Şimdi Ara

Kızları etkileme Yolları (KESİN ÇÖZÜM) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
22
Favori
94.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir kezbanı havalandırma yolları olmuş bu.
  • Lise 1 de Tanıştığım Bir Arkadaşımdı İlk Başlarda Zamanla Ben bu Kızı Sevmeye Başladım Lise Sona Geçtik Okul bitti 4 Yil Sevdim Ama Bir Şey söylemedim Önceden Sürekli Biyerlere Gidelim DErdim cevap bile vermezdi onun için sırf 20 kg verdim lise bittikten sonra bana bir işi düştü yaptım sonra görüşmeye başladık cafe bar gezme tozma önceden mesajlarıma bile cevap vermyen kız her gün bulaşılım diyordu (hesabı her seferinde ben ödüyorum ).6 ay boyunca sürekli görüştük sonra ben kıza onu sevdiğimi söyledim beni 4 yıl boyunca arkadaşı olarak gördüğünü ve kendini toparlayıp bu düşünceye hazırlaması için zaman istedi 46 gün bekledim sonra tekrar konustum aynı seyleri soyledi zaman istedi sana karşı birşeyler hissetmem için zaman ver dedi .ban net cevap ver farketmez sonucu dedim sadece senden zaman istiyorum 4 yıl beklemissin biraz daha bekle dedi .tamam dedim bunları konustuktan sonra görüşmeye devam ediyoruz su anda 2 gün oldu 2. konusmayı yapalı sizce ne yapmalıyım kızın amacı ne maksadı ne :)

• Bunları anlatan 5454856454.kişisiniz.
    Gereksiz konu bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

Bunları anlatan 5454856454.kişisiniz.
    Gereksiz konu bence.

Saydınız mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr_Slayer

quote:

Gereksiz konu bence.

Saydınız mı ?

Manyak laf.
  • quote:

quote:

quote:

Gereksiz konu bence.

Saydınız mı ?

Manyak laf.

Söz sahibini anlamı ise kişiliğini bulur.
  • Guzel yazi olmus helal diykrum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamil3442

Lise 1 de Tanıştığım Bir Arkadaşımdı İlk Başlarda Zamanla Ben bu Kızı Sevmeye Başladım Lise Sona Geçtik Okul bitti 4 Yil Sevdim Ama Bir Şey söylemedim Önceden Sürekli Biyerlere Gidelim DErdim cevap bile vermezdi onun için sırf 20 kg verdim lise bittikten sonra bana bir işi düştü yaptım sonra görüşmeye başladık cafe bar gezme tozma önceden mesajlarıma bile cevap vermyen kız her gün bulaşılım diyordu (hesabı her seferinde ben ödüyorum ).6 ay boyunca sürekli görüştük sonra ben kıza onu sevdiğimi söyledim beni 4 yıl boyunca arkadaşı olarak gördüğünü ve kendini toparlayıp bu düşünceye hazırlaması için zaman istedi 46 gün bekledim sonra tekrar konustum aynı seyleri soyledi zaman istedi sana karşı birşeyler hissetmem için zaman ver dedi .ban net cevap ver farketmez sonucu dedim sadece senden zaman istiyorum 4 yıl beklemissin biraz daha bekle dedi .tamam dedim bunları konustuktan sonra görüşmeye devam ediyoruz su anda 2 gün oldu 2. konusmayı yapalı sizce ne yapmalıyım kızın amacı ne maksadı ne :)

Kardesim bi konu ac burda kimse tinlamaz seni.

• quote:

Bunu taptaze okuyan siz gececi arkadaşlarım , veya uykuya dalıp bu konuya gündüz bakan arkadaşlarım Hepinize selamlar ;

Öncelikle Kızlarla konuşamıyorum , arkadaş olamıyorum gibi problem çeken arkadaşlarım için bu konuyu açma ihtiyacı duydum.Malesef bu durumu eskiden bende yaşıyordum..

