Şimdi Ara

Kızları etkileme Yolları (KESİN ÇÖZÜM) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
22
Favori
94.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ahaha 10 da 1 iyi bir oranmı :D güldüm lan :D hadi tip demişsin birde.seni o teklif karşısında tipin için kabul eden bir kızla geleceğin ne.o ilişki ne akdar sürebilir ? eğer ağzın laf yapamıyorsa max 1 hafta.dolayısıyla ağzının laf yapması tipinden daha önemli.bu arada tip te göreceli bir kavram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi du riechst so gut -- 7 Şubat 2013; 14:09:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krinorex

quote:

Orijinalden alıntı: du riechst so gut

quote:

genelde espri yapma yeteneğinden güldürmeden bahsetmişsin ancak ve genelde ;

o kızlarla konuşamıyorum,içime kapanığım,utanıyorum diyen kişilerde espri yapamaz ve espri yapacağım derken herşeyi eline yüzüne bulaştırır.Bazen en mantıklısı kızın karşısına çıkıp senden hoşlanıyorum seni tanımak istemiyorum demektir.Kızlar özgüveni olan erkeklerden hoşlanırlar ve ilk önce siz karşısına pat diye çıkacağınız için kıyafetinizi süzmeye vakit bulamadan göz ve dişlere bakarlar

yok lan öyle bişi. yok karşısına cıkıp hoşlanıyorum tanışmak istiyorum dicekmişiz.nerde yaşıyosun sen

senin yaş 16-17 lise çağında olduğun için olabilir ben bunu çok yaptım ve en az 10 kişiden 1 i kabul ediyor tanışmayı.Öyle aval aval gezeceğine git önüne gelene senle tanışmak istiyorum de 10 kişiden 1 i kabul eder.Tabi bunu yapacak cesaret olması lazım

tabi bunun için önce tipin olması lazım ki gördüğüm kadarıyla öyle bir tip yok

http://forum.donanimhaber.com/m_71249701/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71249701
    http://forum.donanimhaber.com/m_71343756/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71343756
    https://twitter.com/metalwillnvrdie

10da bir nedir abi, 300 liraya rusa giderim.

• Erkeklerde Temizlik başta gelir cidden kızlar temizliğe çok dikkat eder ayrıca Kesinlikle utangaç olmaman lazım kendine güvenin olması lazım ve kızın senin yanında sıkılmaması ve her gün sana daha da çok bağlanması lazım .. Birazda karizman olursa (tip) git tanış ? patdadanak çıkma karşısına şaşırır ve korkar bu hiç hoşuna gitmez çoğu kızda. Kızlar ceylan gibidir yavaş yaklaşman lazım ki korkmasın , irkilmesin çünkü onlar çiçek gibidir narin ve zayıf(Tabi bazı kezbanlar var ona birşey diyemem ) Yavaşça tanışmaya bak ortak konu ve özellikle ortak arkadaş bul Herşeyi kızdan bekleme Sen erkeksin seçilmiş insansın.Diğer insanlardan farkın olsun kıza özel olduğu hissini ver pohpohla bak nasıl geliyor sana.Ha unutmadan özellikle tanışırken en başta burcunu ve yükselenini iste ki ona göre hareket edesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_Slayer -- 7 Şubat 2013; 14:46:46 >

• Arkadaşlar inanın abartıyorsunuz, yani alt tarafı bir kız güzel olsa çirkin olsa ne değişir.Ben şunu öğrendim yaşamım boyunca güzel kız ile konuşmak ile orta halli güzellikte yada çok güzel olmayan kızla konuşmak arasında dağlar kadar fark oluyor.Neden bu fark oluyor?Çünkü güzel olanı kendinizden üstün görüyorsunuz ki bu yanlış.Aslında tam tersi güzel olanı daha ezik görmek gerekiyor büyük ihtimalle kimle yatıp kalktıgı belli bile değildir.Herşey özgüven ve ağzının laf yapmasında bitiyor.Tabiki ilk tanışma görüşme vs içinde hafiften tipde gerekiyor.

