bir kız arkadaşım oldu. Kıza bakmak bile beni azdırıyordu ulaan, Anlıyorsunuzdur beni. Ve ilişkiye giremedim humuğğa toyyum, yine anlıyorsunuzdur beni. Her neyse, sonra daha iyisini elde ettiğimde, diğer kızın daha fazla derinlerine inebildim. O kadar tatmin edici bir cinsel ilişki yaşadım ki anlatamam. Benim için bir boşalmak vardır, iki tatmin olmak vardır. Hayatım da bu kadar tatmin olmamıştım.

Kızı çözmek çok önemli. Bu olay da zaten bazen çok kısa vadede sizin kendi davranışlarınızı da düzeltmenize yarıyor. Karakteriniz size kendi yolunuzu çizecektir zaten bu durumda. Bu durumda da kızla gerçek bir iletişim kurabileceksiniz ve kız kendinize zincirleyeceksiniz. Benim o anlattığım kız, bir sürü şeyi çözmemde çok yardımcı oldu.

Gerçekten hoşunuza giden bir kız test objesi bulmanız lazım. İsterseniz komünist isterseniz şeriatçı olsun. Hiç bir önemi yok. Üç şeyi anlayarak kızın karakterini çözebilirsiniz.

Unutmayın.

“Bir kızı anlamanın yolu, onun karakterini çözmektir."

Üç olaya dikkat edeceğiz (saymıştım önceki editlerde, anlayışlar). Tak diye kızı anlayacaksınız. Bu olay akıl okumanın birebir aynısıdır. Çünkü kızın davranışları, seçimleri, mitiş hayatı ve nasıl aşık olduğuna dair binlerce şey öğrenicez
    Olayımız, her kadının farklı olduğu üzerine kurulu. Daha önceki bütün kız tavlama teknikleri verenler yanılmıştır (veya kadınların küçük bi yüzdesinde tutturmuştur). Yanılmalarının sebebi farklılıkları görememelerindendir.
    Daha önce verdiğim Ayşe-Fatma örneğine dönersek
    (Ayşe'nin hayatında sadece 3 önemli erkek olmuş. Spor yapmayı, okumayı, film izlemeyi seviyor. Genellikle flörtlere vakit ayırmaz. Sadece bu üç kişiyle ilişkiye girmiş hayatında. 19 yaşındayken bir kere iğrenç bir tek gecelik ilişkisi olmuş)
    (Fatma lisede 20den fazla tiple çıkmış. Alışveriş yapmayı seviyor, işte barlarda diskolarda falan takılıyor. Köpek gibi erkekleri çeken bir çekiciliği var. Günde ortalama 3 erkeğe yetişiyor)
    şimdi humuğğa toyyum bu ikisi üzerinden aynı metodu uygulayamayız.

Sonuç olarak benden başka taktik verenlerin verdiği tavsiyeler en fazla kızların %10'nuna falan çalışır. %100'e oynuyoruz biz defalarca söylediğim gibi. Ayşeyi de Fatmayı da kölemiz haline getirebilicez.

İnception filmindeki gibi, kadının bilinçaltına inicez. Ve bilinçaltında sonsuz ve çok güçlü bi güce sahip olucaz. Bu mükemmel bir güç ulann. Yanlış yönlere saptıranların öğrenciliğini feshediyorum…. çocukluğu yapmanın lüzumu yok.

Spiderman reyisin babası ne demiş:

"Büyük güç büyük sorumluluklar getirir."

Büyük güç, bol kız getirir beyler. Bizim mentalitemiz bu, bunun dışına çıkmıyoruz. Zarar verme amacı olanlar mittirsin gitsin zaten. Sonra benim vicdanımı rahatsız etmesinler. Çünkü harbiden bunu çözdüğünüzde, gücünüzü kendiniz fark edeceksiniz, kızlar üstünde çok fazla etkiniz olacak. İntihara kadar sürükletirsiniz ulan. Amacımız zevk, bunu unutmayın.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    EDİT 7 : EN ÇEKİCİ AMACIMIZ !!!

En çekici amacımıza ulaşacağız bu yazıdan sonra:

Bir kadının tüm hakimiyetini ele geçirmek. (seçtiğiniz herhangi biri)

"Hedefe ulaşmak" herkes için aynı değil, farklı algılara yol açmış özel mesajlardan okuduğum kadarıyla. Bu konuda bazı farklı problemler doğuyor.

Öncelikle, ilk hedef cinsel ilişki. İlk ilişkiden sonra, genellikle daha fazla ilişkiye girmek isteriz. Bir kızla ilişkiye girdikten sonra ikinci sevişmemiz %90 gibi bir olasılık. Türkiye’de yaşadığımız için, ilk ilişkiden sonrası çok kolay, sizin kontrolünüze kalmış. Ama yine de 1920lerde yaşamıyoruz, kızla bir kere seviştikten sonra kesinlikle "uzun vadeli bir ilişki" garanti edemem, bu sizin karakterinizle de ilgili. Modern çağda yaşıyoruz sonuçta.

Şunu unutmayın. Bir kızı mitmek, onun kız arkadaşınız olacağını garanti etmez.

Yani cinsel ilişki ilk hedefimiz. Bu amacımız değil..

İkinci hedefimiz aşk. Eğer bir kızı kendinize aşık ederseniz, oyunu kazanırsınız sanıyorsunuz. Bu da yanlış. Bir sürü küçük, olgunlaşmamış, tecrübesiz, liseli kız kolaylıkla aşık olabilir. Bu onun daha önce adam akıllı biriyle tanışmadığını gösterir.

Şunu unutmayın "tecrübesiz biri kolay aşık olur, ve aşkından kolay vazgeçer, ya da daha kötüsü başka birine daha kolay aşık olur"

Bizim hedefimiz aşk ve cinsel ilişki ile sınırlı kalmıyor. Bizim hedefimiz tam anlamıyla "kölelik". Herhangi bir kadın olabilir bir ırkı, dini, dili, yaşı, tipi, tecrübesi hiç önemli değil.

Kölelik dediğim şey, kız kesinlikle hayatının geri kalanını size adayacak, sizinle ilgili planlar yapacak. Ailesinden daha önemli konuma koyacak.

Size bir erkeğin istediği normal şeyleri vermeyecek (sizinle takılmak, telefonlarınızı açmak, istediğiniz zaman sevişmek vs.) size çok daha fazlasını verecek. Ne bileyim, sabahları kahvaltınızı hazırlayacak, kıyafetlerinizi ütüleyecek, yani hayatınızı daha kolay bir hale getirecek.

Anlattığım şeyleri öğrenen ilk erkeğin, kız arkadaşı onun otoritesi altındadır, unutmayın.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    EDİT 8: FARKLILIKLARA DİKKAT ÇEKMEK İSTİYORUM BU YAZIMDA.DİKKATLİ OKUNMASINI RİCA EDERİM.

Size kızların beyninin nasıl çalışacağını, neyleri nasıl onayladıklarını, savunma mekanizmalarını nasıl yıkacağımızı anlatacağım. Dünyanın en masum kızını, doğadaki en azgın canlı haline getirmeyi anlatacağım. bütün sosyal programını yeniden düzenlemenizin yöntemini anlatacağım.

Stratejimiz belli "kölelik".

Hedefimiz de belli, cinsel ilişkide, aşk'ta takılmayacağız, kızı tam kontrol altına alacağız.
    O zaman almaya başlayalım...

İlk önce kadın ve erkek arasındaki farkı çok iyi anlamamız gerekiyor. ilk olarak bunu anlatacağım.

Kadınla erkek apayrı düşünür ilk önce bunu kabul edelim. Farklılıkları anlayacağız önce, sonra da bunları çözeceğiz. Sonra da kadınla nasıl uğraşılması gerektiğini anlatacağım. başlangıç olarak bir kaç kavram yanılgılarını düzelteceğim.

Sokaktan birine sorduk "Erkekle kadın arasındaki ayrım nedir? Erkek nasıl düşünür, kadın nasıl düşünür?" dedik, genellikle kızlar daha duygusal, erkekler daha mantıksal der. Peki ayrım bu mudur?

Evet, çoğu zaman erkekler böyle düşünür. Kadın daha duygusal, az rasyoneldir. Ben erkek arkadaşlarımla konuşurken zaman algımı kaybederim, uçar gideriz, ama kadınlarla daha kısıtlıdır konuşmalarım. Daha rastgele şeylerle konuşurum onlarla, genellikle mantıklı olmaz. Genel toplum da böyle düşünür. Ama bu yanılgıdan başka bir şey değil. Tamamen hatalı bi düşünce tarzı. Kadınların düşünce takip sistemi, mantıklı erkeklerle aynıdır. Fakat onların biyolojisi farklıdır. Onların psikolojisi farklıdır. Kadının düşünce tarzı, vücut yapısı, erkeklerden kesinlikle farklıdır. Hayatta kalmaya dair rolleri daha farklıdır. Erkek dinozor avlar, kadına yemek götürür, kadın yemeği yer erkeğin cinsel ihtiyaçlarını karşılar. Biz homo sapienslerken olay böyle başlamıştır. Her şeyin kaynağı budur.
    Kadınların çocuk yaparlar, hamilelik sürecini atlatırlar. Bunların hormonları bizden farklıdır. bi de çocuğa bakma sorumlulukları erkekten daha fazladır. bu da psikolojik değişikliklere yol açıyor. Erkek güçlüdür, kadın daha zayıf daha küçüktür.

Bütün bu psikolojik farklılıklar, onları hayatta kalmaya dair daha farklı psikolojik stratejilere iter. Erkeklerle tanışmak konusunda, en iyi erkeğini bulmak konusunda vs vs... ama fazlasıyla bilimseldirler, erkekler kadar bilimseldirler.

Bu noktayı aşmak lazım sevgili dh li asosyaller, bu lı varlıklar mantıksız değillerdir. Erkekler kadar mantıklıdırlar. Mantık çerçeveleri farklıdır sadece. Bunu pek lanse etmezler, sorumluluktan kaçarlar, ama bu onların kullanışsız veya realistik olmadığının göstergesi değildir.
    Kadın da erkek de mantığa sahiptir. Yapılan her şey belli bir mantığın göstergesidir. Ben anlatmadan onları bu konuda daha arka plana itiyor olabilirdiniz. O yüzden vurgulamak istedim.

Peki mantık, mantıksallık nedir beyler? Mantık bilinçli olmak, farkında olmaktır (farkındalık). Bu mantık bizim hayatta kalmamamızı ve hayat yarışında yer almamızı sağlar.

Eğer düşünürsek, biz yemek zincirinin (unuttum biyolojik adını, altta bitkiler falan var işte) en üstünde olamazdık, Yaşıyor bile olamazdık ulan, insan ırkı buraya gelemezdi, eğer buradaysak (insanlar olarak), yapılan şeyler belli mantık taşıyor demektir.

Olayın özünü kaptığınızı düşünüyorum. Onlar bizim kadar mantıklıdır, ama doğuştan gelen şartlanmalar ve biyolojik farklılıklar yüzünden mantık çerçevesi/algısı değişiktir.

Doğa, evrim uzun süre içinde insan ırkını belli bir şekle soktu. Ve bu durum kadın ve erkeğin bilinçaltını deli gibi etkiledi (kendimi Discovery Channel'daki tok sesli amcalar gibi hissettim. ama mittir et, dağıtmayacağım konuyu). içgüdüsel değişiklikler var sonuçta, biz de bu değişiklikleri göz önüne çıkartacağız, ve en büyük kozumuz olan bilgimiz ve anlama yetimizle manipülasyon işlemlerine başlayacağız.

Her neyse, konuya dönersek. Sonuçta kadınlarla tamamen farklı hayatta kalma stratejisine sahibiz. işi biraz daha ince, sofistike bir yere taşıyacağız şimdi. kadın ve erkeğin arasındaki ana fark nedir, kadınla erkeğin duygusal açıdan hayatta kalmaya bakışı nedir gibi.

hayatta kalmak dediğimizde sadece, bireye özgü bir şeyden bahsetmiyoruz. Yavrulamadan ve genetik konuları da buna kattığımızda, daha gruplara göre konuşuyoruz. Çocuğun hayatta kalacağından emin olmak da annenin bi görevidir aynı zamanda. Nesilden nesle geçmek (insanın bilinçaltında ölümsüzlüğün simgesidir), genetik bi oyun gibi.

Erkek fiziksel gücünü ortaya koyar. Kadının rolüyse farklıdır, erkek gibi fiziksel bir güce sahip değildir. Peki kadın bu gücü nerede bulur? "başkalarından".

Özellikle söylüyorum, "başkalarından".

Kadın gücünü başka insanlardan alır (kadın veya erkek).

Kadın bir çocuk doğurduğunda, çocuk konuşamaz. Kadının korumacı psikolojisi ise çocukla arasında erkekten ilerde bi iletişim doğurur. Çocuğun neye ihtiyacı olduğunu kadın anlayabilir. Çocuğun ne zaman ağlayacağını, çocuk için neyin yanlış olduğunu. buradan ulaştığımız şey de kadınlarda fazlasıyla olan "empati" duyusu.

Yani kadınlar, karşıdakilerin hislerin daha çabuk algılayabilir. Bu da güçlü bağlar, güçlü iletişimler yaratmaları için fırsattır. "beyin okuma" gibi bi şey yani. Bizim burada mite mite öğrendiğimiz şey, kadınlarda doğal olarak kodlanmış bi şeydir.

Kızın hislerini anlarsanız, onun eteğinin altına daha çabuk girebilirsiniz. bu da güçlü bağlar yaratmak için aşırı önemli bi noktadır. Kadınların bebeği ağladığı zaman, onunla konuşamadan çocuğun ne istediğini anlama Zorundalığı vardır. Çocuğun ihtiyaçlarını karşılamaları için.

Bazı kurduğum cümlelerden, teknik yavaş yavaş çıkıyor. Belki de ben neyi nasıl yaptığım çok iyi bildiğimden bana öyle geliyor, bir mit anlaşılmıyordur yazdığımdan, zırvalıyor gibi gözüküyorumdur, bilmiyorum.

Her neyse, sonuçta kızı düşünürseniz, kız için en iyi erkek döl haline gelirsiniz. Kadın söylemeden ona ihtiyacı olan şeyleri verirseniz, kız etrafınızda döner durur, çünkü en ilkel güdüsü sizin dölünüzü istemeye başlar.

Uygun baba rolüne girersiniz yani.
    Kadının mantıksal düşünme mekanizması genel olarak budur. Empati. Başka insanların hislerini ve başka insanların kendisi hakkındaki hisleri anlayabilmek . Karşıdakinin ne hissettiğini bilemezler, içlerinde hissederler.

İşte sömüreceğimiz nokta bu beyler.

