Şimdi Ara

Kadınları koruyalım ama bundan erkekleri kim koruyacak ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
11
Favori
32.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
233 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Feminizm destroyed society başlıklı videoya bakmanızı öneririm. Youtube'ta 5DkMOw6LCYY arattırırsanız çıkan video. İngiizce fakat oldukça net ve iyi konuşuyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twitter da gördüğüm jordon Peterson diye zeki bir adam .yazdıklarınızı okuyunca aklıma bu adamın sözleri geldi .erkek nesli olarak bir bakmanızı isterim

https://twitter.com/_KomutanLogar/status/1173516431624953856?s=19

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu konularda tek tarafın yaptığı iddiaları kabul etmek ne derece doğru acaba ?

eğer doğruysa siz nasıl bir eş bulmuşsunuz böyle ,üstelik bu kadar geçen sürede nasıl olur da anlamazsınız ?
    hele ki aldatan eşi tekrar kabullenmenizi anlamak mümkün değil

kadına pozitif ayrımcılık nedeniyle çok sıkıntılar yaşanıyor ama bu kadarına da inanasım gelmiyor

zina ispatı en zor olanlardan biri ,ya sizin delilleriniz yeterli görülmedi yada (aksini düşünmek bile istemiyorum)
    keşke takip edip şahitlerle birlikte baskın yapsaydınız
  • Adalet olmayınca herkes kendi adaletini sağlamaya çalışıyor. Kadın cinayetlerinin en büyük sebebi sorunları adalet mekanizmalarının adilce çözememesi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ulan çeksen film olur resmen nutkum tutuldu hatta keşke filmini çekseler bu hikayenin de herkes izlese adalet sisteminde çalışanlar da ders alsa

• Var ya tam müge anlı için güzel bir konu bence oraya başvur elinde de dünya kadar dosya var

• quote:

Orijinalden alıntı: muratkaya

Bu mesaj silindi.
    Durum tam da budur.
    Aile kurumu dağılıyor.

• Hepsini okudum ve gerçekten senin adına çok üzüldüm gerçi ne desem boş yaşamayan bilemez böyle şeyleri.Ülkemiz adalet sisteminin güvenilmez olduğunu bir kez daha görmüş olduk sayende.Sen şu olayları yaşadıktan sonra gitsen karını öldürsen sonra gelsen mahkemeye takım elbise ile klasik 2 3 cümle söylesen yok aldattı onu yaptı bunu yaptı gibi inan bu hastalıklı yargı sistemi seni daha çok korur kolları. Yanlış anlaşılmasın demiyorum ki aldatılan gitsin eşini öldürsün fakat ne yazık ki durum bu hale gelmiş vaziyette. Her gün kadın cinayeti kadın erkek eşitliği diye çığırtkanlık yapanlar bu eşitsizliğe karşı durmadıkça düzelen hiçbir şey de olmayacak. Hırbolar dışarıda eşlerini kesecek senin gibi benim gibi bizim gibi düzgün insanlar bu durumlara düştüğünde sırf erkek olduğu için haksız sayılacak hakları gasp edilecek. Sonrasında ele güne kendini servis eden kadına bir de nafaka ödeyecek.Senin yaşadıklarını sadece okuyarak bile sinirleniyorum duvarları yumruklayasım geliyor sen çok güzel bir abimizsin sabırlısın senin yerinde başkası olsa senin gibi davranamazdı emin ol buna umarım hayatının geri kalanında mutlu olursun daha iyi insanlar çıkar karşına tekrardan geçmiş olsun.

• Geçmiş olsun ..bunlar şeytan gibidir ..demekki o iki ay güzel numara yaptı safa yattı ..benimde yaş 36 evlen diye baskı var ama yaş geçtikçe bublardan iğrenmemde katlanarak büyüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: murat8361

Geçmiş olsun ..bunlar şeytan gibidir ..demekki o iki ay güzel numara yaptı safa yattı ..benimde yaş 36 evlen diye baskı var ama yaş geçtikçe bublardan iğrenmemde katlanarak büyüyor.
    avrupa ülkelerinden bul şef
  • Adam birde nafaka veriyor her ay. Yazık günah . Şimdi birşeyler yazarım ama feministlerden linç yerim diye korkuyorum .