1-Tanımadığın bir kızla nasıl tanışıcam diye geçiriyorsun içinden değilmi ? Selam , Merhaba desem - aa acaba benim hakkımda ne düşünür diye bir düşünceye kapılırsın ve bu karamsarlık seni içten içe yer.Öncelikle kesinlikle Kendine güvenmelisin ve özgüvenin olmalı..

2-Bi kızla tanışmak için ortak arkadaş lazım.Arkadaşın senin tanışmak istediğin kişiyle gezerken , yanlarına gidip selam dersin O kişiyle konuşursun işte Espiriler yaparsın ve onu etkilersin.Tabi bunu herkez yapamaz.Maalesef her yiğidin harcı değildir..

3-Baktın abi ortak arkadaş yok , O zaman tek olduğu bir zaman git yanına yavaştan yaklaş , Merhaba de ve ortak konu bulmaya çalış .. Kız senden sıkılmazsa kesinlikle işe yarar.Bi süre idare et güldür ve göz temasından kesinlikle kaçınma . Çokta samimi olma bazı kızlar bundan pek hoşnut olmayarak senin itici, yalaka , Yılışık biri olduğunu düşünerek senden kaçarlar.ORTASINI BULMAK SANA KALMIŞ HACI..

4-Nedir bu ortasını bulmak ? İşte bu orta bu orta yokmu .. Hiç kolay değildir kendisi en zor matematik problemlerinden bile daha karışıktır.Her kızda işe yaramaz Öncelikle ortayı bulmak için bu kızın Kişiliğini , karakterini öğrenip ona göre davranmak ilerlemek ve onun senden etkilemesini sağlamak lazım.

5-Ortasını buldunmu hiç bir sorun olmaz . Bir süreden sonra kız sizden hoşlanmaya başladığı zaman Biraz soğuk davranmayı başlayın ama dediğim gibi ortasını bulun fazla soğuk davranırsanız hiç konuşmaz.Biraz soğuk olursanız sizin cool birisi olduğunuzu düşünür ve sizi elde etmek için gayret göstermeye özen gösterir.

6-Son olarak Kesinlikle kendinizi her gün geliştirin . Özellikle mizah duygunuzu espri kabiliyetinizi ve bir çok özelliğinizi Unutmayin ki KIZLAR(KADINLAR) NARİN BİR ÇİÇEKTİR VE SİZDE ARISINIZ EĞER AZ POLEN ALIRSANIZ AZ BAL YAPARSINIZ(İCRAAT, GETİRİ , İNSANIN EGOSUNA BAĞLI KARMAŞIK DUYGULARI VE ETKİLEME BİÇİMLERİNDEN KAYNAKLANAN BAZI SORUNLAR NEDENLER VEYA ÇÖZÜMLER ) ÇOK ALIRSANIZ BAYARSINIZ.. Dediğim gibi ORTA'sını bulun..Ortasını bulmak size kalmış.Ayrıca kesinlikle kendiniz olun ve insandan insana değişmeyin.. Çok uzun yazmak istemedim.Danışmak isteyen Ö.m atabilir.

UMARIM SİZE YARDIMCI OLMUŞUMDUR VEYA OLACAĞIMDIR OLMADIYSAMDA O BENİM KABİLİYETSİZLİĞİMDENDİR ANCAK BENDE FAZLASIYLA İŞE YARADI

bu dediklerini yapmadan kız arkadaşım oldu kız beni feysten bulup eklemiş ve benimle muhabbet ediyor ben zaten o kızı ilk gördüğüm andan beri ona deli gibi tutulmuştum

hemen 2, günde kıza seni görünce bir acayip oluyor içim falan dedim

kız şoka uğradı benim hakkımda iltifatlar söylemeye başladı çok alıngan cesaretli ve efendi birisin dedi ama ben sana karşı aynı şeyleri düşünmüyorum dedi

bende o an yıkıldım tabi sonra seni üzdümmü dedi bende yok dedim

sonra onu sildim

ertesi gün tekrar ekledim kabul etti ve yine sohbetlere daldık hayatını anlattı kısaca bende ona anlattım ama hepsi bu kadar kaç gündür aklımdan çıkmıyor hep onu düşünüyorum keşke bana evet dese beni beyense ahh ulan ahh