Kadının hayatta kalma yarışına yardımcı olacağız. Ve kendi hayatı için kararlar vermesini sağlayacağız.

Bu kararın da kim olacağını tahmin ediyorsunuzdur.

Kadının en ilkel güdüsünü biliyoruz artık, bunu biraz daha deşeceğiz, sonra buna oynamaya hazır hale geleceğiz. Çoğu erkek kızla konuşurken, konuşma istediği gibi gitmediğinde, bunun nedenini anlamaz. bu kızın gelişmiş empati yeteneği yüzündendir. Kız eğer erkeğin aklından geçen şeyi anlarsa ve sevmezse, erkek korkarsa, heyecanlanırsa, erkek ne derse desin, kızın onu kabullenmesi zor olur. Anlıyorsunuz değil mi?

kızların çalışma prensibi budur, konuşmaların arkasında "ideal döl"ü ararlar hep.

Konuşma esnasında erkek, kadına istediği olumlu enerjiyi lanse ederse, kadın konuşmaktan mutluluk duyacaktır.

Erkeğin aklı genellikle kadının vücuduna odaklıdır. Mesela geçenlerde internette okuduğum bir erkek hipnozundan örnek vereyim:
    Hipnoterapist erkeği yatırıyor. Diyor sevdiğin bir yerde hayal et kendini, nasıl bir yer burası? "adam şehrin manzarasını çok iyi görebildiğim sakin bir yer" diyor. tanımadığın ama sevebileceğin biri gelsin yanına diyor terapist, ne görüyorsun. "benimle konuşuyor" diyor adam. sonra terapist, "üstünde kot mu etek mi var, betimler misin" diyince, erkek buna bir cevap veriyordu unuttum, sonra hemen göğüslerinden bahsetmeye başlıyor.

Bu durum, kadın için iyi bir döl örneği değildir. Bu düşünce kafanıza girdiğinde (bu yazıyı okumadan önce), kız bunu anlar. Çünkü vücuduna kitlenmişsinizdir. Sizin karakteriniz, kişiliğiniz, enerjiniz, ne bileyim gülümsemeniz bunu ele verir. bi kadın, erkeğin gözüne bakarak bunları içgüdüsel olarak hisseder (daha önce dediğim gibi, anlayamaz, hisseder). İşte kıza yansıtmamamız gereken, değiştirmemiz gereken noktalardan biri bu.
    Erkek için "statü" çok önemlidir. Statüsünü yükseltmeye bakar. Kadın açısından bakarsak olaya, karşılıklı bağlantı çok daha önemlidir.

Bu yüzden yaşınız, yakışıklılığınız hiç önemli değil diyorum. Erkek kızın güzelliğine, konumuna, bilmem nesine bakar. Kadın erkekte bunlara bakmaz, aradaki diyaloğun gücüne bakar.

"karşılıklı ilişki" kadın hayatta kalma mücadelesinde bundan yararlanır. Neden ona bunu vermeyesiniz ki?

Neden bu kadar iddialı konuştuğumu anlıyor olmalısınız, kadının doğasına, en dişi haline iniyoruz ve ona sesleniyoruz. reddetmesi imkansız bir mekanizmaya.

Erkek, kendini hayattaki durumuyla, konumuyla, statüsüyle ölçer. Kadınsa iletişimiyle, erkekle olan iletişimiyle . Çünkü hayatta kalma güdüsü buna bağlıdır.

Kadının hayatını, depresyona girip girmeyeceğini kaç tane kaliteli iletişimde olduğu insan belirler. Kadın kendi kimliğini böyle tanımlar hayatta. Ve en sonunda her zaman, erkeği peşinden koşturma oyununa mağlup gelir ve ona bağlanır.

Kadın, insanlarla güçlü iletişimler kuramadığı zaman depresyona girer. Ve depresyondaki kız ise en büyük avdır.

Statü, kariyere benzer. Kadın iş hayatında başarılı olamaz anlamına çıkmıyor tabi bu durum. Bizi mittikleri bir çok meslek alanı var. Ama bilimsel konular olsun, mühendislik olsun, daha başarısızlar. Onlar iletişim konusunda gelişkindirler
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    EDİT 9: KADINLARDA EMPATİ VE BİZİM BUNDAN KAZANÇLARIMIZ !!!

Beyler artık ciddi ciddi konuya bağladım, artık vaad filan yok, bu temada tüm mekaniği anlatarak olayı çözeceğim.
    Manipülasyon hayatın her alanında, izlediğiniz reklamlar, ana haber bültenleri, diplomasiler, marka propogandaları..

Cem yılmaza gülmenizin en büyük nedeni de, adamın telkinleridir. En baştan size telkinler vererek gülmeye çok iyi hazırlar sizi. Kadınlar cem yılmaza daha fazla güler, bunu gözlemleyeniz çoktur. tekrar empati diyorum. Eğer anlatılan komik bir şey olsaydı (iyi pazarlanamamış ama komik bir şey, kötü anlatılmış fıkra gibi) erkek daha fazla gülerdi, ama güzel anlatılmış kötü bir fıkraya, kadın daha fazla güler.

Erkek kadınları anlayamaz geyikleri vardır. Bunun temel prensibi "empati"dir. Empati duyumuz onlar kadar gelişmemiş.

Kadınlar daha duygusallık geyiği de aynı yerden geliyor.

Bir kadın arkadaşı öldüğünde bunun acısı altında daha çok boğulur. Bu tip şeylere çok daha fazla üzülür.

Mesela size, "arkadaşın kötü halde, onunla ilgilense biraz?" triplerine giren kızlar olmuştur. Bunların nedenleri kafanızda iyice oturmaya başlamış olması lazım.

Ana kelime: EMPATİ.

Kadınlar erkeklerden daha aptal, daha mantıksız değildir. Sadece yaşamdaki rolleri farklıdır. Hayatta kalma stratejileri farklıdır. Erkekten daha fazla duygusal da değillerdir, duygusallık anlayışımız, duygusallıklarımız farklıdır.

Erkek bir arkadaşı zor durumda kaldığında bireysel çözümler arar. Ama kadın o arkadaşı gibi hisseder, üzülür, stres olur, onun gibi çözüm aramaya başlar.
    Beyler sabır şart. Anlattığım her şeyin bir şeylerin temelini oluşturuyor. Bir önemi var yani. Yarıda bırakanlar, sıkılanlar bilmem ne tabi ki olacak. Herkesin bu konuya ilgisi/yeteneği/merakı olsa zaten ortalıkta kız kalmaz.

Kadın zayıf bir varlık değildir, bunu unutalım beyler. Daha az kasları olabilir ama duygusal açıdan daha güçlüdürler. Empati kura kura, milletin hissettiklerini hissede hissede güçlü duvarlar örmüşlerdir kendilerine. Başkalarının zayıflığıyla güçlenirler yani. Gücün ne olduğunu öğrenirler bu şekilde. Onlara göstereceğimiz şey bu: GÜÇ. En savunma halindeki karakter bile elimizin altında olacak yani.

Kızlar aynı zamanda hemen şunları sorarlar : "Ben nerede yanlış yaptım?", "işleri nasıl böyle kötüye götürdüm?". bu sorular da anlamlanmaya başlamıştır. Kendi içlerinde hissettikleri bazı şeylerden (empatik) kendilerini sorumlu tutarlar. Şu an size kızların bug'larını anlatıyorum. Bug'ını bilmediğimiz şeyin bug'ını kullanamayız değil mi?

kadının ne kadar sorunla, ne kadar depresyonla baş ettiğini siz düşünün. Bu noktada güçlü, bazı şeyleri paylaşabileceği insana ihtiyaç duyarlar.

Bir nebze, ilişkilerin sırrı "Katkıda bulunmaktır". İlişkiler de olmak zorundadır. Sosyal yaratıklarız sonuçta. Bu yüzden hep beraber yaşamda savaştık, evrimleştik, buraya kadar geldik.

Bu katkıda bulunmak şeye benziyor. Yedek oyuncu olmak daha kolaydır. Saha kenarında rahat rahat beklersiniz, rahatsınızdır, hoşsunuzdur, oturuyorsunuzdur. Ama siz kalmak istersiniz, çünkü burada bi iş yoktur. İlk 11'e girmek istersiniz, top koşturmak, acıları göze alarak yaralanmak istersiniz.

Eğer maçı kaybederseniz üzülürsünüz, kötü hissedersiniz. Oturmaktan nefret edersiniz ve oyuna katılmak istersiniz.

"Katkıda bulunmak istersiniz".

Erkek de, kadın da bunu ister. Bu da en büyük ortak noktalarımızdan biridir.

Ama bu parasal bir şey değildir kadınlar açısından. Bakın burası çok önemli, pahalı yüzükler falan mutlu etmez onları. Onlar iletişim ister. Kobe Bryant mesela, büyük bir strateji hatası yaptı eskiden. Önce sevgilisini aldattı, sonra bu olay basına yansıdı. Bu herif de gitti dünyanın en pahalı kolyesini aldı sevgilisine.

Peki ya ne oldu?

Kadın ona dönmedi, bütün kız fanları ondan nefret etti. Kadınlar çünkü onda başka şeyler buluyorlardı. Erkekler, kızlara parasını harcayarak tamamen saçmalarlar (bir kadını satın almaya çalışarak), bu da aklınızda bulunsun.

Tamamdır beyler, kadın/erkek farklılıklarını, doğal gelişimlerini bitirdiğimizi düşünüyorum. İimdi onları çok daha iyi tanıyoruz.

"Sonraki editimde sizlere kadınlarla ilgili (ilişkiler yönünden) hayati önemli 5 madde vereceğim.""

Hala yazının onlara sosyal hayatta bir şeyler katmadığını, taktik bulamadığını düşünenler de okumaya devam etmesin lütfen.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    EDİT 10 : 5 ALTIN KURAL

Şimdi en çok ilgimizi çeken konulardan birine geleceğim. Bir kadının cinsel hayatını yönetmeye dair bilgiler. Ama bundan önce 5 tane anahtar bilgiyi öğrenmeniz gerekiyor.

1. Kadınlar genetik olarak herhangi bir sosyal ortamdaki dominant (egemen) erkeği seçmeye ve onunla takılmaya programlanmıştır.

Bunun için onlarca evrimsel neden var, fakat işin önemli kısmı, kız, baskın (dominant) çocukla takılınca kendini daha çekici hisseder. Fakat belki kız başka sosyal ortamlardan da etkilenebilir. Sonuçta kız hayatı boyunca birçok erkek arkadaş edinir.

Kısacası, diyelim ki kızın bir çalışma grubu var. Burada da bir grup erkek, bir grup kız var. Kız bu gruplarla ciddi ciddi (10 saat veya daha fazla) vakit geçirirse, doğal olarak en dominant erkeğe yönelecektir. Sonra da kız arkadaşlarıyla her cuma gecesi bara gitmeye başlarsa, bu sefer de bardaki ortamında bulunan dominant çocuğa yönelecektir.

Not: Dominantlık anlayışı kızdan kıza göre değişebilir, ama adı üstünde, dominantlık.

Ekleme, düzeltme: Bu genel bir kuraldır, her kadın için geçerli değildir. Bazılar erkeksi bir dominantlığı sevmeyebilir. Bu yüzden bu bilgi yüzde yüz güvenli değildir.
    2. kızların çoğu "O…" damgası yemekten çok korkarlar.

Bu da birlikteliğinde büyük sosyal sonuçlar doğurur. Çoğu insan bu durumu bilir ama kadınların bu konuda ne kadar çok hassas olduğunun farkında değildir. Küçücük detaylar bile kıza bu anlamı yükleyebilir. Onlar da arkadaşları tarafından böyle görülmekten, ortamlarda böyle anılmaktan ve özellikle sizin bu bakış açısına sahip olmanızdan çok korkarlar. Bu çoğu erkeğin gözden kaçırdığı bir detaydır.

Bana güvenin, onların ilgileri ve arzuları, onlar için rahatlatıcı olmalıdır ve bana inanın, genellikle öyle değildir. Bu bir erkekle sevişmemeleri için en büyük nedendir. Başlarda bu kadar çekingen olmalarının tek sebebi budur. Çoğu kadının beyninde, erkekle flört etmek o kadar büyük bir şey değildir, ama erkek yanlış zamanda yanlış bir hamle yaparsa,

OYUN BİTER.

3. Kızların hemen hemen hepsi, cinsel hayatında bir travma yaşamıştır.

Bu durum yeni gerçekleşmiş veya üzerinden çok geçmiş olabilir.

Bu küçük bir olay olabilir (taciz, dikizlenmek vs. gibi, erkeğin cinsel arzusu yüzünden yani tecavüze uğrama korkusu), bu olay genellikle kızın tanıdığı, ona çok yakın biri veya tamamen yabancı biri tarafından gerçekleşir.

Genellikle biz erkekler olarak bu tip küçük olayları, hapse girmedikçe veya benzer sorunlar doğmadıkça mitlemeyiz. Fakat kadının bi günlük deneyimi erkeklerden farklı oluyor, bir erkek olarak bunu göz önünde bulundurmamız gerekiyor. onlar yapı olarak daha küçük, zayıf, ve ortalama bir erkekten 100 kat daha az agresif.

Hapishanede, tütveren, erkeklere tecavüz eden bir …. çocuğuyla aynı yerde yatmanıza benzeyen bir his bu. Yazarken bile sinirim bozuldu nasıl saydırmışım hehehe veya katilin biriyle de olabilir. Hem katil hem ırz düşmanı diyelim.

Bu yüzden kadınlar kendilerine özenle bir savunma duvarı örmüşlerdir. Benim anlatacağım taktikle bu savunma duvarının humuğğaa toyyucağız zaten.

Bu deneyimlerin kadın açısından deli gibi önemi vardır.

Beyler bunlar bildiğiniz şeyler, farkındayım. Anlatacağım şeyler bu 5 madde değil. Bu 5 madde bize sadece yardımcı olacak, unutmayın. Olay bu değil yani.

4. Erkek-dominant toplumda yaşıyoruz ve kadınların uyum sağlamak zorunda olduğu çok büyük baskılar var.

En başta Türkiye’de yaşıyoruz. Ama bu özetlemiyor, daha açarsak, politikacılarımızın çoğu erkek, patronların çoğu erkek. Ev sahibi olanların, liderlerin çoğu erkek . Daha 70'lere kadar kadın, normal işe gitmek için evden ayrılamıyordu (ev hanımlığı). Hala günümüzde ev hanımlığı diye mitik bir müessese var.

Kadınların erkeklerle aynı rolleri oynamaya çalışması/oynaması, eşit şekilde pozisyonlandırılması günümüzde güçlü bir hareket.