• Hocam , ailenin bulduğu kadınla evlenilmez bence . Ailenin bulduğu kadınlar , genelde paragöz ve bir baltaya sap olamamış kadınlar oluyor. Akrabaları tarafından şişirilmiş egoları ile krndilerini dünya güzeli sanıp kezbanlıkta sınır tanımazlar . "Ben dönyanın en gözel garısıyam" triplerine girerler . En sonunda da srnin gibi parasi olan ve aile zoruyla evlenmeye çalışan bir adam bulup evlenirler. Allah yardımcın olsun .

• Kadınlar için din, iman, aşk, sevgi hep en son plandır aslında. Bu gerçeği kendilerine yediremezler asla. Kadınlar için öncelik hep içinden gelen şeydir. Mesela sen hergün çiçek alıp eve git. Bir gün gitme. Kendi kafalarında kurup işi senden öc almaya kadar götürür. Mesela normalde mesajlarına hemen cevap ver . Bir gün geç cevap ver. Hemen aklından inat ederek aldatma planları geçer. Böyle zekasız ve anlık düşüncelerle yaşayan varlıktır kadın. Bunlar basit örnekler ama sonucu ağır şeylerdir.
    Kadınlar hiçbir zaman hiçbir şeyin sonucunu düşünmez.

• 21. Yüzyıl metası kadınlar. Bu devam ettiği sürece malesef yaşanacak bunlar. Kadınlar eşitlik istiyoruz diye orda burda bağırıyor ama asıl zor şartlarda olan erkekler. Kadınların istediğiyse üstünlük.

• windshair kullanıcısına yanıt
    Karmaşık falan değil dostum gayet okunaklı ve düzgün anlatmışın.
    4 yıl birliktelikden sonra nişanlanip 3 ay sonra nisan attım. (çeşitli sebeplerden dolayı) miss gibi oh doğru karar verdiğimi biliyorum yanlız öleceksem öleyim.
    Her zaman diyorum bu ülkede evlenmek ni? Ve çocuk yapmak mi?
    Kaçık olmak gerek kusura bakmayın da.
    Geçmiş olsun ne diyeyim. :(

• Şunu okuyunca Suudi Arabistan'a taşınıp orada evlenesim geldi.
  • Kadin dusmanlari toplanmis konuya. Kadinlarin basina gelenler maalesef medyaya yansiyandan 100 kat fazla. Aranizda avukat tanidigi olan varsa gitsin “adli yardim” dosyalarini sorsun, gelen kadinlarin halini dinlesin. Baska bir sey demiyorum. Tabiki erkeklerin yasadigi bu konudaki gibi olay da cok, ama oran olarak arada ucurum var.

Hayir sunu anlamiyorum, evlendigin gibi cocuk yapmak nasil bir kafadir? 3 yil bekleyin en az diye bas bas bagiriyor uzmanlar. Neden? Cunku once bir evlilik otursun sonra cocuk. Cocuklariniza yazik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcorp -- 29 Eylül 2019; 12:53:38 >
  • Mantıklı ve destek verici mesajlarınız için teşekkürler. Emin olun artık normal karşılıyorum bazı şeyleri insaoğlu işte azıcık menfaat için herşeyden şaşar. Bazı sorulara genel cevaplar vermek istiyorum.

1. YERİNDE OLSAM ÖLDÜRÜRDÜM.

Bu bir çözüm değil. Başlı başına yeni bir sorun. Bazı arkadaşların dediği gibi çocuklar için bir felaket yaşam söz konusu.