şu an facede açık olmasını bekliyorum yine sohbet edecem ama kapalı yok

• bana pek katkısı olmadı ama çok doğru yazmışsın (not :samimi bir şeklde kızlarla takılan ama nedense kimseyle çık(a)mayan birisiyim)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Gereksiz konu bence.

Saydınız mı ?

Manyak laf.

Alakasız laf sokma ve ego tatmin etme cabasında bulunuyorsunuz.Konu saçma,bitti.

İyi forumlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gereksiz konu bence.

Saydınız mı ?

Manyak laf.

Alakasız laf sokma ve ego tatmin etme cabasında bulunuyorsunuz.Konu saçma,bitti.

İyi forumlar.

Siz nasıl algılarsanız ben öyle eleştiririm.Ben nasıl eleştirirsem siz öyle yargılarsınız.

• Mr_Slayer kullanıcısına yanıt
    Kardeşim benim yazdıklarını bir anlama,bir kalıba sokmaya çalışıyorum ama senin yaptığın yorumlar konunun hiçbir yerinden destek almıyor ki...
    Arama motorundan felsefik ve özlü sözler paylaşan bir bot havasındasın.Son kurduğunuz cümle efsane zaten okullarda ders diye okutulmalı.Neyse renk kattın geceme.

• quote:

Kardeşim benim yazdıklarını bir anlama,bir kalıba sokmaya çalışıyorum ama senin yaptığın yorumlar konunun hiçbir yerinden destek almıyor ki...
    Arama motorundan felsefik ve özlü sözler paylaşan bir bot havasındasın.Son kurduğunuz cümle efsane zaten okullarda ders diye okutulmalı.Neyse renk kattın geceme.

Demekki başarısız oluyorsun.Okulunuzda böyle bir derse ihtiyacınız varsa sende girmelisin bilhassa .Renk kattım ne güzel biraz katkım varsa gereksiz yere konuyu başlatan ve sonlandıracağını sanan kişiye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tda 1562q

quote:

Bunu taptaze okuyan siz gececi arkadaşlarım , veya uykuya dalıp bu konuya gündüz bakan arkadaşlarım Hepinize selamlar ;

Öncelikle Kızlarla konuşamıyorum , arkadaş olamıyorum gibi problem çeken arkadaşlarım için bu konuyu açma ihtiyacı duydum.Malesef bu durumu eskiden bende yaşıyordum..

1-Tanımadığın bir kızla nasıl tanışıcam diye geçiriyorsun içinden değilmi ? Selam , Merhaba desem - aa acaba benim hakkımda ne düşünür diye bir düşünceye kapılırsın ve bu karamsarlık seni içten içe yer.Öncelikle kesinlikle Kendine güvenmelisin ve özgüvenin olmalı..

2-Bi kızla tanışmak için ortak arkadaş lazım.Arkadaşın senin tanışmak istediğin kişiyle gezerken , yanlarına gidip selam dersin O kişiyle konuşursun işte Espiriler yaparsın ve onu etkilersin.Tabi bunu herkez yapamaz.Maalesef her yiğidin harcı değildir..

3-Baktın abi ortak arkadaş yok , O zaman tek olduğu bir zaman git yanına yavaştan yaklaş , Merhaba de ve ortak konu bulmaya çalış .. Kız senden sıkılmazsa kesinlikle işe yarar.Bi süre idare et güldür ve göz temasından kesinlikle kaçınma . Çokta samimi olma bazı kızlar bundan pek hoşnut olmayarak senin itici, yalaka , Yılışık biri olduğunu düşünerek senden kaçarlar.ORTASINI BULMAK SANA KALMIŞ HACI..