Evet, bir açıdan bu durum eşitliği gösterebilir ama milyonlarca yıl durumlar bunun aksi yöndeydi. Hala bi geçiş dönemindeyiz ve üstlerinde deli gibi bir baskı var. 18,19,20 yaşlarında evden ayrılmaya başladılar, bunlar da toplumda kadın olarak hayatların belirleyecek çok büyük kararlar vermek zorunda olmalarına yol açıyor.

5. Kızlar cinsel ilişkiyi sever, kızlar cinselliğe ihtiyaç duyar, fiziksel ihtiyaçları vardır

Erkekten daha fazla tatmin olurlar. Bunu kanıtlayan internette bir sürü site var. Klitorisinde erkeğin penisinde bulunanın bilmem kaç katı sinir hücresi falan varmış. Kendinizi onu daha önce orgazm etmiş biriyle kıyaslamamalısınız (ki Türkiye’de bu istatistik %1 filan, tatmin etmiş diyelim)

Neden mi?

Öncelikle, yeni biriyle sevişmek kız için erkeğe göre çok daha büyük bir tabudur. Kadın daha fazla heyecanlanır, telaşa biner.

İkinci olarak, biyolojik açıdan bakarsak, çıkarları erkekten daha fazladır. Erkek cinsel ilişkiye girdikten sonra, ortalama bir kaç dakika içinde toparlanır ve tekrar cinsel ilişkiye hazırdır. Erkek bir yılda binlerce kadınla yatabilir. Ama bir kadın yılda sadece bir kere hamile kalabilir (teknik olarak 9 ay). Ve kadın için, yüksek risk, yüksek ödül gerektirir. Kadınlar cinsel ilişkiye girmek ister, fakat en azından "tanışmak", (kızların %99u için) "güvenmek" gibi keskin kriterleri vardır. Bu kriterler anlatacağım 8 kadın tipine göre değişir.

Beyler 5 altın kural bitti geçmiş olsun. Artık üç aşamada (benim için bu aşamalar 30 saniyeyi geçmiyo), kadını nasıl tanırız'a gelicez. Bunu kendi arkadaşınız üzerinde pratik yapacaksınız. Sonra kızı 8 tipten birine oturtup tavlamaya yönelicez.

Unutmadan kadınlar hakkındaki aklımızdan asla çıkarmayacağımız 5 altın kuralı tekrarlayalım:

1. kadınlar genetik olarak herhangi bir sosyal ortamdaki dominant (egemen) erkeği seçmeye ve onunla takılmaya programlanmıştır.
    2. kızların çoğu "o…." damgası yemekten çok korkarlar.
    3. kızların hemen hemen hepsi, cinsel hayatında bir travma yaşamıştır.
    4. erkek-dominant toplumda yaşıyoruz ve kadınların uyum sağlamak zorunda olduğu çok büyük baskılar var.
    5. kızlar cinsel ilişkiyi sever, kızlar cinsel ilişkiye ihtiyaç duyar, fiziksel ihtiyaçları vardır.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    EDİT 11 : KIZLARI ANLAMAMIZ İÇİN EN ÖNEMLİ 3 KONUYA GİRİŞ.

Öncelikle aklınızdaki bazı konuları açıklığa kavuşturayım :

Çok büyük bir iddiayla başladım bu yazıya. Yararlandığım bir değil, Birçok kaynak var yazarken. Bunlardan deli gibi elemeler yapıyorum. Bazı Türkçe şeyleri, topluma/bize uyarlıyorum, bazı şeyleri direk Türkçeye çeviriyorum. Size burada başka birine ait bir tekniği anlatıp, "bakın olay bu" demeyeceğim. İnternetteki en geniş kapsamlı Türkçe kaynak olacak burası. Var olan şeylerin üstüne, birçok eklemeyle, olayı tamamen çözmenizi sağlayacağım.

Zihin kontrolü ile ilgili, açıklayıcı bir yazı (katılmadığım bazı noktalar var, objektif bilgiler olmasa da, yine size bir çok şey katacaktır) :

http://internethaberoku.b...nedir-zihin-kontrolu.html

İsteyen insanlar telegram'ı araştırabilir. Telegram zihin kontrol operasyonlarının genel adıdır. Telgraf gibi beynin belirlenmiş bölgelerine nokta vuruşlarla gerçekleştirilir. Dünyada sayısı pek çok mağduru vardır fakat ispat edilmesi oldukça güç olduğu için "psikiyatrik vaka" olarak değerlendirilir (viki).
    Kadın beynine olan yolculuğumuza kaldığımız yerden devam edelim. Kadın beynini çözmek için üç tane olaya çok dikkat edeceğiz. Diyelim ki ortamdaki en çekici kız bizim hedefimiz, sonra ondan daha çekici bir kızla karşılaştık, ama ondan daha sert/zor bir tip. Onu etkilemeye karar verdik. Gördüğünüz gibi, bu erkek beynindeki sınır tanımaz "hedef büyültme" muhabbetidir. Aynı bizim bu olayımız gibi, kadınların da bu şekilde anlayışları vardır. Ama kadın beynindeki kablolar, birbirine daha farklı bağlı oldukları için, kadınların bu tip sosyal anlayışları daha kuvvetli, belirgindir. Bu şekilde hemen göze çarpar.

Bu işi çözmek için kadın beynindeki bu üç yapıyı anlamak gerekir. Bunlar erkeğin karı/kız konularındaki zaafları gibi, son derece gerçek ve kadınların her gün başa çıkmaya çalıştığı şeylerdir. Kadınlar bu idealleri (ideal yanlış kelime olabilir, doğuştan gelen ve sonradan oluşan şartlanmaları) için bazı imtiyazlar verir. Erkeklerin genellikle bunlara dikkat ettiğini, bunları bildiğini sanırlar. Bu yüzden de ilişkilerde bi çok karmaşıklık, anlaşmazlık, kitlenmeler oluşur.

Kadınlar bu üç anlayışlarını, karşısındaki erkeğe direk belli eder. biz de bu üç olayı çok iyi algılayarak, elimize çok güçlü bir silah alacağız : "beyin manipülasyonu".

Nietsche, "kadına mı gidiyorsun, kırbacını almayı unutma" (güç gösterisi vurgulanıyor) der. Freud, kız tavlamanın yolu "Özgüven"dir der. Kadınların bu üç hayat yolunu çözdüğünüzde, köpek gibi güçlü, köpek gibi özgüvenli olacaksınız karşılarında.

Daha önce bu üç şeyden bahsetmiştim, bu üç şeyi açarak iyice anlatmak bu geceye nasip oldu. Bu üç olay öyle anlaşılması zor, gizemli, aman aman şeyler değil. Bu yüzden artık kızlarla çok daha güçlü iletişimler kurabileceksiniz. Çünkü karşınızdakinin tipini direk anlayabileceksiniz (o 8 tipe ulaşmayı hemen öğreneceksiniz).

Kızlara çok samimi gelen bir ilginçliğiniz, kıvrak zekanız, anlayışınız olacak. Bu şekilde onlarla iletişim kurmak çok daha basit bir hale gelecek (özel mesajlardan anladığım kadarıyla en çok yaşadığımız sorun onlarla iletişim kurmak, o yüzden bu konunun üzerinde uzun duracağım).

"Kadınları anlayamıyorum hoca" deriz ya, sanki çözülmez gizemli kodlarla konuşurlar, biz erkekler bir türlü bunları kendi dilimize çeviremeyiz. Bu kodları anlamaya başlayınca, gerçekten nelere ilgi duyduklarını, ne istediklerini, çıkma konusunda ne düşündüklerini, ciddiyetini rahatlıkla anlayabileceğiz.

Sürekli "kız beni arkadaşı olarak görüyor :(" temalı konular görüyorum. Kızı bu üç muhabbetle anladıktan sonra, kızdaki arkadaşlık olgusunu, sizinle deli gibi cinsel ilişkiye girme isteğine çevireceğiz.

Kızla ne zaman cinsel ilişkiye gireceğinizi, ne zaman öpmeniz gerektiğini, bir ilişkiye ne zaman başlamanız gerektiğiniz (buna gerek olup olmadığını), neden bir an size çok arkadaş canlısı davranıp iki dakika sonra buz kesildiğini öğreneceğiz. Liste bu şekilde akıp gider işte.
    Burada kızı nasıl 8 tipten birine sokacağımız ve bu tiplere nasıl yaklaşacağımızı anlatacağım. Hadi onu mittir et, bunları anlatırken hayvan gibi bilgi birikimi katacağım size.
    Hala güvenemiyorum sansür gelmeyecek veya konu kapanmayacak şekilde yazmaya çalışıyorum kaydetmek isteyen kaydetsin.

http://www.dailymotion.co...own-suggestion_shortfilms izlemenizi tavsiye ediyorum, olay bunun gibi bir şey. 8 tip muhabbetini bitirince, bu telkinlerin tekniğine ineceğim (ohoo bitmez bu yazı diyenler 8 tipten sonra olayı kesebilir).

Her neyse, paso kızlar farklıdır, farklı düşünür, farklı dilde konuşur filan dedik. Bunun ana nedeni bu üç olaydır. O yüzden buradan itibaren yazıyı dikkatli okuyun.

Bu üç anlayışı anlamakla;

Kızların biyolojik yapısı ve üstündeki sosyal baskıyı tamamen tanımlar. Kızın bütün kimliğini özümseyeceğiz.

Öğreneceğimiz zihin manipülasyonu stratejileriyle, kızın bu üç konuya karşı nasıl bir tutum aldığını göreceğiz.

Belli etmeden bütün bilgilerimizi bir düzleme oturtacağız. Onun psikolojik tatminlik/zevk kaynağına ulaşmanın yolunu bulacağız (bu yolu bulmanın tek yöntemi budur). Ona duygusal bir rahatlık hissettireceğiz.

Kızın nasıl tahrik olduğunu çözeceğiz.

Bazı açılan topiclerde , "çok yakışıklıyım, eğitimim iyi, param da var, neden kız tavlayamıyorum?" diyenler var tabi csb ama olabilir böyle şeyler. Olayın bu üçüyle hiç bir alakası olmadığını çözeceğiz.

Kızları çözeceğimiz 3 konu : Zaman, cinsel ilişki ve normal ilişkiler.

Kızın zaman, cinsellik ve ilişkiler konusundaki anlayışını çözdüğümüz zaman olay tamamdır.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    EDİT 12 : BU 3 KONUYU BURADA TANIMLAYACAĞIM DİĞER KONUM ÖRNEKLERİ OLACAK.

Öncelikle neyi kastettiğimi kısa kısa özetleyeceğim.

"Kızların zaman algısı"

Daha önce söylediğim gibi, kızlar biyolojik olarak "daha dominant", "statüsü yüksek" erkeği seçmeye programlanmıştır. Bu yüzden erkekleri alır, scanner gibi tarar, en iyisini bulmaya çalışır ve onunla çıkar (ama en üst düzey erkekle çıkmak aynı zamanda kıza toplumsal bir baskı yükler).

Kızın uzun süredir bir ilişkisi olmadıysa, erkeğe tepeden aşağı iyice bir bakar. Güzelce yoklar. Bu yüzden yaşlı kadınlar daha panter gibidir (barney stinson'a selamlar), takılırken ve yeni erkeklerle tanışırken daha agresiftir.

Ama genç kızlar (bizim hedef kitlemiz) (bizim hedef kitlemiz değil mi lan? hehe), tam tersine mütünü yayar ve erkeğin onu etkilemesini bekler. bi süre sonra da işte zamanının tükenmeye başladığını hissetmeye başlarlar.

Sonra da (psikolojik ölümün yaklaştığı korkusuyla), genellikle daha yaşlı, daha başarılı, daha gezmiş/görmüş, daha çok kız mitmiş adamı seçerler. Sonra çocukları filan olur, viagra sağolsun 70'lerine, 80'lerine kadar mutlu mutlu ilerleyebilirler.

Gözünüzü korkutmayın. Kızları çözmek için onların bakış açılarını özümsüyoruz.

Bir şeyleri değiştirmek, bir şeyleri anlamaktan daha kolaydır.

Kızların cinsellik algısı"

Kızlar her zaman fiziksel tatminliğe ihtiyaç duyar. Aynı zamanda duygusal, "özel" cinselliği iterler. Fakat ilerleyen zamanlarda cinsellik, duygusal bir travmaya sebep olabilir ve kız yaşıtlarını cinsellik konusunda sorgulayabilir.

Bu yüzden kızlar sizin içinize doğru yönelir, sizinle takılır, dokunmanıza izin verir. Fakat bu sürede "gerçek cinsellik"e karşı bir direnç geliştirir. Hepimiz biliyoruz ki, cinsellik kızlar için de mükemmel bir şeydir, fakat onun duraksamalarını, tereddütlerini anlayamıyoruz.

Sonra da kız, ulan versem mi acaba diye çelişkilere düşüyor.

Biz de mitişmeye hemen yeltenmeyiz normalde, doğamız böyle değil. Ama "mitici, adam mitiyor beyler" imajı hep çekici geldiği için, milletin arasında muallak damgası yemekten de tırsarız.

ulen bildiğimiz şey bunlar diye atlayacaklar varsa, şu an "ilişki, zaman, cinsellik" derken ne kastettiğimi açıkladım sadece. Henüz bir şey anlatmadım.

Şimdi de kızların, "ilişki algısı"na gelelim..

Kızların yine biyolojik kodu, onları bir aile kurmaya, o aileyle ilgilenmeye, bakmaya iter. Kendilerini bu femine olaya şartlarlar.

Fakat yeni yeni oturan modern toplum, onları, başarıya teşvik eder . Kendini geliştir, kariyer yap, erkeğin alanlarına gir der (ulan bir yazı geldi bununla ilgili aklıma, en aşağıda paylaşıcam, genelde hep ilgisi olan okusun dedim ama bunu herkes okusun). Toplum bunları istemesine rağmen, kadın, kendisini bunlara yönlendirecek erkeği bulmakta zorluk yaşar.

Bu yüzden göreceksiniz ki, çocuğu olduğu zaman, çok başarılı bir kadın bile işinden kolaylıkla ayrılır veya izin alır. Örneğin, Nicole Kidman çocuğunu yetiştirirken Hollywooddan yıllarca kopmuştur.

Ama toplumda, işini gücünü bırakıp ailesine odaklanan erkek göremezsiniz/çok zor görürsünüz. Tam tersine erkek, bir ağızı daha doyurayım diye daha fazla çalışır. Kadınla erkeğin yardım politikaları arasındaki farkı görüyor musunuz? Hani demiştik, kadın "empati"dir, empatiyle yardım eder, erkek bireyseldir, bu şekilde yardım eder.

Buradaki gizli erkeğin faktörünü görmenizi istiyorum.

"Kadın, kendisini bunlara yönlendirecek erkeği bulmakta zorluk yaşar."

Beyler şimdi, bu üç muhabbetle, kadınların hayatına akıp, yönlendirmeyi öğreneceğiz.