2. Müge Anlı gibi tv programlarına neden başvurmuyorsun ?

İki çocuğun geleceğine leke düşüremem. Ayrıca Medya maymunu olmak istemiyorum.. Ancak şu an çocukların velayeti konusunda sıkıntı çıkarsa bu seçeneği değerlendirebilirim. Kanıtlarıyla şikayetçi olduğum çocuk istismarı konusunda gelen takipsizlik kararına itirazda bulundum. Bu takipsizlik kararı velayet konusunda elimdeki güçlü bir dayanaktan beni mahrum edecek.

3. İlk aldatılmadan sonra barışmak hataydı.

İlk olayda çocukların velayetini alsaydım barışmazdım.ama öyle olmadı yine çocuklar için zorunlu bir şeydi.

4. 2 ayda evlenilir mi ? haketmişsin.

2 ayda evlenmedim , evlilik kararı aldım 2 yıla yakın bir söz nişan sürecinden sonra evlendim. Bu birini yeterince tanımak için yeterli bir süreydi bence tabi. Yanlız şunu sormak istiyorum arkadaşlar.

Siz yatağınıza kahvaltınızı getiren bir kadından aldatılmayı bekler miydiniz ?

Bu konuyu çok polemiğe çevirmek istemiyorum ama asıl sorun tanımak erken çocuk yapmakla alakalı değil. Asıl sorun bir kadını eşini aldatmaktan yuvasını yıkmaktan alıkoyacak hiç birşeyin olmayışı. Sadakat hissi zayıf ve bu hissi varmış gibi kuvvetliymiş gibi göstermek zor değil. Hangi kişi evleneceği insanın bu potansiyeli taşıdığını net bir şekilde öngörebilir ?

Sorun şu ki dönemsel olarak bunalıma girip herşeyden bıkan bir kadın bir hata yapar ve eşini aldatır. Yakalanır iş boşanmaya dönünce kendini bir avukatın karşısında bulur. Öğrenirki eşim bana hakaret ederdi , döverdi gibi gerekçeler karşısında aldatma kabahati baya hafif kalıyor. Hele birde adama sapık yaftasını yapıştırırsak melekten farkı kalmayacak. Eve aile şerhi koydur kocam beni öldürecek deyip uzaklaştırma çıkartır. Çocuklar zaten sende nafakanı al , çok canın sıkılacaksa eve sevgilinide al .. sonra eşit kusurla boşan mal paylaşımında şu kadar altınım vardı eşim çok zengindir şunları var de .. ve aldatılan erken malından çocuklarından ailesinden olsun. Bunlar çokça yaşanan şeyler.

Ben 4 yıldır aile hukuku konusunda baya ilerledim. Aptalca nerdeyse hiç birşey yapmadım. Yinede boşanma mal paylaşımı hariç 10dan fazla dosyaya vekalet verdim. Sadece kendi avukatıma ödediğim vekalet ücretini hesap edin. Kaybedilen davaların karşı vekaletleri icra masrafları derken inanılmaz maddi külfet , manevi kayıplar yorgunluklarım oldu.

Evim risk altında bozulan işlerim yüzünden devrettiğim şirketim bile mal kaçırma diye dava konusu.

Bir kadına bunca geniş haklar imkanlar tanınınca kötü niyetli bir kadın maddi beklentilere girmiş bir aile ve avukat bir araya gelince bunlar oluyor.

Çok sakin dikkatli bu sorunun çözümüne odaklı biriyim. Çocukların menfaatini herşeyin önüne koyuyor bazen bu kadınla okul psikiyatr gibi çocuklar için gerekli hallerde yan yana gelebiliyor her hafta kendi elimle götürüp çocukları teslim ediyorum. Konuyu olabildiğince gizli tutup çocukların geleceğini düşünüyorum. Malesef bu halimden faydalanıp liseli kızların etekaltının fotoğrafını çektiğim gibi abuk subuk iddalarla arkamdan konuşup kendilerini temize çıkarmaya uğraşıyorlar. Olsun.... Gün gelir çocuklar büyür bu şeylerle karşıma çıkarlarsa gerçekleri izah edecek elimde pek çok şey var.

• Allah'ın laneti onun üzerine olsun .
    Lanet olsun.

Bu ülke de hak hukuk kadından yana.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.