Kıza karşı umursamaz olursanız ama etkileyicede olursanız kız zaten tipi eliyor ve konuşma devreye giriyor.Kıza konuşamassan istediğin kadar paran olsun yakışıklı ol v.s kız senle bir yere kadar gidebilir sonra canı sıkılacaktır.Konuşmak boş boş değil etkili olmak zorunda kızı iyi analiz edip ona göre konuşmalısın.Kız havalı bir tipse kesinlikle vurdumduymaz olup kıza yüz vermiceksin.Hanımefendi kızlar genellikle ilk kez gördükleri konuştukları erkeklere nötr yaklaşırlar.Yani kafalarında bir düşünce yoktur öledir böledir diye.Size düşen bu nötr etkiyi pozitife çevirmektir.

Hayvanları seven bir kızdan hoşlanıyorsanız işiniz çok kolay ama dikkatli olmak lazım.Mesela geçenlerde yağmurlu bir akşamda kedi yavrusu gördüm zavallı annesini kaybetmiş sanırsam aldım kucağıma doğru evime götürdüm önce sıcak yere koydum ve bir kap sulu süt verdim çok acıkmış yavrucak hepsini içti ve sonra mışıl mışıl uyudu diye konuşma yaparsanız kızın hoşuna gidersiniz.Ama birde şöle düşünün geçenlerde yağmur yağıyordu kedi yavrusu gördüm deli gibi miyavlıyodu tuttum ensesinden bunun sonra götürdüm eve dolapta süt vardı koydum önüne öküz gibi içti sonra dana gibi uyudu derseniz kızı ancak rüyanızda görürsünüz.

Yukarıdaki sadece bir örnektir.Anlatmadan anlatmaya konuşmadan konuşmaya fark vardır.Herşeyden önce kendiniz olun olduğunuz gibi olun çok fazla değer vermeyin ilk zamanlar.Sizi kendisinden üstün görsün sizinle iletişime geçmek için uğraşsın.Fazla soğuk olmayın dozu iyi ayarlayın.

• Bırakın kızlar sizi tavlasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uluç.

Bırakın kızlar sizi tavlasın.

Tabi ya buradaki herkes Brad Pitt, Tom Cruise zaten
  • kursunuz hafta sonu açıkmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DUKES

quote:

Bu taktiklerle adriana limalar mi tavlayacaksin diye sorarlar adama o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: Moral Veren Adam

quote:

quote:

Hangi taktikler konuyu açan ben değilim hocam

• Adam sistemin bug'ını bulmuş koşun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Moral Veren Adam

quote:

quote:

Hangi taktikler konuyu açan ben değilim hocam

Frekanslar karismis pardon hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: KorsaN01

quote:

quote:

quote:

genelde espri yapma yeteneğinden güldürmeden bahsetmişsin ancak ve genelde ;

o kızlarla konuşamıyorum,içime kapanığım,utanıyorum diyen kişilerde espri yapamaz ve espri yapacağım derken herşeyi eline yüzüne bulaştırır.Bazen en mantıklısı kızın karşısına çıkıp senden hoşlanıyorum seni tanımak istemiyorum demektir.Kızlar özgüveni olan erkeklerden hoşlanırlar ve ilk önce siz karşısına pat diye çıkacağınız için kıyafetinizi süzmeye vakit bulamadan göz ve dişlere bakarlar

yok lan öyle bişi. yok karşısına cıkıp hoşlanıyorum tanışmak istiyorum dicekmişiz.nerde yaşıyosun sen

senin yaş 16-17 lise çağında olduğun için olabilir ben bunu çok yaptım ve en az 10 kişiden 1 i kabul ediyor tanışmayı.Öyle aval aval gezeceğine git önüne gelene senle tanışmak istiyorum de 10 kişiden 1 i kabul eder.Tabi bunu yapacak cesaret olması lazım

tabi bunun için önce tipin olması lazım ki gördüğüm kadarıyla öyle bir tip yok

http://forum.donanimhaber.com/m_71249701/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71249701
    http://forum.donanimhaber.com/m_71343756/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71343756
    https://twitter.com/metalwillnvrdie

10da bir nedir abi, 300 liraya rusa giderim.