Bahsettiğim yazı:

http://estelll.blogcu.com...yasi-erkegin-ruya/8357327

Takip eden bir kişi bile kalsa ben yazmaya devam edeceğim arkadaşlar, burada aktif yazan sayısına aldanmayın..

Milton erickson anlık hipnozun alternatifini geliştiren şahıstır, Pandoranın kutusunu açtıktan sonra (göndermeye bak be hehe), bu anlık hipnozu anlatacağım size. Ama onu falan başka başlıktan devam ederim büyük ihtimal, çünkü o zaman olay kız tavlamaktan çıkıp, hayatın her alanına kayıyor, o konuları merak eden adamın bu kadar yazı okumasına gerek yok sonuçta.

Her neyse beyler, kızı analiz ederken bu üç olayı kullanacağız. E diyeceksiniz ki, humuğğa toyyum ben bunları nasıl takır tukur çözümleyeceğim böyle. Hiç zor değil beyler. Ne dedik, cinsellik, zaman, ilişkiler. Kadınlar, hayatlarındaki bu üç olaya da 2 farklı şekilde strateji geliştirmiştir. O 2sinden hangisi olduğunu anlamanız yetecek ve unutmayın ben bunu 30 saniyeden az bir sürede anlıyorum, zor bir olay değil yani.

Biraz matematiğe kayacak olursak, 3 tane ana konumuz ve her konuda çözebileceğimiz 2 kadın tipi var. Kadınlar dediğim gibi bu üç muhabbete de sadece 2 ayrı strateji geliştirmişlerdir. Yani oluşabilecek farklı kadın tipi: 2*2*2=8. 8'e buradan geliyoruz yani. Ama mittimin dünyasındaki bütün kadınları sen nasıl 8 grupta toplarsın, bunun bilimsel bir yanı yok, bütün genellemeler yanlıştır dersen, sadece yazıyı oku ve tamamla derim. Aslında burada anlattığım her şey, size farkında olmadan kişisel olarak farklı şeyler katıyor. Kişisel açıdan bu konularda uçacaksınız.

Her neyse, her kadının bu şekilde benzer hayata dair hamleleri vardır. Bu durum onları "tek" yapmaz. Kadının bu üç olayla ilgili stratejileri, onların farklı kişiliklere sahip olmasına yol açar. Biz de onların kişiliğini kolayca çözümleyebileceğiz bu üç algı dahilinde.

Diplomatik ilişkiler gibi bu. Ya savaş ya barış, ya kazan ya kaybet.

Yani bu yüzden genellemelerin gücü fazlasıyla artıyor. Çünkü kadın hayatında bu konularda, iki kutuptan birini seçer. Bu 8 tipten önce bunları anlatmamın önemi de buradan geliyor, eğer yanlış strateji uygularsanız, istediğiniz etkinin tam tersini alırsınız (başarısız ilişkilerde olduğu gibi). Bir kadına tamamen işleyen bir taktik, diğerinde tamamen mıçabilir.

Teker teker cümlelerle, algıları özetleyeceğim.

Kızların zaman algısı var: Kız en olası partnerini seçmek için zaman harcar, fakat saat işlemektedir.

Kızların cinsellik algısı var: Duygusal ve fiziksel tatminlik yaşamak isterler, fakat kızlar için, cinsellik belli sonuçlar doğurur.

Kızların ilişki algısı var: Kızlar biyolojik olarak bi aile büyütmeye programlanmıştır, fakat modern toplum onlara yeterli imkanları sunmakta ve özgürlüğünü vermektedir.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    EDİT 13 : 3 KONU HAKKINDA ÖRNEKLER VEREREK 8 TİPE ÖN HAZIRLIK YAPTIK

Her algılar, kadının kafasında iki farklı şekildedir.

Sizin tek yapmanız gereken, kızın beyninde tamamen neler döndüğünü anlamak ve onun her algıdaki baskın görüşünü çözmektir. Ve beyler, farkında mısınız bilmiyorum, şu son beş dakika içinde, kadın beynine dair psikoloji bölümünü bitirmiş insanlardan daha fazla bilgi edindiniz.

Şimdi size biraz heyecanlı şeyler anlatıcam, Dikkat. Özünde, psikolojide karmakarışık olan şeyleri aşırı basit şekilde göstericem. Şu üç algı muhabbetiyle, psikolojideki bi çok karmaşık süreçlerin kısa yolunu oluşturdum.

Şunu fark edin ki, kızları anlamaya dair tamamen yepyeni ve çok güçlü bir şey öğreniyorsunuz. Buna yeni bir dil öğrenmek gibi bakabilirsiniz.

Şimdi sizin hedefinizdeki kızın, bu üç algıyı nasıl yorumladığını çözücez.

Yazının başında aklınıza getirdiğiniz, belki sonradan unuttuğunuz kızı tekrar diriltin.

Beyler aklınızda spesifik (belirgin) bir hedefin olması önemli bir nokta. Çünkü direk pratik yaparak öğreneceğiz tekniği.

Öncelikle zaman algısına bakarak kızın hangi model olduğunu çözelim.

Kız, "doğru kişi"yi bulmak istiyor, ama zaman ilerliyor. Beyler kızlar bu zaman engeliyle iki farklı şekilde baş eder. Aynı anda birden fazla kişiyle çıkabilirler.

Güzel bir örnekle açıklarsak, bir şirket yeni bir ceo alacak diyelim ve o ceo yu almaları için sadece üç ayları var ya bir kaç adamı işe alırlar, onları iş üstünde denerler ve üç ayın sonunda en iyisini seçerler ya da potansiyel gördükleri en iyi adamı seçip, onu üç ay içinde iyice eğitirler.

Her ikisi de mükemmel strateji değil, fakat zaman kısıtlaması altında uygulanabilecek en iyi yöntemler. İki yönteminde kendine göre avantajları ve dezavantajları var.

Kız açısından olaya bakarsak, kız birçok kişiye pas verir, onları test eder ve uzun süre içinde kendini en iyi gösterene tav olurlar. Ya da potansiyel olduğu erkeği tak diye seçerler ve tüm enerjisini onu mükemmel bir erkek arkadaş yapmak için harcarlar.

Şimdi olayı kolaylaştırmak için, bu iki modele isimler verelim. Deneyci ve yatırımcı hatta daha ileriye gidip "d" ve "y" diyelim.

Küçük bir özet.

En iyisini seçebilmek için kadın ömrü çok sınırlıdır ya bir kaç kişiyi aynı anda test ederler, ya da bir kişiyi seçip bütün enerjisini ona harcarlar. Deney ya da yatırım. D veya Y.

Deneyci olan kadınların anlayışı bazen, birr kaç kişiyle aynı anda çıkıp, bir erkeğin açığını diğeriyle tamamlamak olur. Yatırımcı olanlar, bir kişiyi ele alır ve onu mükemmelleştirmeye çalışır.

İki tip kızı da görmüşsünüzdür. Bir sürü erkeğin peşinden koştuğu, hepsine çaktırmadan
    pasveren kızlar veya tek bir erkeğe bağlanıp onu düzeltmeye çalışanlar. Deney ya da Yatırım.
    d veya y.

Yakında size 3 soru öğreticem, 3 soruyla hiç uğraşmadan kızın mentalitesini anlayabileceksiniz.
    Şimdi geldik cinsellik algısına beyler. Tekrarlıyorum (artık tekrarlarıma alışmışsınızdır zaten hehe) : Kadının fiziksel tatminliğe ihtiyacı olduğu yerde, sosyal problemler başlar. Din, mahalle baskısı, sosyal ortamı, diğer erkekler, kız arkadaşları falan filan. Olaya "evlenme" açısından bakan bir çok insan dolar çevresinde.

Türk kızlarında mitmek çok önemlidir, bir kere mittiğiniz kızın sizi kolay kolay unutması zordur. Amacımız cinsellik değil, bunu unutmayın. Tam kölelik. Ayrıca en başta dediğim gibi, mitik Türk kızlarına değil, Stoya'ya oynuyoruz.

Her neyse, cinsellik algısı çok önemlidir beyler, sevdiğiniz biriyle buluşursunuz, sevişmek istediğiniz aşamaya gelirsiniz. Buradan itibaren kızın cinsellik algısı, kızın beynini bize açacak. Neyi nasıl yapacağımızı göreceğiz. Neden sizinle sevişeceğine dair önemli şeyleri, kızın yavaş yavaş beynine işleyeceğiz.

Bir kızın cinsellik algısının anahtarı nedir? Stratejisini neye göre kurar? Bu çok çok önemli, bütün yaklaşımınızı değiştirecek çünkü.

Kızlar cinselliği sever. Genellikle 13 yaşından itibaren düzenli mastürbasyon yapmaya başlar. Şu yazıyı okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum : .

Kızlar için cinsellik: duygusal birleşme + fiziksel zevktir. Yani kızlar duygusal birleşmeyi de, fiziksel tatmini de sever. Fakat cinsellik kızlar için bazen olumsuz sonuçlar doğurabilir,
    bunlar duygusal travmalara veya çeşitli sosyal yargılara (kaşar) sürüklenebilir. Kadın da iki farklı şekilde bu durumla savaşır. Yani kızların iki farklı cinsellik algısı vardır. Bu da cinselliğin kızın kafasında ne kadar yer kapladığını ortaya çıkartır.

Başta size 3 masum soruyla, kızı tanıyacağınızı söylemiştim, bu sorulara da geleceğim, cinsellik algısını tamamen masum yöntemlerle öğrenebilirsiniz.

Her neyse, yine örnekleyelim. Diyelim oda arkadaşlarınızla, birden fazla kişiyle bir evde kalıyorsunuz. Birinin bir parça keki fırında kalmış. O keki istersiniz, fakat bu sefer de "fırsatçı, açgözlü" gibi damgalar yersiniz. Fakat gönül mahkemeniz, o kalan kek için en uygun kişi olarak sizi seçer.

Diyelim ki, bir tane oda arkadaşınız bu esnada eve geliyor ve kayıp keki görüp sinirleniyor, üzülüyor. İki şansınız var ya reddedersiniz ya da salağa yatarsınız "keki ben yemedim, nolduğunu bilmiyorum" dersiniz. Ya da yaptığınız şeyi meşru kılmaya çalışırsınız. "Ee ne var humuğğa toyyum, bir parça kekin muhabbetini mi yapacaksın" gibisinden.

Kızlar için cinsellik de aynı bunun gibidir. Eğer kız, biriyle sevişirse, sonra arkadaşlarıyla takılırsa, ona "Ee noldu?" derler. Kız ya reddeder, " Bir şey olmadı ya, Nolsun, sadece takıldık, sinemaya falan gittik işte" der. Ya da yaptığını meşru kılmaya çalışır "evet seviştik, ama çok fazla sarhoştum, hem cinsel ilişki o kadar da büyük bir şey değil." gibisinden.

Reddetmek ya da meşru kılmak .
    r veya m.

Küçük bir özet geçersek, kız cinselliğe hoşgörülü bakar, ama bazı sosyal problemler vardır. Bu problemler onu engeller, ya kız durumu reddeder, ya da bazı bahaneler uydurup olayı kabul ettirmeye çalışır.

r veya m.

Bu, neden bazı kızların, diğer erkeklerden daha az seviştiğini gösterir. Reddedenler, cinsel ilişkiye girmediğini iddia eder. Cinsellik hakkındaki düşüncelerini bastırır ve erkeklerle sevişmeyi kendisi için çok zor bir hale getirir. Ya da önemsiz bi şeymiş gibi kabullenir, bi çok kez olmasına izin verir.

Reddetmek ya da meşru kılmak. r veya m.

Ve son olarak beyler, üçüncü algıya geldik.
    İlişki algısı. Kızın geleceği için zamanladığı ilişki ne tarz ve bundan ne bekliyor, bu kızın hayatını belirleyen çok önemli bir roldür. çünkü kadınlar biyolojik olarak çocuk doğurup büyütmeye programlanmıştır, iyi empati yetenekleri vardır, ve güçlü hislere sahiptir.

Fakat modern toplum, onları bağımsız, özgür, kendi ayakları üstünde durmaya itiyor. Erkek gibi ağır çalışmaya ve kariyer yapmaya yönlendiriyor.

Hayattaki bu anlayışı için çok önemli. Çünkü bu algı kadını etkilemenin anahtarıdır. Hangi erkekleri çekici bulduğunun ipucudur. Ve bu ona nasıl yanaşacağımızı gösteren bir rehberdir. Kendimizi onun ailesi yerine mi, kariyeri yerine mi koymalıyız?

Kadınlar biyolojik olarak bir aile yaratma konusunda ısrar eder, fakat toplum bunu bastırmış, bu odağı kariyere çevirmiştir. Kadın ilişkilere de bu düzlemde iki farklı bakış açısı geliştirir. Bu da onun amacını ortaya çıkartan bir şeydir.
    Bunu da örneklemezsek artık ayıp olur.

Liseli bir miç düşünün. Önünde iki seçenek var, biri okuduğu yerde kalıp, eski arkadaşlarıyla içli dışlı, güvende ve ailevi bir ortamda okuluna devam etmesi. Diğer seçenek ise, uzak bir yerdeki, çok daha güzel bir okula gitmesi ama orada kimseyi tanımıyor, böyle bir ortamı yok, fakat iyi bir eğitim alacak ve başarı şansı daha fazla.

Anlamak zorundasınız ki, kadın için çıkacağını erkeği seçmek ve onunla sevişmek, sizin okul tercihiniz gibidir. Çoğu tip, önce ev ödevlerini yapar, sonra kız arkadaşıyla takılır. Şöyle bir toplumsal olay var ki, kadınların hayatta iş veya okul dışında geriye kalan zamanı daha fazla.

Bunun nedeni, kadın için ilişkiye odaklanmak veya kariyerine odaklanmak iki ayrı uzun vadeli iştir. Örneğin, bir kız düşünelim, bu avukat olmak istiyor. Bu da bu olaya en azından 4 yıl bağlanması demek. Bu durum, kızın bir bebek yapmasını çok zorlaştırıyor ama bir erkek için öyle değil, kızı hamile bakarız, sonra mittirip işimize döneriz. Bu kadınlar için daha problemli bir durumdur.

Kız kariyerine(eğitimine, okuluna, işine) odaklandığında, gerçekçi olur. Her şeye gerçekçi bakmaya başlar.
    Kız ailesine odaklandığında ise idealist olur. Hayalperet olur. iyi bi aile tablosu çizer sürekli, iyi bir eş, çocuklar.

Gerçekçi veya Hayalperest.
    g veya h.

Özetlersek :
    Kadın, doğası gereği çocuk büyütme ve aile kurmaya meyillidir. Fakat toplum bu durumu ortadan kaldırmış, bir nebze aile yerine kariyer öğesini koymuştur. Kız korkuları hakkında, gerçekçi çözümler mi üretiyor, yoksa ideal tablolar çizip onlara mı bağlanıyor. Gerçekçi mi hayalperest mi. g veya h.