4-Nedir bu ortasını bulmak ? İşte bu orta bu orta yokmu .. Hiç kolay değildir kendisi en zor matematik problemlerinden bile daha karışıktır.Her kızda işe yaramaz Öncelikle ortayı bulmak için bu kızın Kişiliğini , karakterini öğrenip ona göre davranmak ilerlemek ve onun senden etkilemesini sağlamak lazım.

5-Ortasını buldunmu hiç bir sorun olmaz . Bir süreden sonra kız sizden hoşlanmaya başladığı zaman Biraz soğuk davranmayı başlayın ama dediğim gibi ortasını bulun fazla soğuk davranırsanız hiç konuşmaz.Biraz soğuk olursanız sizin cool birisi olduğunuzu düşünür ve sizi elde etmek için gayret göstermeye özen gösterir.

6-Son olarak Kesinlikle kendinizi her gün geliştirin . Özellikle mizah duygunuzu espri kabiliyetinizi ve bir çok özelliğinizi Unutmayin ki KIZLAR(KADINLAR) NARİN BİR ÇİÇEKTİR VE SİZDE ARISINIZ EĞER AZ POLEN ALIRSANIZ AZ BAL YAPARSINIZ(İCRAAT, GETİRİ , İNSANIN EGOSUNA BAĞLI KARMAŞIK DUYGULARI VE ETKİLEME BİÇİMLERİNDEN KAYNAKLANAN BAZI SORUNLAR NEDENLER VEYA ÇÖZÜMLER ) ÇOK ALIRSANIZ BAYARSINIZ.. Dediğim gibi ORTA'sını bulun..Ortasını bulmak size kalmış.Ayrıca kesinlikle kendiniz olun ve insandan insana değişmeyin.. Çok uzun yazmak istemedim.Danışmak isteyen Ö.m atabilir.

UMARIM SİZE YARDIMCI OLMUŞUMDUR VEYA OLACAĞIMDIR OLMADIYSAMDA O BENİM KABİLİYETSİZLİĞİMDENDİR ANCAK BENDE FAZLASIYLA İŞE YARADI

bu dediklerini yapmadan kız arkadaşım oldu kız beni feysten bulup eklemiş ve benimle muhabbet ediyor ben zaten o kızı ilk gördüğüm andan beri ona deli gibi tutulmuştum

hemen 2, günde kıza seni görünce bir acayip oluyor içim falan dedim

kız şoka uğradı benim hakkımda iltifatlar söylemeye başladı çok alıngan cesaretli ve efendi birisin dedi ama ben sana karşı aynı şeyleri düşünmüyorum dedi

bende o an yıkıldım tabi sonra seni üzdümmü dedi bende yok dedim

sonra onu sildim

ertesi gün tekrar ekledim kabul etti ve yine sohbetlere daldık hayatını anlattı kısaca bende ona anlattım ama hepsi bu kadar kaç gündür aklımdan çıkmıyor hep onu düşünüyorum keşke bana evet dese beni beyense ahh ulan ahh

şu an facede açık olmasını bekliyorum yine sohbet edecem ama kapalı yok

Kardeş öncelikle geçmiş olsun. Niye aşık oluyon olum kıza? 4'S kuralını unutma. Kızla rahat konus ve arasıra espri ile kızla dalga geç. Arasıra da ipleme. Bazı önerilerim var ama ben bile denemedim o yüzden bişey demiyorum.

• quote:

Adam bildigin ortayı actın mı gol zaten geliyor demiş :D .

