Şimdi Ara

:::***KIZLARI ETKİLEMEK İÇİN LACOSTE- TOMMY VE ZİPPO ŞARTMI?***::: (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: intangiblegirl

birçok kişiye göre kızlar çoğunlukla bunları kullandığında erkeğin peşinden koşarlar ben katılmasamda toplumdaki yaygın görüş bu.böyle kızlar yokmu çok var tanıdığım çokta kız vardı bunlardan etkilenen ama şu var eğer o eşyaların içinde adam değilsen evet bu tür kız baştan senden etkilenir parası var aman kaçırmayım havasında düşünebilir ama ne olursan ol eğer karakteriinde eksikler varsa hangi kız olursa olsun aman parasınada pulunada der ve çeker gider

karakterinde eksilermi !!! asıl markaya paraya pula gelen kızların karakterinde bi eksiklik vardır onlar oturup kendi hallerine acısınlar !! Allah bizi böyle kızlardan korusun ...Amin

• arkadaş gucci envy denen o parfüm çok dehşet bişey kesin al verdiğin paranın hakkını veriyo üstün kılıksız olsun o parfüm seni vezir yapar vezir! ama biraz tuzlu :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: bruteforce

karakterinde eksilermi !!! asıl markaya paraya pula gelen kızların karakterinde bi eksiklik vardır onlar oturup kendi hallerine acısınlar !! Allah bizi böyle kızlardan korusun ...Amin

supersin dostum katılıyorum sana çok doğru konuştun
  • bunlar sart degil ama etkisi buyuk ..

kesin olan bisey var "giydigi elbiseye dayanarak o kisiyi sececek kızların dustugu durumdan , sırf onları etkilemek icin marka giyinip , pahalı seyleri tercih eden kisilerin durumu daha kotudur"
    marka giyinmeyi sevmek ile baskasını etkilemek icin marka giyinmek arasındaki farka dayanarak soyluyorum bunları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iliqueur -- 20 Ocak 2006 0:02:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Kalıplı ve düzgün bir adamsan çuval bile giysen yakışır. Marka değil kalıbıdır erkek adamı gösteren...

İşte olay budur, o kadar...sana abi tavsiyesi tabi hemen spora başla (body) 3 yıl kadar çalış ama adam gibi, fiziği düzelt ondan sonra bak bakalım neler oluyo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NCOMMENT -- 21 Ocak 2006 0:12:35 >
  • konuyu okumadan yazdım ama
    bence dockers den pantul..
    levis kot
    tişörttt takıl kafana gore ama kaanaatıımje al bı sıradan t-shirt>
    babuları eger paran varsa harley bot
    normal bısey ıstıosan bot deılde ufack bısey ... al bı puma yada vs vs

ne bılm yaa

o kadar buyuk markalara takılmaa :d suruklenırsın sonra

yas 17 bu kadarr benden :d sapırdadım mı nee..
    gozumuzun gordugu kadar konusuoz nabalm

gerçi yazdıklarımdan hiçbirşey anlamayanlarınızdaa cıkacaktır ...
    yazı tıpım ii grennc demııy
  • 3 sene sonra gel 3 sene abaza takıl
    quote:

Orjinalden alıntı: NCOMMENT

quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Kalıplı ve düzgün bir adamsan çuval bile giysen yakışır. Marka değil kalıbıdır erkek adamı gösteren...

İşte olay budur, o kadar...sana abi tavsiyesi tabi hemen spora başla (body) 3 yıl kadar çalış ama adam gibi, fiziği düzelt ondan sonra bak bakalım neler oluyo...

• kolay yol yemek yapmayı ögren okadar para harcama tutulu ol. hem sonrada işine yarayabilir .
  • aptal tilkiler hepiniz kendi ellerinizle yarattıgınız bu soytarı aleminin kuş beyinli erlerisiniz.
    hepiniz aynı bok sarısı kafalarınız aptallıgınızı sergilemek için aynı marka jeanleriniz,
    sürü mantıgıyla yapılan toplu hareketleriniz ve herzaman sefil duygularla para savurmaktan
    başka yapabildiginiz hiçbişeyin olmaması sizi dunyanın en zavallı canlısına dönüştürüyor.
    ama uzaktan bakıldıgında sevimli görünüyosunuz çünkü nekadar aptal oldugunuzun farkına
    varmadan yaptıgınız hareketler biz insanları eglendiriyo.sizn dilinizle
    baska gün baska burjuvanın yatagında görüşmek dilegiyle...
  • levis + kenzo yeterli bence

