< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi windshair -- 29 Eylül 2019; 17:32:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi windshair -- 29 Eylül 2019; 17:32:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Okuyunca sinirlerim gerildi
Bi de ‘kadın cinayetleri neden artıyor?’ diye sorarlar. Mevcut hükümet, öyle saçma ve adaletsiz kanunlar çıkardı ki, ya katil olacaksın ya da boynuzlu.. Hele ‘kadın beyanı esastır’ kanunu var ki, bir erkeğin elini kolunu bağlıyor. İşin acısı, bu konunları artniyetli kadınlar kullanıyor, iyi niyetli erkekler eziliyor. Bu kanunları çıkaran vicdan ve akıl yoksunlarının Allah cezasını versin |
Şimdi bu abimiz buraya konuyu açmasa yaşadıklarına dayanamayıp cinnet geçirip kadına zarar vermiş olsa veya öldürse hepimiz akşam TV den küfürler edecektik böyle bir şey yapılırmı diye kkızacaktık ? kadınlar yine ayaklanacaktı
|
Üşenmedim okudum. Diyecek bir şey bulamıyorum. Hayret içindeyim.
|
Okuyan varsa tebrik ederim
|
Her şeyi geçtim de o çocuğun videosunu o şekilde istismar ederek çekmesine tahammül edemezdim boşanmayla falan uğraşmazdım yani anladın işte..
|
Karmaşık oldu değil mi ? Bir türlü toparlayamadım. Takdir ederseniz hoş olmayan pek çok anı canlandı yazarken o ruh haliyle şimdilik elimden bu geldi. Yazdıklarım sadece hukuk sistemimize sitem evlilik yolunda olan gençlerimize eş seçiminde dahada dikkatli olma uyarısıdır.
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İroniMan -- 27 Eylül 2019; 12:52:13 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsaewq -- 27 Eylül 2019; 12:54:13 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi windshair -- 27 Eylül 2019; 13:29:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|