Bu durum, kadın işleyişinin neden bu kadar kutupsal (artı, eksi) olduğunun göstergesidir. Gerçekçiler, kariyerine odaklanır, hayalperestler ise kariyeri fazla mitlemez, aileye odaklanır.

Beyler şunu unutmayın ki, akademisyen biri hayalperest, bir ev hanımı gerçekçi olabilir. Bu sizin çözümleme yeteneğinize kalmış diyerek kestirip atmayacağım tabi ki, analiz etmeyi teker teker öğreteceğim.

Gerçekçi veya hayalperest. g veya h.
    Bir kadının karakter tipini anlamak, onun bütün hayatını değiştirmenin ilk adımıdır. Çevrenizdeki çoğu insandan, veya eski halinizden çok daha fazla etkili olacaksınız kızın hayatından.

Kızın karakter tipini tam olarak nasıl çözeceğinizi, daha kolay bi şekilde, soruları vererek anlatacağım. Bu üç düzlemde, 2 farklı kutuplardan oluşturarak çıkardığınız tip, onu nasıl anlayacağınızı, ona nasıl davranacağınızı tamamen gösterecek. Onu gerçekten anladığınızda ise, öldürücü güce sahip olmuşsunuz demektir.

%100 anlamadan devam etmeyin. Çünkü anlatacağım diğer şeyler için, olayı tam kavramanız gerekmekte.

Eğer matematiği olmayan liseli bir miçseniz, nasıl yapacağınızı size göstereceğim.

Şunu unutmayın ki o kendisi için en uygun insanı arıyor. Ama hayat, kısıtlı bir süre. Bu konuda iki seçeneği var. Ya deneycidir, ya da yatırımcı. Eğer aynı anda birden fazla erkekle takılıyorsa, onların ilgisini bekliyorsa o deneyseldir. Sadece bir kişiyi seçip, bütün vaktini ve enerjisini onu geliştirmek için harcıyorsa yatırımcıdır.

d/y

Kolay bir şey beyler. İkinci algımız neydi? Cinsellik algısı. Cinsellik kadın için iyidir, ama kız açısından birçok sorunlar yaratır. Kızın iki seçeneği var, reddeder veya meşru kılar. Daha önce cinsel ilişkiye girdiğini reddeder, üstünü örter, ya da cinsel ilişkiye girdiğini kabul eder ama buna önemsiz bir şeymiş gibi yaklaşır.

r/m

3. olay. 3. algımız neydi? Dünyaya bakış açısı. Kız biyolojisi çocuk yetiştirme, aile kurma odaklıdır. Ama günümüz toplumu ona erkek rolleri yükler. Kız bu durumda ne yapar? Ya hayalperesttir, ya da gerçekçidir. Gerçekçiyse, kendi kendine yeterli olduğunu düşünür, hayalperestse, onunla ilgilenecek bir erkek arar.

g/h

elimizde neler var?

d/y r/m g/h
    Yani her kızın üç tane soruna, iki ayrı çözümü vardır. Örneğin,
    Bir kadın: deneyci-reddeden-gerçekçi olabilir drg.
    Bu onun karakter tipidir, drg.
    Ya da deneyci - reddeden - hayalperesttir.
    O zaman da bu kız drh olur.

8 farklı karakter tipi var. 2 x 2 x 2 eşittir 8.

tekrardan alalım, kızın üç farklı hayat algısı vardır. Ve her biri için 2 ayrı strateji geliştirir.

Zaman açısından, deneysel veya yatırımcı olabilir.
    d/y ______________ ______________
    Cinsellik açısından, reddeden ya da meşru kılan olabilir
    d/y r/m ______________
    Ve son olarak, gerçekçi ya da hayalperest olabilir.
    d/y r/m g/h

Kaç farklı kız kombinasyonu yapabiliriz bu şekilde? 8. evet, liseliler bilir, iki üzeri n.
    iki üzeri üç, yani 2*2*2=8.

8 farklı karakter tipi vardır. Şu an çok karmaşık gözükebilir, mittir edin. 8 tipi de öğrenmek zorunda değilsiniz. Usta olmak istediğiniz bir tanesine odaklanabilir (kafanızdaki kıza) ve ona yönelebilirsiniz.
    Yakında yapabileceğiniz, benim yaptığım olay şu beyler. Bir kızla tanışırsınız, kısa bir diyaloğa girersiniz (ya da sadece izlersiniz) ve saniyesinde onun üç algısını çözersiniz. Diyelim ki kız yrh. Anında gözünüzün önüne, onu nasıl tahrik edip o gece yatağa atabileceğinize dair yol haritası gelir.

Bu sadece sizin konuşabildiğiniz özel bir dil bilmek gibi. Bu üç algı kodu, kızın zihnine inmenin sırrı. Bu 3 haneli, gizli bir kasaya sahip olmak gibi. Açtığınız zaman içinden, istediğiniz her kızı çıkartabiliyorsunuz.

Kızın bir erkeği neden göz ardı ettiği, telefonlarını neden açtığı, ne zaman sinirlendiği, ne zaman ilişkiye girmek istediğini, direncinin nasıl yıkılacağı. Bunların hepsini öğreneceksiniz.

Bu olayı, herhangi bir arkadaşınız üzerinde, sevdiğiniz bir kızda, geçmişte tanıdığız öylesine birinde, bütün dişilerde deneyebilirsiniz. Hemen karakterini anlayacaksınız zaten. Bu durum kafanızda her şeyi pekiştirecek ve ne yapacağınızı tamamen biliyor olacaksınız. Yeteneklerinizi hemen, benim gibi kullanabilecek hale geleceksiniz.

Hatta bunu ünlülere yapabiliriz veya arkadaş ortamında, saniyesinde onun karakteri hakkında tahminler yapıp, birbirinizle yeteneğinizi kapıştırabilirsiniz. Birbirinizi eğitebilirsiniz. Artık teoriden uzaklaştık, tamamen gerçek hayatın içindeyiz. Hatta sizden istediğim aklınızda tutun lan tekniği denediğiniz kızları. Başlarda % kaçlık başarı elde ettiğinize bakın. 5 tane art arda (seri) yaptığınız zaman benden bir farkınız yok demektir.

Ve bu taktikler, Türkiye’den tutun da, ne bileyim Dominik cumhuriyetine kadar işleyecek taktikler. Çünkü "kadın farklılıklarını" hesaba katan bir sistem . Her kız tipi için ayrı taktikler öğreneceksiniz. Ve bu sistemi uygularken kızın rahatlıkla zihnini okuyabilecek, arkada nelerin döndüğünün farkına varacaksınız, bu da sizi kızın hayatının ayrılmaz parçası haline getirecek.

Kızın verdiği her kararın sırrı, hayatı bu üç düzlemde algılayış şeklinde yatıyor.

Size yarın, bu düzlemlerde tam olarak nasıl hareket edebileceğinizi öğreteceğim. Yani %100 hangi özelliğe sahip olduğunu nasıl anlayabileceğiniz. Bu çölde kaybolmak gibi bir şey, açsınız, susuzsunuz, kaybolmuşsunuz, konuşacak kimseniz yok ve yanınıza biri geliyor, elinde yiyecek var, su var, harita ve cep telefonu var.

O kızın hayatındaki erkek olacaksınız, kızın tipi ne olursa olsun.

Kız sizden hoşlanacak, sizi isteyecek, sizi çekici bulacak, erkeksi ve seksi görüneceksiniz, onunla ne isterseniz yapın, size ayak uyduracak.

Kıza hangi hamlede bulunacağınızı belirlemeden önce, kesin olarak kızın kızın psikolojisini anlamanız gerekiyor, o yüzden biraz daha açacağım bunları.
    Beyler bu geceki son editim, takip eden, benimle geceleyen herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.

Bu kadar şeyi okuduktan sonra, başlarda neden uzattığımı anlıyorsunuzdur. oturup buradan başlasam, büssürü kargaşa olacaktı, şimdi baksanıza, aynı altyapıya sahip olduğumuz için dilimizden çok iyi anlıyoruz. en başta beni çok iyi anlıyorsunuz. Mitik, "her kıza uyan" taktiklerin bir taka yaramadığını anlardınız.

Aşırı radikal ayrımlar var çünkü kızlarda tipten tipe. Çevrenizden düşünün, apayrı yabancı bir tipin mi ne düşündüğünü daha rahat anlarsınız, bireysel tanıdığınız, vakit geçirdiğiniz bir kızın mı? beyin okumanın temel sırrı bu, karşıdakini tanımak. hatta ondan iyi tanımak. sonuçta bu taktikler, sizin yakın tanıdığınız ilk kobayınız için değil, barda tanıştığınız, yeni güzel bir kız için de geçerli.
    Kesinlikle her kız modeline eşit şekilde davranmanız gerekiyor, bu şekilde iyi sonuç elde edersiniz, çünkü her kızın kör noktaları vardır, içinden girip dahil olabileceğiniz açıkları vardır. Ama bir kızda olan açık, diğerinde sağlam koruma altında olabilir. bu yüzden daha önceki ilişkileriniz, tavlama taktikleriniz mıçmıştır. Farklı kadın tiplerine, farklı alışverişler yapmalısınız. Bu şekilde de sinir bozucu şeyleri arkada bırakıp, tamamen olumlu ilişkiler kurabileceksiniz. çevrenizdeki her şeyi görebileceksiniz, arkadaşlarınızı, sokaktaki veya cafelerdeki arkadaşlarınızı, büyük hatalar yapan arkadaşlarınızı veya evli adamları. Ama sizin her zaman bir çözümünüz olacak.

Bir kadını gördüğünüzde, onun duygularıyla nasıl oynayabileceğinizi bileceksiniz. Bütün beyin aktiviteleriniz hazır olacak, her hamleniz mantık dahilinde olacak. geçmişteki hatalarınızı göreceksiniz.

Kızlarla gerçek bağ kurmanın onları anlamaktan geçtiğini anlayacaksınız. Aşk romanlarına, filmlerine çok farklı gözlerle bakacaksınız. Yazıyı okurken, geçmişteki ilişkilerinizi düşünün, hepsini geri getirebilecek güce sahip olacaksınız. Eskiden sizle kapışan kıza bir bakışta ne olduğunu görebilecek, açıklarından faydalanmayı öğreneceksiniz.

Başta çok karmaşık ve zor gözükebilir, takmayın. Ne kadar fazla deneyim, kızları o kadar rahat tahrik etmeyi öğrenmenize yarayacak.

Eminim şimdiye kadar kafanızda ilişkilere dair, kadınlara dair bazı ışıklar yanmıştır.

Yarın görüşürüz arkadaşlar.

Ynutmayın, artık çok ölümcül bir silaha sahipsiniz.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    EDİT 14: DENEYCİ TİPTEKİ KIZIMIZI BİRAZ DAHA AÇIKLAYALIM.

Beyler şimdi kadınların zaman olgusunu açalım.

Kız, deneyci mi yatırımcı mı?

Basitçe anlatarak, deneyciler bir kaç erkeğe birden pas verir, yatırımcılar ise tamamen bir erkeğe odaklanır.

Şunu söyleyebilirsiniz ki, deneyciler en başta, yatırımcılara göre daha çekici gelir.

Deney ve yatırım olgusu diğer iki olguya göre en kolay çözebileceğiniz konudur. Bu durum yaşa göre veya yaşadığı ilişki sayısına göre değişebilir.

Örneklersek, kız deneyci olabilir, birçok erkekle çıkar, sonra gerçekten hoşlandığı birine denk gelir ve yatırımcı hale gelir. Bunun tam tersi ihtimali de söz konusu. Diyelim biriyle tanıştı kızımız. Bütün yatırımını onun üzerine kurdu, sonra kötü bi ayrılıp yaşadı, kalbi kırıldı, bu saatten sonra deneyci olabilir.

Diğer bir durum ise, deneyciler en başta yatırımcı taklidi yapabilir. Bu şekilde denediği erkeklerle ilgili çok fazla ipucu toplarlar.

Diyelim ki anlattığım hiç bir miti bilmiyorsunuz, deneyci bir kızla tanıştınız. Önce kız sadece sizinle takılıyor sandınız, kızı kolayca elde ettiniz. Siz farkında olmadan, kız dört ayrı erkeğe sürekli pas veriyor ve o dört kişiyi sürekli birbiriyle yarıştırıyor. Fakat siz bu durumdan bihabersiniz. Kız garip davrandığı zaman da, sizi sevmediğini düşünürsünüz.

Fakat siz bu kişi olmayacaksınız, siz benim yazdıklarımı okuyorsunuz, kızların zihnini tanıyorsunuz artık. Bir deneyciye nasıl davranmanız gerektiğini, onu nasıl tavlayacağını, öbür erkekleri nasıl yok edip onu sizin köleniz haline getireceğinizi, onu nasıl evcilleştireceğinizi biliyorsunuz. bu şekilde kız size iyice bağlanacak, çünkü diğer erkeklerde hiçbir zaman sizi bulamayacağını anlayacak.

Bu çok heyecanlandıran bir şey biliyorum ama yine sabırlı olmanızı istiyorum. Çünkü önce deneyci ve yatırımcı kızlar hakkında size bazı şeyler daha anlatacağım. Üst düzey stratejiler göstereceğim.

Deneyci veya yatırımcı kıza baktığınız anda onlara apayrı stratejiler uygulamanız gerektiğini göreceksiniz. Bir kaç erkeğe aynı anda pas veren bir kız, tek erkeğe odaklanan bir kızdan çok farklı bir zihniyete sahiptir.

Bu yüzden tamamen farklı oyun planlarına ihtiyacınız var.
    Öncelikle deneycilerle başlayalım (bu kesimle uğraşmak, yatırımcılara göre nispeten daha zordur).

Her şey duygusal çeşitlikle alakalı . Kız bütün yumurtaları bir sepete koymak istemez. Genellikle bu durum geçmişte yaşadığı problemlerden, duygusal incinmelerden kaynaklanır.

Sonuçta kız test eder, erkekleri dener, sahada tutar ve bir erkekle yaptığı flört, bir diğer erkeğe davranışları konusunda ona rehberlik eder. Anlamamız gereken, önemli olan nokta, kızın bunları yapmasının arkasında ne yatar. Neden böyle yapar?

Birçok insan, kızlar bir kaç erkekle birlikte çıkar, çünkü amaçları hangisinin en mükemmel olduğunu çözmektir zanneder. Bu da onların çizmek istediği imajdır.
    Ama bu yanlış beyler.