Kardesim farkindaysan en az 10 da 1 dedim 10 da 4 olduguda olmustur buda mükemmel bir orandir tanimadigin kisiler icin. Ali diri diye arat google da adam bu isin okulunu acmis ders veriyor

• quote:

ahaha 10 da 1 iyi bir oranmı :D güldüm lan :D hadi tip demişsin birde.seni o teklif karşısında tipin için kabul eden bir kızla geleceğin ne.o ilişki ne akdar sürebilir ? eğer ağzın laf yapamıyorsa max 1 hafta.dolayısıyla ağzının laf yapması tipinden daha önemli.bu arada tip te göreceli bir kavram

Kendi acizligine guluyorsun galiba? Farkindaysan en az 10 da 1 dedim ve gayette aylar yillar suren iliskilerim oldu geceliklerde oldu tabi. Ha bu yazdiklarimi sen ustune alma şayet tipi olanlar icin söylüyorum bunu

• dostum hala anlamıyorsun.tip görecelidir.herkesin beğendiği farklıdır.ama yinede kimseyi allahın yarattığı birşey yüzünden yargılayamazsın.ha yinede söyliyim o gönderdiğin konuların hepsi t....k geçmek için açılmış konulardır ve onlara bakarak yorum yapamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr_Slayer

quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

3. adımı yapabilsek zaten bu durumda olmayız.

Bunu yapabilmek içinde İnsanın kendine güveni , espritüel bir kişiliği , karizması ve güçlü bir mizah gücü olması lazım.Bunlar olduğunda buna etkilenmeyen kız ölsün abi

İşte zaten bu özelliklere sahip kişi zaten direk bunu uyguluyor. Sıkıntı orda.
  • İspanyol futbolu ile İtalyan futbolu aynı değildir.

İspanyol takımlarını alan daraltarak yenersin de İtalyan takımlarına işlemez.. Golü kalende görür ülkene dönersin..

Her maç için ayrı taktikler lazımdır.. Ayrıca demode kalan taktiklerle rakibe baskı dahi uygulanamaz..

Sen sen ol daha önce görülmemiş olan maç taktikleriyle sahaya çık.. Rakip de şaşırsın saygı duysun galibiyet senin olur hem :)

Sendeyiz Ertemcim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: .LioN.

karizma,espri varda , özgüven yok işte tek sorun bu

Dostum karizma ve espri özelliğin varsa kendine güvenin olmalı zaten Yavaş yavaş özgüven kazanmaya bak arkadaşlarınla çalış evde tek başına çalış ayna karşısında çalış kesin çözümler sağlarsın güven bana Kimseyi takma Yere düşsen bile ayağa kalk Ne taşmış be kapaklandık yere de gül geç Umursama kimsenin ne düşündüğünü
  • quote:

Orijinalden alıntı: .LioN.

karizma,espri varda , özgüven yok işte tek sorun bu

Dostum karizma ve espri özelliğin varsa kendine güvenin olmalı zaten Yavaş yavaş özgüven kazanmaya bak arkadaşlarınla çalış evde tek başına çalış ayna karşısında çalış kesin çözümler sağlarsın güven bana Kimseyi takma Yere düşsen bile ayağa kalk Ne taşmış be kapaklandık yere de gül geç Umursama kimsenin ne düşündüğünü
  • okuyacağım bir ara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Risk Budur

bunları yapacak özgüven olsa bunlara gerek yok zaten.

+1
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.