Şimdi Ara

Kadınları koruyalım ama bundan erkekleri kim koruyacak ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
11
Favori
33.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
233 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evlenir evlenmez çocuk yapmaktan vazgeçin lütfen artık! Daha birbirinizi tanımadan ne acelesi varsa sanki bir avrupa ülkesinde yaşıyormuşsunuzda çocuklar için şartlar çok iyi, çocuklar için gelecek çok iyi hemen çocuk yapın!

Ha eğer dersenizki "aslında istemiyorduk ama kendimize hakim olamadık cinsel ilişkiye girdik". Sana demezlermi hangi yüz yılda yaşıyoruz biz. Kondom diye bir şey var o olmadı ilaç diye bir şey var!

Türk erkekleri kadınlara eşi benzeri olmayan varlıklar gibi davrandığı ve her dakika ilgi odağı yaptığı sürece gayet normal bunlar.

Sonra sizin gibiler yüzünden olan o suçsuz çocuklara oluyor. Yolda görsem suratınıza tükürürüm sizin gibilerin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 28 Eylül 2019; 7:30:19 >
  • Psikolojim bozuldu yaşamış kadar oldum. Keşke hiç okumasaydım. Kadınlara fazla taviz veriliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük geçmiş olsun zararın neresinden dönerseniz kardır hayatınıza devam etmeye bakın çocuklarınıza sahip çıkın, moral bozmak istemem ama bence bir de dna testi yaptırmayı düşünebilirsiniz her ihtimale karşı
  • Celonfix kullanıcısına yanıt
    Tepkinizi bir yere kadar anlıyorum.çünlü haklı olduğunuz yerler var ama her haklı olduğunuz yerde bu kadar uç mesaj yazmanız biraz terbiyesizce. Sonra annenize babanıza birinin çıkıp bu kadar terbiye sınırını aşan bir evlat yetiştirdikleri için tükürük kısmını kendilerine iade eder ve sizinde şu yazdıklarınızdan sonra itiraz etme hakkınız dahi olmaz.

Hassasiyetinizin çocuklar için arttığını anlıyorum. Evet bir baba annenin yerini dolduramaz ama ne kadar doldurabilecekse o kadar dolduruyorum. Şu durumda bir baba olarak gram eksik bir halleri olmadığına emin olunuz bu benim sözüm değildir çevremde kim varsa ki anneleri dahil bunu söyler bana. Hal bu iken kendimize güvendik ki yaptık çocukları . Şu gün bir seçim şansı olsa o günlere dönülebilse tüm bu yaşananlara rağmen çocuklarım olmadan bir geleceği düşünemezdim.

• 2 ayda evlenilir mi diye kızıyorsunuz da 5 senedir tanışıyor olsanız yine aynı şeyi yaşayabilirsiniz. Kimseyi doğduğu andan itibaren güvenlik kamerasıyla 7/24 izleyemeyeceğine göre bu işi garantiye almanın yolu yok.

Garanti olan tek şey rus ruleti oynamak evlenmekten daha güvenli.
  • 2.cocugu yapmandaki amaç neydi gerçekten ?

• Çocuklardan emin misiniz peki ?

• Kanım dondu. Diyecek söz bulamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

2 ayda evlenilir mi diye kızıyorsunuz da 5 senedir tanışıyor olsanız yine aynı şeyi yaşayabilirsiniz. Kimseyi doğduğu andan itibaren güvenlik kamerasıyla 7/24 izleyemeyeceğine göre bu işi garantiye almanın yolu yok.

Garanti olan tek şey rus ruleti oynamak evlenmekten daha güvenli.
    Sanıyorum yanlış anlaşıldı. 2 ayda evlenmedim.2 yıla yakın bir süreçte evlendim ama şundan eminim ki dediğiniz gibi 5 yılda flört etseniz bazısı çok iyi maske kullanabiliyor. Hele işin içine organize bir aile girince .

Şuna eminim ki 5 yıl flört ettiğim biri bana bunları yapsa keşke slenin bulduğu biriyle evlenseydin diyenler çıkardı. Hayat işte bazen dönüp baktığımda her insan ve olay beni adım adım ona sürüklemiş gibi geliyor.kim kendi hayatının senaryosunu yazma imkanına erişse kendine böyle bir son yazar ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anliyorumm

Çocuklardan emin misiniz peki ?
    Çok mantıklı bir soru cevabımsa net bu konuda hiçbir şüphem yok.

Bu hususta velayeti kaybeden kadın bazı söylemlerde bulundu ama dediğim gibi eminim.