İşin özünde, deneyciler mükemmel erkeği bulmayı mitlemezler. Bir paket gibi düşünün bu olayı. Kız bu pakete farklı erkeklerden aldığı duyguları doldurur ve bu şekilde tatmin olur. Hani kendi egosunu tatmin etmek için 5-6 erkekle aynı anda yazışan kızlar. Bu tipleri gördüğünüz an artık ne diyeceğinizi biliyorsunuz. "d".

Eğer genç kızlarla ilgileniyorsak, genel mentaliteleri "Bir kaç yıl öyle takılıcam, sonra zaten evleneceğim erkeği bulurum" temalı bir şey olur ve işin şaşırtıcı noktası, bu bir kaç yıl boyunca, o özel erkeği bulsalar bile, diğer erkeklerle takılmaya devam ederler. O özel erkekten iyi olmasa bile bunlar.

Olayı biraz daha genelleyeyim. Bu söyleyeceğim şey her zaman %100 geçerli bir şey değil. Fakat genellikle, deneyciler daha önce bir erkek tarafından aldatılmış ya da satılmıştır. Bu da romantik bazı güdülerini kaybetmelerine neden olur.

Deneyci bir kız, bir kaç erkekle birlikte olunca, kendisini önemli hisseder. Kendini çekici, arzulanan biri gibi hisseder. Bu da bir kadın için çok önemli bir detaydır. Lisedeyken deneyci bi kızla ilişkim olmuştu. Şimdi erkek arkadaşı için bir şehre taşındı, evlendiler, orada yaşıyor. Ama lisede görseydiniz, ortalama 8 erkekle falan çıkıyordu humuğğa toyyumun manyağı. Bu bayağı ipucu taşıyan bir örnek beyler. Kız 8 kişiyle falan çıkıyordu, ama her erkek kendisini o "özel insan" zannediyordu.

Anlattıklarımdan bihaber erkekler, onu "yatırımcı" bir tip zannediyordu. Çünkü öteki erkeklerden hiç haberleri yoktu. Kızın bütün odağının kendileri olduğunu sanıyorlardı. Ben size, bazı kilit noktalardan yararlanarak hangi kızın harbiden deneysel olduğunu anlamanızın yöntemini göstereceğim. Daha önce söylediğim gibi deneyci kızların çoğu, erkeklere yatırımcı imajı çizerler.

Neyse, ben deneyciler birden fazla erkekle takılır dediğimde, bu hepsiyle yatıyor anlamına gelmiyor. Hatta genellikle sadece bir tanesiyle yatarlar. Gerçi bu durum kızın cinsellik algısına göre (reddeden, meşru kılan) değişir. Olaya sonra bu boyuttan da bakacağız (bu yüzden üç ana grupta topladık her şeyi).

Bu benim lisedeki kız, 8 erkekten 2-3 tanesiyle yatıyordu. Diğerlerini de çevrelerinde dönen, havlayıp duran fino köpekleri gibi tutuyordu. Uyduları gibi yani.

Deneycilerin, bu fino köpekleri için özenle hazırlanmış stratejileri vardır. Yoksa bu kadar erkeği kendine bağlayıp, çevresinde dans ettirmeyi beceremezdi zaten. Hatta genellikle bunlardan birini sürekli çevresinde tutmak için özellikle seçer.

Bu fino köpeği stratejileri şunları içerir:
    -Çaktırmadan cinsellik mesajları verirler, yapacağız imajı çizerler
    -Kandırırlar, sadece takılmayı (eve gitmemeyi) tavsiye ederler, yorgun filan düşerler
    -Yardıma muhtaç gözükürler, bu erkeği onu koruması için gaza getirir. İşin özünde, savunmasız bir kız, erkeğin en büyük zayıf noktasıdır (yazıyı takip eden sözlük kızlarına selam)
    -Eve gitmeyi, cinsel ilişkiye girmeyi (veya öpüşmeyi, cinsel teması yani kızdan kıza göre değişir) geciktirmek için, güvenmiyor triplerine girerler.
    -İlişkide "uzaktaki, ilgilenen değil, ilgilenilmesi gereken kişi"yi oynarlar mesela telefonlarınıza çok geç geri dönerler. Çünkü eğer bir problem olursa dönebilecekleri bir çok kapıları vardır.

Bu stratejiler çok güçlüdür ve erkekler bunlara özellikle dikkat etmelidir. Okuyanların bu yazdıklarımı tekrar tekrar okuyup, mümkünse ilişkilerini gözden geçirmelerini, etrafındaki ilişkilere bakmalarını ve asla unutmayacak şekilde ezberlemelerini istiyorum.

Çünkü bu stratejiler, kızın deneyci olduğunu ele veren en önemli taktiklerdir (bu kızlar çok zor gözükmesin gözünüzde, bunları da havada karada götürebileceğimiz stratejilerimiz var).

Deneycileri özetlersek:
    -Aradıkları "mükemmel erkek"ten çok, birçok erkeğin kombinasyonuyla birleşen yoğunluktur.
    -Fazla erkek, onları önemli hissettirir, kendilerini değerli ve istenen bir birey zannederler.
    -Hepsiyle birlikte yatmazlar/cinsel yakınlaşmada bulunmazlar.
    -Etraflarında fino köpekleri yaratmak için belirgin stratejileri vardır.
    -Eğer doğru teknikleri uygularsanız, deneycileri kolaylıkla yatırımcı haline getirebilirsiniz, onlar da buna meyillidir.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    EDİT 15 : YATIRIMCI KIZLAR

Başlığı takipteyim. Bir sonraki editte yatırımcıları anlatacağım.
    Şimdi olayı iyice çözmek için yatırımcılara gelelim beyler.

Deneyciler, işin özünde "mükemmel erkek" karakterini pek mitlemezler (mitliyo imajı çizmelerine rağmen), ama yatırımcılar alttan alta sürekli kafalarında arka plandaki mükemmel erkeği ararlar.

İşin garibi, kız mükemmel erkeği seçtikten sonra ona yapışmayı tercih etmez. Onu düzeltmeye çalışır. Onun potansiyelini görür sadece. Onun için "potansiyeli olan erkek, mükemmeldir". Bu yüzden, kız o erkeğin üzerine titrer.

Kızın algısına göre, kız karşıdakini onun için mükemmel yapmak için "değiştirmek" zorundadır. Şöyle bir durum var, kız eğer bir değişimde başarılı olursa, bu işe iyice odaklanır.

Kızlar için, üzerinde çalışacakları bir şeyin olması, onun ilgisine göre "düzelteceği" bir şey olması onların yatırımcı kişiliğini en tatmin eden noktadır. Benim de bu gibi kızların ruhuna inmek için, çok tatmin eden, güçlü stratejilerim var.

Yatırımcı kızların, %90 güçlü kız arkadaşları vardır (deneysellerinki gibi yapmacık olmayan). Deneyselleri, yatırımcıya çevirmek istediğinizde, çok eğlenceli bir çalışmadır. Bu size sonra göstereceğim apayrı bir strateji.

Yatırımcılar o'nun doğru kişi olmadığına ikna olana kadar, onunla kalırlar. Anahtar kelime: "ikna" olmak. Kızımız, istediği kişinin o olmadığına dair belli şüphelere düşerse, buna ikna olması pek zor olmaz. İkna olduğu anda, diğer erkeğe yönlenir.

Yatırımcılar da hayatında bazı acılar çekmiştir. Fakat bunlar genellikle aldatılma/arkadan vurulma gibi şeyler değildir. Gerçekten sevdiği birinden ayrılmak zorunda kalmıştır, onu trajik bir şekilde kaybetmiştir filan gibi. Bu kayıp yüzünden kendini suçlar.

Ve yatırımcı kızımız, kendisine, başka erkeğe yardımcı olarak mükemmel bir ilişki kurabileceğini kanıtlamak ister. Bu şekilde kızlar kendisini yardımsever, anne gibi (çocuk bakar gibi), önemli ve zaruri hisseder.

O tip kızları, bu duygularını sömürerek yöneteceğiz.

Yatırımcıları özetlersek:
    -Mükemmel erkeği ister (ama aradığı kriterA potansiyeldir).
    -Aynı anda sadece tek bi kişiyle çıkar ve bütün enerjisini ona harcar.
    -Az fakat uzun ilişkileri tercih eder.
    -Çoğu zaman, eğer sizi değiştirirse, çok büyük olasılık ilgisini kaybeder (çünkü eğlencesi tükenir)(buraya dikkat)
    -Sizin o kişi olmadığınıza ikna olana kadar etrafınızda dönüp dolaşır, ikna olduğunda ilerlemeye başlar.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    EDİT 16 : REDDEDEN KIZ TİPİ

Şimdi kızların cinsellik algısına geçiyoruz. Bu deneyci mi yatırımcı olduğunu anlamaktan daha zordur.

Reddetmek veya meşru kılmak kızların iki farklı cinsellik algısıdır. Bu kısım en en önemli kısımdır. Burada hata yapmamanız gerekiyor. O yüzden yöntemlerime iyice dikkat kesilmenizi rica edeceğim. Çünkü eğer bu kısmı çok iyi özümser ve uygularsanız, bu algıları bile her şeyi çözmeye yetebilir.

Kadının hayatındaki baskınlığı bu reddeden veya meşru kılan yapısı belirler. Cinsellik, hepimizin geldiği yer, çok temel ve basit bir olay (Sigmund Freud reyise selamlar).

İyice okuyun.

Öncelikle, ilk algıdan bahsedelim. Zaman algısı. kadınların %95'i seksüel bir travma yaşamış veya cinsellik hakkında olumsuz duygulara kapılmıştır (5 altın kuralı hatırlayalım).

Bir erkek olarak onların bu güdülerini anlamak çok önemlidir. Bir örnek verirsek, bir düzine erkek tarafından çevrildiğinizi düşünün, hepsi sizden büyük, güçlü ve agresif ve hepsi sizi mitmek istiyor.

Yüksek güvenliğe sahip tecavüzcülere ait bir hapishane düşünün. 1.60 boyunda, 50-60 kilo arası, ortalama bir tipin bunların arasına düştüğünü hayal edin.

Evet. Şimdi kadınların günlük hayatını biraz gözünüzde canlandırabildiniz. Kızlar bu durumu kontrol altına almak için belli savunma mekanizmaları geliştirmiştir.

Şunu unutmayın, kadınlar erkekler tarafından birçok korkutucu şeye maruz kalmıştır. Bunun fazla derinliklerine inmek istemiyorum. Fakat temel olarak kızlar, erkeklere caydırıcı gözükmek zorundadırlar. İstenmeyen asılmalar olabilir, ailesinden veya yakın arkadaşlarından bazı erkekler ona dokunmaya çalışabilir, ne bileyim çükünü çıkartabilir. Bunlar tecavüz veya cinsel saygıya gider.

Kadınlar bu travmalardan en azından birini hatırlar, hatta daha fazlası, bu durum hayatı boyunca ilişkilerine yansıyacak travmatik olaylara yol açabilir.

Fakat diğer koldan, aynı bizim gibi, kadınlar da cinsellikten fazlasıyla zevk alır ve cinsel ilişkiye girmeyi isterler. Bu da onlar için büyük bi çözüm yolu bulması gerektiren büyük bi çelişkidir. Bu da kızların cinsellik algısının oluşmasına yol açar.

Reddetmek ya da meşru kılmak.
    Neyse, reddedenler, yani "r" ile devam ediyorum.

Reddedenler esasında eskiden yaşadığı kötü deneyimleri silmeye/kapatmaya çalışıyordur. Kendilerini, o deneyimleri yaşamadıklarına şartlamaya çalışıyordur. Bunun nedeni, yaşadığı fiziksel/cinsel tacizler, söyleyemediği tecavüzlerdir. Kızın ruhsal mekanizması, bunlarla yüzleşmesini engellemek ister.

Bu sistem sayesinde, hala cinsellik hakkında, güçlü, olumlu, tatmin edici görüşlere sahip olabilirler. Benim deneyimlerimde, reddedenler, meşru kılanlara göre yatakta çok daha iyi performans gösteriyorlar.

Bu durum da, daha tatmin edici ilişkilerin doğmasını sağlıyor. Reddeden biri için cinsel ilişkiye girmek, daha özel ve eşsiz bir şeydir, çünkü hayatında çok insanla ilişkiye girmemiştir.

Reddedenlerin, arka planda inançları da vardır. Bu inançları, çok garip şeylere eğilimi olmalarını sağlayabiliyor, bu şekilde daha seçici oluyorlar. Daha güçlü ruhsal filtreleme sistemi geliştiriyorlar.

Birlikte olduğum, reddeden bir kız vardı. Yıllar sonra kızın daha önceden tecavüze uğradığını öğrendim. Bana daha önce kaç kişiyle birlikte olduğu gibi, cinsel yaşamına dair hiçbir mit söylememişti. Bu söylediği şeyi de hiçbir zaman kıza karşı kullanmadım, anlayabiliyordum onu.

Fakat işin garip yanı, bu olay benim bu araştırmalarımdan önce değildir. Kız bende bir şeyler olduğunu hissetti, çünkü bu konuda hiçbir soru sormamıştım. Kızın zihnini bilmem, onda güven oluşturmuştu.

Anlattığım şeyleri okudukça, öğrendikçe, kızlar size karşı çok daha açık ve dürüst olacaklardır. Kız, onu anladığınızı düşünecek ve sizi kendi parçası gibi görecek. Başka erkeklere hiçbir zaman açamayacağı konuları sizinle konuşacak, bu da ilişkinizi güçlendirecek.

Bunlar sadece duymak istemediğiniz şeyler olmayacak. Onların gizli dünyalarına ineceksiniz. Cinsel arzularını size sunma konusunda kendini rahat hissedecek, fantezilerini paylaşabilecek.

Karşıdakinin, reddeden olmasının dezavantajları da var. Her şeyden önce, sizi ne kadar çok severse, size o kadar yalan söyleyecek.

Yalan söyleyecekler çünkü sizi kaybetmek istemeyecekler, size karşı kötü gözükmek istemeyecekler. Ve aldatırlarsa eğer (ki en az aldatan kız modelidir reddedenler), bunu fark etmeniz çok zor olacak. Çünkü eski anılarına yaptığı gibi beyninden silme girişimlerinde bulunacak.

Ve bu da kadınların erkeklerden daha üstün olduğu bir konu. Bu tip konularda yalan söylemek. Özellikle "reddeden"se..
    Bu cinsellik konusunu uzun tutuyorum bilerek.

Son derece reddedenlerden bazen kız arkadaşları çok fazla iğrenebilir. Çünkü genellikle bunlar "diğer kızların hepsi kaltak" tarzı konuşmalar yaparlar. 10'dan fazla ilişkisi olmuş kadınlara çok fazla eleştirel yaklaşırlar.

Ortalama reddedenler, hayatında en fazla 15 erkekle falan cinsel etkileşimde bulunurlar. Bu çok gözükebilir, ama unutmayın ki beyler, kızlar sadece gençken yoklar, bunların +40 yaşları da var.