• Onu bunu bilmem ama bu işin erbabı şu abimizdir.Ücretsiz kadınları etkileme üzerine mail vs. yoluyla kurs veriyor.Dikkate alın ben çok şey öğrendim.
    ÜCRETSİZ DERS LİNKİ >>>>>www.kadinavcisi.net/ucretsiz-7-asamali-program
    Bu da sitenin linki: <<<<www.kadinavcisi.net>>>>
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercinato88

Onu bunu bilmem ama bu işin erbabı şu abimizdir.Ücretsiz kadınları etkileme üzerine mail vs. yoluyla kurs veriyor.Dikkate alın ben çok şey öğrendim.
    ÜCRETSİZ DERS LİNKİ >>>>>www.kadinavcisi.net/ucretsiz-7-asamali-program
    Bu da sitenin linki: <<<<www.kadinavcisi.net>>>>

Bakıyorum bütün forum bir anda azdı mı noldu kızları etkileme konuları en üstte diye merak ederken bir baktım hepsi bu mesaj sayesindeymiş. Tamam reklam yapın da bari yavaş yavaş yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mütehassıs -- 12 Temmuz 2014; 5:09:09 >

• Helal olsun kizlarin sifresini cozen adam. Sayende kizlar yagiyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadınların tek başına yaşamasının bu kadar zor olduğu, dolayısı ile her kızın kendini yamayacağı, bütün yükünü üzerine atacağı, dibine kadar sömüreceği bir enayi erkek aradığı ülkede kız bulamamaktan yakınılması bana çok garip geliyor. Alınmayın ama hata erkeklerde.
    Bir kızı`, kız gibi davranarak tavlayamazsınız. Aşırı kibarlığı falan bir kenara atın. Zıt kutuplar birbirini çeker. Aşırı kibar olmayın. Sesinizi yumuşatmaya çalışarak konuşmayın. Tam tersine kalınlaştırarak kaba saba konuşun. Ama sözlerinizde fazla argo ve küfür olmayacak tabii ki.

Herhangi bir teklif etmeyin arkadaşlar saçmalamayın. Kızdan birşey isteyeceksen bunu emir kipi ile söyleyeceksin. En büyük hata bu. Kıza herhangi bir konu hakkında karar verme hakkı tanımayalım. Siz erkeksiniz kararları siz verirsiniz. Unutmayın güç sizde. Kızı tavlamak istiyorsunuz değil mi? Misal Bakkaldan çikolata alacaksınız. Acaba bakkal amca bunu bana verir mi diye düşünüyor musunuz? Ne bileyim canınız lunaparka gitmek istiyor, tanımadığınız adamın teki yok gitme dediğinde vazgeçecek misiniz? Kız pencereden atla dese atlayacak mısınız?

Şimdi kız tavlamak isteyen aslan gibi bir delikanlısınız diyelim. Demek ki kanınızda belli bir miktar testosteron da vardır o halde. İşte anahtar bu yani testosteron. Kızlar, memeliler alemindeki tüm dişi bireyler gibi ilkel duyuları ve içgüdüleri ile erkeğini seçer. Terinizdeki testosteronu koku duyuları ile hissederler ve bu hormon kızın kendini daha iyi hissetmesini sağlar, güven duygusu verir. Ne yazık ki günümüzde aşırı hijyen kuralları gereği cildimizdeki testosteron seviyesi hep hissedilemeyecek kadar düşük seviyede. Kızı tavlayacağın gün bari 1 günlüğüne banyo yapma ama giysilerin temiz ve kaliteli olsun tabii ki. Şöyle terinde testosteronun en yoğun olduğu koltukaltını elinle bir kurula. Bir de tanışma ayağına el sıkıştığında işte hormon ve feromonlarını kıza geçirdin demektir. Kız sebebini anlamadığı bir iyilik hali hissedecek ve bunu sizin şahsınıza bağlayacaktır. Bu birkaç kez tekrarlandığında işte erkeğimi buldum diyecektir.
    Biraz iğrenç mi oldu. Hayatın kendisi de iğrenç zaten

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.