2. Çocuk konusunda haklı bir eleştiride bulunmuşsunuz tek cevap kısmet ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi windshair -- 28 Eylül 2019; 0:1:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: windshair

Karmaşık oldu değil mi ? Bir türlü toparlayamadım. Takdir ederseniz hoş olmayan pek çok anı canlandı yazarken o ruh haliyle şimdilik elimden bu geldi. Yazdıklarım sadece hukuk sistemimize sitem evlilik yolunda olan gençlerimize eş seçiminde dahada dikkatli olma uyarısıdır.
    Sonuna kadar iki kez okudum. Allah yardimcin olsun kardesim. Sana kucuk bir olay anlatayim toplumun ne hale geldigini anla. Sabahlari ise ozel halk otobusu ile giderim. Mesai saati tikis tikis olur. Otobuse arka kapidan bindim onnkapi doldugu icin mecbur arka kapidan bindik. Benim on tarafimda bi adam var kafasini yere boyle yere dogru egmis bir eli ile yukardaki demirden tutunuyor diger elide kendi pantolonuna yapisik, cebinin oldugu bolume yapisik. Bildigin adam esas durusta hazir olda gibi bekliyor ve otobus fren yapip hareket ettikce sagandaki solunda yolcular adamin ustune geliyor. Adam büzüstukce buzusuyor temas etmemek icin herseyi yapiyor. Otobus ani bir fren yapti ve adamin yaninda kadin adamin elinin oldugu bolume dogru bi anligina yapisti
    Sonrasi tam facia kadin basti cagligi sen napiyosun elini kaldir o elin orda ne isi var vs. Vs. Ama neler soyluyor. Adam ozur dileyip durumu anlatiyor kadin anlamiyor sonra adam tusa basip hemen indi.
    Toplum kadinlar konusunda boyle rezil olmus. Su nafaka olayi tam bir bela zaten. Ben kadinla evlenmis bosanmisim ona bakmak zorunda degilim. Evlenmeden once ben mi bakiyordum kim bakiyorsa yine o baksin.

• windshair kullanıcısına yanıt
    Hocam eşin çalışıyor olsaydı nafaka vermezdin. Geçmiş olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dostum kadının ağzını burnunu bi yer değiştirmezsen üstüne oynayıp dururlar, haddini bildirmediğin zaman tepene çıkıyorlar.

Ailesi bu kepazeliklerin ardında duruyorsa hepsinin itlaf edilmeleri lazım.

Ben olsam orada amel defteri kapanmıştı zaten, direkt boğardım herhalde gözleri soketinden fırlardı yeminle.

O çocuğa yaptığı cinsel hareketlerin kaydını ve diğerlerini delil olarak mahkemeye vermedin mi?

Gerçi bu ülkede adalet yok, ben de çoluk çocuk tarafından ufak bir mebla dolandırıldım, ders olsun diye savcılıkla uğraştım ama hakimin dıngılında değildi yemin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 28 Eylül 2019; 1:12:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: windshair

Karmaşık oldu değil mi ? Bir türlü toparlayamadım. Takdir ederseniz hoş olmayan pek çok anı canlandı yazarken o ruh haliyle şimdilik elimden bu geldi. Yazdıklarım sadece hukuk sistemimize sitem evlilik yolunda olan gençlerimize eş seçiminde dahada dikkatli olma uyarısıdır.
    Sonuna kadar iki kez okudum. Allah yardimcin olsun kardesim. Sana kucuk bir olay anlatayim toplumun ne hale geldigini anla. Sabahlari ise ozel halk otobusu ile giderim. Mesai saati tikis tikis olur. Otobuse arka kapidan bindim onnkapi doldugu icin mecbur arka kapidan bindik. Benim on tarafimda bi adam var kafasini yere boyle yere dogru egmis bir eli ile yukardaki demirden tutunuyor diger elide kendi pantolonuna yapisik, cebinin oldugu bolume yapisik. Bildigin adam esas durusta hazir olda gibi bekliyor ve otobus fren yapip hareket ettikce sagandaki solunda yolcular adamin ustune geliyor. Adam büzüstukce buzusuyor temas etmemek icin herseyi yapiyor. Otobus ani bir fren yapti ve adamin yaninda kadin adamin elinin oldugu bolume dogru bi anligina yapisti
    Sonrasi tam facia kadin basti cagligi sen napiyosun elini kaldir o elin orda ne isi var vs. Vs. Ama neler soyluyor. Adam ozur dileyip durumu anlatiyor kadin anlamiyor sonra adam tusa basip hemen indi.
    Toplum kadinlar konusunda boyle rezil olmus. Su nafaka olayi tam bir bela zaten. Ben kadinla evlenmis bosanmisim ona bakmak zorunda degilim. Evlenmeden once ben mi bakiyordum kim bakiyorsa yine o baksin.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.