Bu tipler, meşru kılanlara göre, büyüdükçe daha cinsellik açık hale gelirler. Bir süre sonra cinsellikle ilgili sorunları çözülür ve erkeklere karşı daha açık olurlar. Buna Barney Stinson, "puma efekti" diyor.

Bir kadın reddedense, bu onunla uzun süre sonra yatabileceğiniz anlamına gelmez. Anlatacağım ileri düzey tekniklerle, kızın zihnini manipüle edip, nasıl güzel bir cinsel tecrübe yaşayacağınızı öğreneceksiniz.

Bunlara reddedenler dememizin sebebi. Reddetmeleri.
    Harbiden reddederler. Sevişmeye uzak bakarlar, ama mitinizin dibinden ayrılmazlar. "henüz değil" bilmem ne diye zırvalarlar, ama sizi takip etmeye devam ederler. Sanki cinsel organlarında mücevherler saklıyor gibi triplere girerler. Sizi de avcı olarak görürler. Sanki bir şey kaybedecekler ulan.

Cinsel ilişkileri daha acılı olur. Ama seviştikten sonra da deli gibi bağlanırlar, kurtulmanız zor olur.

Kısaca özetleyelim :
    -Reddedenler, meşru kılanlardan daha az ilişki yaşarlar.
    -Reddedenler içten içe büyük sırlar taşır (sadece "o" erkek bunları öğrenebilir) (birini anlattığı zaman kız sizin demektir)
    -Aldatmaya meyilli değildirler, aldatsalar da söylememeye ant içerler.
    -Reddedenler cinsellik konusunda konuşurken veya cinsellikle ilgili herhangi bir şeyde daha utangaçtır.
    -Bir kızın reddeden olması, onunla yatmanın zor olduğunu göstermez. Sadece farklı bir strateji uygulamanız gerekir.
    -Reddedenler, etrafında, erkeklerle takılan kızlara çok eleştirel bakarlar.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    EDİT 17 : MEŞRU KILANLAR

Şimdi meşru kılanların karakterini anlatacam beyler. Korkmayın bu arada kızların ilişki algısı (gerçekçi, hayalperest) üzerinde çok daha az duracağım.

Meşrulaştıranların da, reddedenler gibi benzer kötü cinsel deneyimleri olmuştur (dediğim gibi kadınların %99'u yaşamıştır bunu). Fakat bu kızlar, bu soruna diğerlerinden apayrı bir strateji geliştirmişlerdir. Kafasında cinsel ilişkinin değerini düşürerek, kabul ederek, ee humuğğa toyyum? derler.

Bu da travmalarının acısını daha düşürür. Bu kızların hafızası daha gelişmiştir. Çünkü yaşadığı kötü olayları, bilinçaltlarında meşrulaştırmışlardır.

"cinselliğin o kadar önemi yok", "cinsellik öyle aman aman bir olay değil" tarzı düşünceleri savunurlar. Bu düşünceleri savunan kıza tak diye yapıştıracağınız damga : "m".

Sonuç olarak, cinsellik bu kadınlar için daha önemsizdir. Daha rahat yatağa atarsınız, ortalık yerlerde daha rahat ellersiniz, ne bileyim garip garip fantezilerinize daha rahat uyum sağlar. Zaten daha fazla seviştiği için, yataktaki becerisi daha fazladır.

Meşrulaştıranla cinsel ilişkiye girmek, reddedenle cinsel ilişkiye girmekten sırtınıza daha az yük yükler. Meşru kılanlar, reddedenler gibi yatakta size daha açık değillerdir. Belli takıntıları/kuralları olabilir. Çünkü hayatı boyunca çok fazla insanla deneyim yaşamışlardır. Belli başlı kuralları oluşmuştur.

Bu tip kızlar 20'lerin başında azıtmaya başlarlar. Ama diğer kızlara göre belki, mitilebiliteleri düşük olabilir. Çünkü ulaşılmayanı daha çok arzularız, di mi lan? Ama bütün bunlar kötü bi kız arkadaş olacaklarını göstermez. Aldatırlarsa açık açık söylerler, konuşmak istedikleri bir şey varsa konuşurlar.

Bu tip kızlar için bir ipucu vereyim, bu kızlarla cinsel temasa çok odaklanırsanız, asla onların beyaz atlı prensi olamazsınız.
    Bu meşrulaştıran kızlara cinsellik konusunda çaresiz gözükürseniz, onlar için cinselliği tekrar büyük bir olay haline getirirsiniz. Bu da çok fazla avantaj yaratıyor. Genel olarak bu tarz bir kız, bir erkeğin azdığını hissedince ona karşı olan saygısını kaybeder. Kıza bu şekilde yatakta umutsuz imajı çizerseniz, kızın cinsel duygularını tekrar aktive edebiliriniz.

Kozlarınızdan bahsetmişken, meşrulaştıranlar bazen bazı görüşlerini askıya alabilirler. Yani çok açıktırlar bu konuda. Bu da onları cinsel olarak yeniden şartlamanız konusunda size büyük avantajlar sağlar. Bunu yaptıktan sonra da diğer insanları sapık gibi görür ve hep sizi ister.

Ama tekrar söylüyorum bu tip ana stratejileri tek tek kadınları tiplere ayırdığımızda vereceğim.

Eğer meşrulaştıran bir kızla çıkıyorsanız, uyanık, tetikte olmalısınız. Meşrulaştıran sizin sevginizi test etmek için sınırlarınızı zorlayabilir ve bunu sürekli yapar, habire ne kadar ona uygun erkek olduğunuzu görmek ister. Bu yüzden fireler vermemeli, bu testlerin büyümesini engellemeli ve daha filizlenmeden kızı azarlamalısınız.

Bu nedenden dolayı, deneyciler de erkekleri sıkar, fakat ana testleri geçebilirseniz, sizin de şaşırabileceğiniz şekilde sevişmeye başlarsınız kızla. Kızdan ayrıldığınız zaman da, bu tip oyunlara karşı bir direnç geliştirmiş haldesinizdir zaten.

Son olarak, bir tavsiye daha . Reddeden iyi kızdır, meşrulaştıran kötü kızdır gibi hatalı düşüncelere kapılmayın. Hayattaki bu stratejileri, onların ne kadar iyi bir ruha sahip olduğunun bir göstergesi değildir. Çoğu Türk erkeği bu yanılgıya düşer, amanın. Bu onların kendilerini savunurken kullandıkları iki farklı taktik sadece . Bu iki taktiği anlayacak ve kendi çıkarlarınız için kullanacaksınız.

Özetlersek:
    -Meşrulaştıranlar hayatı boyunca nispeten en fazla cinsel ilişkiye girmiş kızlardır.
    -Meşrulaştıranlar, cinsel anlamda daha rahattır, çünkü her zaman bunu meşrulaştıracak bir nedenler bulurlar.
    -Cinselliği meşrulaştıranlar için büyük bir olay değildir.
    -Meşrulaştıranları herhangi bir saygısızlıklarında hemen cezalandırmalısınız, kızmalısınız. Onun oyunlarını yememelisiniz. Sonra sizi "o benim sadece arkadaşım" muhabbetlerine dahil eder.
    -Meşrulaştıranlar çok fazla cinsel gerginliğe sahiptir. Karşılarında rahat ve ilgisiz gözükmelisiniz, yoksa sizi gözden çıkartır.
    Deneyci bir kız bu durumu "aldatmak" olarak görmez, meşrulaştıran bir kızsa da o yüzden söylemez.

Son aşamaya geldik beyler. İlişki aşaması. Bu son kısım. Sabredin, bitiriyoruz.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    EDİT 18: GERÇEKÇİ VE HAYALPEREST KIZLAR

İlişki algısı: Gerçekçi mi, Hayalperest mi?

Kızın bu algısı, onun ilişki dengelerini, romantik hedeflerini belli eder. Partneriyle birlikte geleceğe nasıl baktığını gösterir.

Saydığım üç algı içinde, en çabuk ve kolay değişebilen durum budur. Tekrar söylüyorum, gerçekçi / hayalperest anlayış, kadının biyolojik olarak anne olma içgüdüsüne karşı, toplumun kadına erkek görevleri yüklemesi sonucu, kızın aldığı tavırdır (çok karmaşık oldu lan isteyen geçmiş editlere dönebilir).

Kadının biyolojik yapısı, onun tüm enerjisini ailesine odaklamasını öğütler. Ama toplum, eğitim hayatı, çalışmak zorunda olması, onu bu anlayıştan uzaklaştırır. Bu duruma kızlar iki yöntem geliştirir.

Her kadın, hayatı boyunca "mükemmel erkeği" bulamayacağından korkar, bu da onu ailesine yönlendirir. Ama gerçekçi kızlar, hayatta her konuda kendi kendine yetebileceğine inanır.
    Beyler bütün bu açıklamaları, aklınızdaki kızı kolayca oturtun diye yazıyorum. Tabi ki bunları ezberlemeyeceksiniz. Kafanızdaki kızın tam ne olduğunu çözdüğünüzde yazacağım 8 tipe bakacaksınız.

Gerçekçi kızlar :

Gerçekçi kızlar daha mantıklı düşünürler. Kendisini kanıtlamaya çalışan erkeğe hemen pas vermezler. Bu kızlar derslerine, kariyerindeki hedeflerine daha çok odaklanırlar. Düşünceleri daha sayısal. İş dünyasında mitici yetenekleri olabilir. Aynı zamanda ev hanımı da olabilirler. Erkek-egemen toplumda yaşıyoruz, eşleri, aileleri desteklemediği zaman çok pasifleşebilirler.

Kabiliyetsiz, yeteneksiz erkeklere karşı toleransları azdır bu tiplerin.

Bu olay tamamen, kadınların doğasında olan çocuk bakımı ve eğitimiyle alakalı, bu yüzden hep hayatını değiştirmeye odaklıdırlar

Bu tip kızlar, eğer başarılıysa, size kıyafetler alır, yemeğe çıkartır, tatile götürür. Sizin ısınacağınız sobanız veya serinleyeceğiniz buzdolabınız olabilir.

Bi kız hem yatırımcı hem gerçekçi olabilir. Bu çok tipik bir örnek . Ama bu tipler dışındaki tüm gerçekçiler hem kendi kendilerine yeten tiplerdir. Hesabı onlar ödemeye çalışır ve bu harbiden güzel bir detay, hehehe.

Fakat bunların zihninin arkasında, kendi kendilerine yetme güdüleri, size ihtiyacı olduğunu hissini bastırır. Yani bir ayakları dışarıdadır.

Bu kız aynı zamanda deneyciyse, hayatında farklı erkeklerin olmasından çok daha mutluluk duyar. Çoğu gerçekçi kız, evlilik anlayışına uzaktır (ama birçoğu evlenir).

Çoğu erkek bu tiplerden korkar. Ama en kolay yemlerdir aslında bunlar. Unutmayın ki bunlar kız, yani hala doğru stratejiyle tamamen köleniz haline getirebileceğiniz aşk böcekleri.

Özet:
    -Gerçekçi kızların onlara destek olabileceği bir erkek bulma kaygısı yoktur.
    -Gerçekçi kızlar hedefine odaklanır, kariyerinde ilerlemeye çalışır.
    -Büyüdükleri zaman, gerçekçiler, hayatlarındaki zayıf erkek figür olurlar.
    -Gerçekçiler güçlüdür ve sizinle ilgilenebilir. Bundan mutluluk duyarlar.
    -Gerçekçilerin her zaman bir ayağı dışarıdadır, onlara yerinin sizin yanınız olduğunu kanıtlamadan önce.

Beyler son olarak hayalperestler :

Bunlar mutlu bir çift, mutlu bir evde, mutlu çocuklar gibisinden hayaller kurar. Ve kafalarındaki böyle imajlar harbiden çok güçlüdür. Bunların hiçbir zaman olmayacağını hesaba katamazlar. Korkularını böyle mutlu tablolarla örterler. Fakat günü gelince de bu tip şeyler onlara çekici gelmez. Çünkü bunlar hayalperesttirler, hayale asla ulaşılamaz.

Çoğu hayalperest kız, becerikli/yetenekli insanların içinde yetişir. Bu insanları hep mutlu hayal eder. Çoğu hayalperest ailesiyle aynı evde uzun süre yaşamıştır/yaşar, babalarının ilgiyle baktıkları bir işi vardır, anneleri ev hanımıdır, güzel yemek pişirir.

Onların bu hayaline, geçmişine, doğasına götüren erkekleri sever bu kızlar. Sonuç olarak bu tip kızlar, gelecek konusunda daha sabırsızdırlar, çünkü biri tarafından sahiplenme hislerine çok bağlıdırlar.

Hayalperest biriyle çıkmak, en tatmin edici ilişkilerden biridir. Bir erkeğe çok güçlü duygusal deneyimler yaşatırlar. Gerçek aşkın içinde olduğunu inanırlar ve sorarsanız hemen sizinle ilgili gelecek idealini anlatırlar

Hayalperestler gün içinde hayal kurmayı çok severler. Burada uygulayacağımız taktik kızın hayallerinden birinin içine bir şekilde dahil olmak olacak. Bu kızları tavlamanın kesin yolu budur.

Bu kızlarla bir yıldan fazla çıkarsanız evlilik konusunda baskı yapmaya başlarlar. Bu bazı erkekler için çok iyi olabilir. Benim için değil mesela. Bu durumda kalp kırıklıkları yaratabilir.

Özet:
    -Hayalperestler genellikle yetenekli erkekleri izlediği ortamlarda büyümüştür.
    -Hayalperestlerin canlı, hayat dolu bir hayal gücü vardır.
    -Hayalperestler genellikle evliliğe çok sıcak bakar.
    -Hayalperestlerin gelecek görüntüleri kesin bir şekilde kafalarında bellidir.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    EDİT 19: Konumuzu tamamen bitirmiş bulunmaktayız.Bir test ve sonrasında 8 tipe geçeceğiz.

Beyler hangi kombinasyon hoşunuza gitti? Ben ymg'den vazgeçmem.
    Beyler konuyu toparlıyorum.

İlk önce kızın zaman algısını öğrenmeniz lazım.
    Deneyci mi yatırımcı mı?
    Bunu 30 saniye ile bir dakika içinde çözmelisiniz. Sonra reddeden mi meşrulaştıran mı, bunu çözmeniz lazım. Sonra da gerçekçi mi hayalperest mi, bu ayrım var, bu şekilde kızı nereye götüreceğinizi belirleyeceksiniz. Kız sizinle ilişki kurmakla ilgili bir şeyler düşünmeden önce bu üçünü çözmeniz lazım. Ne kadar çabuk anlarsanız o kadar çabuk kızı kontrol altına alırsınız.