edit : yazmayı unutmuşum adidas + nike

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aGGr3ss1v3 -- 20 Ocak 2006 0:42:20 >
  • türk gençliği bi kız uğruna ne yollara düştü allahım ya saçmalamak olurda bu kaadr mı olur be seni paranla markanla beğenen kız varsa yol ver gitsin derim bayan olarak hemde aynen bunu derim çok yanlış bişey bu bu marka hastalığı bir yere kadardır düşünkü bir gün düştün o kız yanında olmayacak budur olay ... sakın bu şekilde işe girme ......
  • ben o kızları burda savunmuyorum ama yetiştikleri ortamlardan dolayı bunları görüp bunlarla birlikte oluyorlar ama o ortamlardaki erkeklerin ne olduğunuda çok iyi bildiğim için o kızları bile haketmiolar
    quote:

Orjinalden alıntı: bruteforce

quote:

birçok kişiye göre kızlar çoğunlukla bunları kullandığında erkeğin peşinden koşarlar ben katılmasamda toplumdaki yaygın görüş bu.böyle kızlar yokmu çok var tanıdığım çokta kız vardı bunlardan etkilenen ama şu var eğer o eşyaların içinde adam değilsen evet bu tür kız baştan senden etkilenir parası var aman kaçırmayım havasında düşünebilir ama ne olursan ol eğer karakteriinde eksikler varsa hangi kız olursa olsun aman parasınada pulunada der ve çeker gider

• quote:

Orjinalden alıntı: lopermid

arkadaşlar şuan kız arkadaşım yok bi arkadaşım marka elbiseler alırsam şansımın açık olcağını söyledi bütçem 1200 ytl dün lacoste mağazasına gittim kazak fiyatlarına baktım bir kazak 190 ytl indirimli fiyatmış. zippom var ama renklilerinden almayı düşünüyorum bide gucci envy parfüm alcam sizce yanlış yoldamıyım yalnızlığın çilesi bu olsa gerek ne yapcağımı bilmiyorum tek yol markadan geçiyor gibi siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Yasin kac bilmiyorum dostum ama sunu soyliyeyim gunluk uzerinde 3,000 ytl lik giysi de olsa Sunlar olmadan hicbir sey farketmez

Centilmen
    Saygili
    Sempatik(sebek degil)
    Temiz
    Bakimli

Ben De Cok iyi giyinirim Ancak Marka giyinmemin sebebi kaliteli ve sik olmasidir bu arada giyim onemlidir ama %25 fln onemlidir Cunku tanimadigin bir insana ilk baktiginda sen daha konusmadan uzerindeki giyim ilk sozu soyler bu yuzden onemlidir sadece marka olmasi gerekmez kaliteli ve sik olan her kiyafet pazardan bile olsa giyinilebilinir Zevkli giyinmek kaydiyla.(sirf marka olacak die ewde marka ne warsa uzerine gecirme)

Aslinda kiyafetin karizmasi ne kadar bakimli olmasindan gecer, Her zama temiz en ufak detayina kadar utulenmis kaliteli herhangi bir marka daha az bakimli bir lacoste dan ustundndur.

Universtie ortamina ilk girdigimde bu sekilde giyinmemden dolayi (Vakif univ) Yanimda hemen biten birsuru kiz oldu emin ol gercekten hepsi suruyle geliyorlar Ancak sende yukarida saydigim ozellikler warsa asil ozaman secici sen oluyorsun Cogunada nasil davranirsan davran yine yapisan tipler oluyor halbuki kiz dedigin bir "lady" olmalidir daha agirdan almalidir ole gorunuse giyime fln direk atlayan tip olmamali sen konustukca anlasabildigin guzel bayan olmalidir, her hafta sonu barlarda gezen degil arada bi az takilan olmali ailesine saygisi olmali fln, yane eger yasimiz tutmuyorsa pek anlasamayiz(ki soru biraz o sekilde geliyor) ama simdi dert etme sadece Zevkli giyin marka almak zorunda degilsin sadece zevkli giyin ve bakimli ol geri kalan karakteristik ozellikler de sende warsa emin ol sana uygun kiz olacaktir ve acele etme (asl karizma ve delikanlilik budur sagi solu kirmak jon jon gezinmek degil))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 20 Ocak 2006 1:08:56 >

• quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: aLLyC

quote:

Orjinalden alıntı: lopermid

arkadaşlar şuan kız arkadaşım yok bi arkadaşım marka elbiseler alırsam şansımın açık olcağını söyledi bütçem 1200 ytl dün lacoste mağazasına gittim kazak fiyatlarına baktım bir kazak 190 ytl indirimli fiyatmış. zippom var ama renklilerinden almayı düşünüyorum bide gucci envy parfüm alcam sizce yanlış yoldamıyım yalnızlığın çilesi bu olsa gerek ne yapcağımı bilmiyorum tek yol markadan geçiyor gibi siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Yasin kac bilmiyorum dostum ama sunu soyliyeyim gunluk uzerinde 3,000 ytl lik giysi de olsa Sunlar olmadan hicbir sey farketmez

Centilmen
    Saygili
    Sempatik(sebek degil)
    Temiz
    Bakimli

Ben De Cok iyi giyinirim Ancak Marka giyinmemin sebebi kaliteli ve sik olmasidir bu arada giyim onemlidir ama %25 fln onemlidir Cunku tanimadigin bir insana ilk baktiginda sen daha konusmadan uzerindeki giyim ilk sozu soyler bu yuzden onemlidir sadece marka olmasi gerekmez kaliteli ve sik olan her kiyafet pazardan bile olsa giyinilebilinir Zevkli giyinmek kaydiyla.(sirf marka olacak die ewde marka ne warsa uzerine gecirme)

Aslinda kiyafetin karizmasi ne kadar bakimli olmasindan gecer, Her zama temiz en ufak detayina kadar utulenmis kaliteli herhangi bir marka daha az bakimli bir lacoste dan ustundndur.

Universtie ortamina ilk girdigimde bu sekilde giyinmemden dolayi (Vakif univ) Yanimda hemen biten birsuru kiz oldu emin ol gercekten hepsi suruyle geliyorlar Ancak sende yukarida saydigim ozellikler warsa asil ozaman secici sen oluyorsun Cogunada nasil davranirsan davran yine yapisan tipler oluyor halbuki kiz dedigin bir "lady" olmalidir daha agirdan almalidir ole gorunuse giyime fln direk atlayan tip olmamali sen konustukca anlasabildigin guzel bayan olmalidir, her hafta sonu barlarda gezen degil arada bi az takilan olmali ailesine saygisi olmali fln, yane eger yasimiz tutmuyorsa pek anlasamayiz(ki soru biraz o sekilde geliyor) ama simdi dert etme sadece Zevkli giyin marka almak zorunda degilsin sadece zevkli giyin ve bakimli ol geri kalan karakteristik ozellikler de sende warsa emin ol sana uygun kiz olacaktir ve acele etme (asl karizma ve delikanlilik budur sagi solu kirmak jon jon gezinmek degil))

CENTILMEN DERKEN efendi uslu cocuk
    anlamındaa mıı yoksa ne bılm
    hersey gırer buna
    benım yas 17
    saydıgın herseye sahıbım ama pesımdee kıs yokh

ve ben bunu ara sıra kafama cok takıorm

ama ara sıradaa
    ne takıon kafana ne kasıon yaa dıorm :D

• bunlar fani şeyler kardeş boşver kızları. eminimki onlarsız bu dünya çok daha güzel olurdu. onlar için böyle uğraştıkça kendilerini bi b.k sanıyorlar
  • akıl - fikir şart ...
    bunuda o paraya heryerde bulamazsın , boşuna uğraşma bence...

la havle
  • ORTAM KIZLARI ONLAR
    TİKY CONLAR DERİZ BİZ ONLARA
    CONCON COCUKLRA VARDIR BİDE
    SEN SEN OL DÜZGÜN Bİ KIZ BUL
  • hayır dostum onlara hiç gerek yok
    motor
    araba
    tekne
    ev varsa
    onlara hiç gerek yok

gırgır bir yana
    ihtiyacın olan tek şey kendine güvendir
    ne maymunlar var ortamlarda lacoste lu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Always0007

quote:

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.