Bunları üç soruyla halledebilirsiniz.
    Etrafında çok erkek var mı?
    Cinsellik hayatı hakkında dürüst mü?
    Ne tür bir erkek arıyor?

Zaman algısı :
    Erkekler arasında popüler mi?
    Erkek arkadaş sayısı kız arkadaş sayısından fazla mı?
    Tek bir erkeğe bağlı gibi mi görünüyor?

Cinsellik algısı:
    Cinsellik hayatı hakkında dürüst mü?
    Başkalarının onun cinsellik hayatının aktif olduğunu bilip bilmemesini umursuyor mu?
    Yoksa cinsellik konusunda tutucu mu? Cinsel aktivitelerini saklıyor mu?

İlişki algısı:
    Ona güven sağlayabilecek bir erkek mi arıyor?
    Kariyerine mi yönelmiş, yoksa hedeflerine mi?
    Onun geçimini sağlayacak bir erkek mi arıyor? Yoksa bu konuda erkekle eşit mi olmak istiyor?

Deneycinin etrafında kızdan çok erkek vardır. Bu kızlar, dikkat onun üstünde toplandığında konuyu çabucak değiştirir. Beynini çok azla böler, yandan birilerine mesaj atar. İltifatlar duymayı sever, ama hiçbirinden etkilenmez. Yatırımcı ise iltifatlar hakkında daha ciddidir (iltifat etmek başlarda riskli bir durum).

Bir de reddeden mi, meşrulaştıran mı durumu var. Çocuklara ilgi duyuyor mu? Bu çok önemli bir ipucudur. Reddedenlerin çocuklar hakkında keskin görüşleri vardır, meşrulaştıranlar ise karmaşıktır. Reddedenler sağlığına ve güvenliğine daha önem verir, sigara içme oranı daha düşüktür, utandırıcılara daha az meyillidir. Eğer bir kızın birden fazla dövmesi varsa o kız büyük ihtimal meşrulaştırandır. Meşrulaştıranlar hayatta daha fazla risk alır. Tam tanımadığı insanla bir yerlere gidebilir, ilk buluşmada arabasına biner, onunla tatile çıkabilir. Cinsellik hakkında konuşmakta meşrulaştıranlar çok daha rahattırlar, reddedenler utanıp sıkılırlar.

Ve son olarak, gerçekçiler ve hayalperestler. Gerçekçiler daha fazla kariyerine odaklanırlar. Gerçekçiler iş ile eğitim ile ilgili konularda daha bilgilidirler. Entelektüel sohbetleri severler. Hayalperestler ilişkiler hakkında konuşurlar, anlatmaktan çok dinlemeyi severler. Gerçekçiler erkek ve kadının eşitliğine daha çok inanır (her anlamda), hayalperestler rollerinin farklı olduğunu düşünür. Gerçekçiler hayatındaki insanlara daha ilgili yaklaşır, hayalperestler şımarıktırlar. Prenses sanarlar kendilerini.

Bir kızı iyi bir şekilde dinlediğinizde, hangi konulardan sıkıldığından bile bu olayları çözebilirsiniz. Hatta bu durum eğlenceli bir oyun olabilir. Ondan daha fazla bilgi almaya çabalarsınız, ipuçları toplarsınız. Ne istediğini anlarsınız, onların dilinde konuşursunuz ve onlar sizi daha çekici bulur. Kişiliklerini bildiğiniz için kendinizi nasıl tanıtacağınızı bilirsiniz.

Yatırımcı bir kızla iseniz, onu özel hissettirmeniz gerekir. Deneyseller zaten hep kendini özel hissettikleri için, bu sistemi tanır. Yatırımcıya çok erken "sen özelsin" derseniz güvenini kaybedersiniz. Önce güvenini kazanmalısınız.

Farklı insan tiplerinde elinden geldiğinizce pratik yapın. Bu şekilde aşırı hızlanırsınız. Önce ipuçları ararsınız, sonra bunlar hakkında düşünürsünüz, sonra, daha fazla deneyim kazandığınızda, bunu çok hızlı yaparsınız ve hangi model olduğunu, neyden hoşlandığını tak çıkartırsınız.

Kızlara önce, farklı kız tipleri olduğundan konu açabilirsiniz. Kızların hemen dikkatini çekersiniz.

Kızlarla, bir cafede /barda tanışıyor olabilirsiniz. O eğer reddeden bir tipse, sizle takılmaya devam etmek istemez. Bu yüzden sadece numarasını almalısınız, kızdan herhangi bir red duymamalısınız. Ortamdan kızdan önce, en geç kızla birlikte ayrılmalısınız.

Beyler işlem tamamdır, şimdi size bir quiz hazırlayacağım. Cevaplarını paylaşmayacağım, aranızda bulursunuz, son edit o olacak.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    GELELİM ŞİMDİ TESTİMİZE BUNU ARANIZDA YA DA KENDİ BAŞINIZA ÇÖZÜP YORUM OLARAK YAZMANIZI RİCA EDİYORUM Kİ BEN DE GÖREBİLEYİM NE KADAR KİŞİ
    TAKİP ETMİŞ OLAYI KAVRAMIŞ BİLEYİM.CEVAPLARI EN YAKIN ZAMANDA PAYLAŞACAĞIM.

Aranızda doğru sonuca ulaşırsanız, olayı çözmüşsünüzdür demektir. Yarın 8 tip'e geçeriz. Ezberlemem gerekli mi diyen arkadaşlar bu testi doğru cevaplasın yeter. Cevaplayamıyorsa dönüp baksın yazılara. Testi emin bir şekilde bitirdiğinizde bilmeniz gerekeni kavramışsınızdır.

Deneyci mi Yatırımcı mı testi

1. Facebook’tan bir kız gördünüz, bir sürü erkek onun duvarından ona sulanıyor. (d/y)
    2. Bir arkadaşınızın arkadaşıyla karşılaştınız. Duydunuz ki birden fazlayla kişiyle flört ediyor. (d/y)
    3. Bir kız görüyorsunuz, sadece yanında kızlarla takılıyor. (d/y)
    4. İnternette ortalama bir kızla tanıştınız, sizce bu d mi y mi?
    5. Takıldığınız bir kız arkadaşlarıyla mesajlaşıyor, bir kızla mesajlaştığını söylüyor, erkeklerle mesajlaştığını hissettiniz. (d/y)
    6. Güvenilir bir kız tanıyorsunuz, yıllardır sadece bir kaç ilişkisi olduğunu kastediyor size karşı. (d/y)
    7. Kız flörtler hakkında konuşuyor. Anlıyorsunuz ki mükemmel insanı aramıyor, eğlence istiyor. (d/y)
    8. Hoşlandığınız kızın bir erkek arkadaşı var, kız ondan şikayet ediyor, fakat onu bırakamıyor. (d/y)
    9. Hoşlandığınız kız etrafında oldukça erkekle takılıyor. Erkekler ona arkadaş olarak veya bazı umutlarla bağlanmış durumda. (d/y)

Reddeden mi Meşrulaştıran mı testi

1. Arkadaşlarınla birliktesin. Bir de kız var. Açık bir şekilde cinsellik hakkında konuşuyor. Utanır gibi bir hali yok. (r/m)
    2. Hoşlandığın kız erkeklerin ilgisini çekecek şekilde giyinmiyor. Çok sıradan giyindiğini söylüyorsunuz ve hafif utanıyor. (r/m)
    3. Bir kızın arkadaşının arkadaşı, risk alma konusunda çok rahat, tanımadığı adamın arabasına binebiliyor. Sigara içiyor. Dövmeleri var. (r/m)
    4. Bu kızın arka planda güçlü inançları var, fakat dışarıya yansıtmıyor. (r/m)
    5. Bir süredir tanıdığınız bir kız var, yaşına göre çok fazla erkek arkadaşı olmuş. 20'li yaşlarda. 15-20 tane erkek arkadaşı olduğunu şimdiye kadar duyuyorsun. (r/m)
    6. Liseden iki kız tanıyorsun. İkisinin de hayatında kötü bir şey oluyor. Biri bunun hakkında konuşmak istemiyor, "biyoloji öğrenmeye hiç ihtiyaç duymadım zaten" diyor, diğeri "çünkü biyolojisi hocası sapığın tekiydi" diyor. Hangisi r, hangisi m?
    7. Dansçı bir kızdan hoşlandın. Sence r'ye mi yakın bu m'ye mi?
    8. İki kız, bir erkeğin bir kıza vurmayı denemesini konuşuyorlar. Biri çok sinirleniyor, diğeri ona göre daha sakin karşılıyor. Hangisi r hangisi m?
    9. Bir kızla tanışıyorsun ve senin "ne kadar erkek" olduğunu test eden hareketler yapıyor. (r/m)
    10. Sevdiğin kız çok açık giyiniyor. Erkekler falan arkasından kaşar diyor. (r/m)

Gerçekçi mi Hayalperest mi testi

1. Bir kızdan hoşlanıyorsun, dersleri ve kariyeri onun için çok önemli. İyi öğrenci olduğuyla gururlanıyor, dersleri hakkında konuşmaktan mutluluk duyuyor. (g/h)
    2. Bir kız tanıyorsun, arkadaşları bir işi olsa hemen koşuyor, o da onlara yardımcı oluyor. (g/h)
    3. Bir tane kız arkadaşın var. Aşırı aceleci bir tip. Düğününü filan planlamış, 3 çocuk yapacakmış. (g/h)
    4. İşyerinden iki kız tanıyorsunuz. Aralarındaki bir muhabbeti duyuyorsunuz. Biri kadının erkek kadar başarılı olabileceğini söylüyor, diğeri iki cinsiyetin farklı rollere sahip olduğunu söylüyor. Hangisi g hangisi h?
    5. İki kız büyüyor. Biri evlenip, ev hanımlığı yapıyor, diğeri yoğun bir programla çalışıp çok iyi para yapıyor. Hangisi g hangisi h?
    6. Kızın biri, diploma almak için öylesine bir bölüme gidiyor, diğeri peşinden koştuğu bölümü okuyor. Hangisi g, hangisi h?
    7. Düşük statülü bir işte çalışıyor, evlenmiş ve eşi için taşınmış. (g/h)
    8. Bir kadın hedefine uğraşmak için deli gibi bir hırsla çalışıyor. (g/h)
    9. Eğitimiyle sürekli etrafındaki erkeklerle kıyaslanan bir kız var. (g/h)

Bu gecelik bu kadar arkadaşlar herkese çok çok teşekkür ediyorum. Cevaplarınızı başlık altından paylaşırsanız çok sevinirim, ben de bir incelemiş olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KayganSabun -- 23 Kasım 2015; 23:11:50 >

• KayganSabun K kullanıcısına yanıt
    UP UP
  • Bişey anlamadım ama up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilader su isi bilime baglamayin olursa olur olmazsa olmaz cok karmasik birseymis algisi yaratmayin bence kafanizda hadi arv

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wuxx kullanıcısına yanıt
    Bilim,değil burada hem matematiği hem mantığını öğretiyorum. Dh'li kardeşlerim de bundan yararlanmalı.
  • Takibe alalım bakalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

Takibe alalım bakalım
    Okumaya üşendim. İleride belki diye mesaj bırakıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bildiğin roman la bu

• Yazidakileri uyguladım ve 5-10 tane kaptım.
    Teşekkürler

• Durumumuz yoktu, okuyamadık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yürüyen Ölü

Durumumuz yoktu, okuyamadık.
    arkadaş ilkden meseleyi anlatmış tam çözüme sonradan giriyor olsa gerek,csb değil kesinlikle birşeyler aktarmaya çalışmış yardımcı olmuş emek vermiş saolsun,ilgisini çekenlerin okumasını tavsiye ederim
  • Olaya kızları elde etme olarak bakmayın adamın anlattığı seylerin cogunu seminerlerde anlatıyorlar,önemli olan bu işin mantigini kavramak. bu sizi hem iş hayatınızda hemde sosyal yaşantınızda üstün kılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Privyet

Olaya kızları elde etme olarak bakmayın adamın anlattığı seylerin cogunu seminerlerde anlatıyorlar,önemli olan bu işin mantigini kavramak. bu sizi hem iş hayatınızda hemde sosyal yaşantınızda üstün kılar.
    Arkadaşlar size birkaç kitap önereceğim yakında.Onları bir an önce elde etmeye çalışıp uygulayın.Hem cinsel hayatınız,hem normal hayatınız,hatta ve hatta iş hayatınızda bu manipüle tekniği sizi siz yapan ve sizi zirveye oynattıran bir kavram haline gelecek.Ama sakın çevrenize bunu söylemeyin en yakınlarınız bilsin.Dediğim bunu kullanmasını söylediğim bir çok arkadaşım şuan bana teşekkür ediyor ve bu olay öyle anlatılarak değil,yaşanılarak öğrenilinecek birşey.Konuyu iyice okuyun ve takip ederseniz,sizler de ben gibi mutlu bir hayat yaşayacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KayganSabun

Arkadaşlar size birkaç kitap önereceğim yakında.Onları bir an önce elde etmeye çalışıp uygulayın.Hem cinsel hayatınız,hem normal hayatınız,hatta ve hatta iş hayatınızda bu manipüle tekniği sizi siz yapan ve sizi zirveye oynattıran bir kavram haline gelecek.Ama sakın çevrenize bunu söylemeyin en yakınlarınız bilsin.Dediğim bunu kullanmasını söylediğim bir çok arkadaşım şuan bana teşekkür ediyor ve bu olay öyle anlatılarak değil,yaşanılarak öğrenilinecek birşey.Konuyu iyice okuyun ve takip ederseniz,sizler de ben gibi mutlu bir hayat yaşayacaksınız.

Alıntıları Göster
    Edit olarak mı devam edeyim yoksa cevap olarak mı ?

• Kızlara sanki Tanrılarmış gibi muamele yaptığınız sürece zor

• quote:

Orijinalden alıntı: Kage.

Kızlara sanki Tanrılarmış gibi muamele yaptığınız sürece zor
    AÇIK VE NET VAKİT KAYBI.

• Ne zaman boyle konular acilsa olay hep manipule olarak devam ediyor

• KEKO SAVAR ÇALIŞIYOR
    asosyalKeko.kko
    kizOltasi.kko
    /-del

• Asagidaki cümlede düpedüz emrivaki var. Nasil kendi düşünmüş gibi oluyor?

yemek yedik bol baharatlı insan da susuyor ha. 
    (bardağı uzatsam mı diye düşünür, uzatmaya daha meyillidir, çünkü bunu kendi düşündü sanar.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi purple -- 23 Kasım 2015; 0:51:58 >
  • Kardeşim olay ingilizceden çevirmedir.Adamın kitabında tabi böyle yazmıyor.Çeviren arkadaşlarımız Allah razı olsun baya espritüel.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.