Şimdi Ara

Kizlari yuceltmeyin-kiz vucudu(mideniz bulanabilir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben ilk defa gördüm pardon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ramazanasci R kullanıcısına yanıt
    Özür dilerim öğretmenim lütfen elime cetvel ile vurmayınız please

(Dalgınlık)
  • Hande Doğandemir mi o?

• kime gore guzel kime gore degil?
    herkes kemikleri gozuken siska kız sevmek zorunda degil.

guzellik anlayisi kisiden kisiye gore degisir ki ozellikle son yillarda guzellik anlayisi bir deri bi kemik olmak oldugundan pek takilmamak gerek.
    vucut spor ve diyetle duzelir birkac ayda ama onemli olan kisilik.
  • Haberininiz yok bunlar fena iğrençler ..dışarda boyanıp süslenip kuaırları kapatıp hanım hanımcık rolü yapıyorlar ..yaşları 30 u da geçtiyse daha yüzlerine bakılmaz bu kız milletinin ...alayı çirkin .
    Arkadaş haklı .

• quote:

Orijinalden alıntı: A2ad

iki ay spor salonuna gidip benimsedigi carpık güzellik anlayısıyla kaslı olmayı güzel olmak sanan ergenler türedi 10 yıl önce de televolede mankenleri izleyip 0 beden olmayı güzel sanan ergenler vardı

Hocam bakimli olmak la kasli olmak arasinda fark var.Ben demiyorum ki 90 60 90 gezsin.Yok manken gibi olsun.Kendilerine az baksin herkes.Kiz kendini ulasilmaz goruyor.Sacma sapan trip atiyor.Herkesin basina gelmistir.Adam gibi kiz arkadasi bulamiyorum.Kiza bir sey yazsam sulandim saniyor.Duygularini acsan yerden yere vuruyor.Bisi desen baska tarafa cekiyor.Bende diyorum ki su dengesizlere prim vermeyin.Varsa sevdiginiz iyi insanlar takilin.Gecen senelerde kizin birine bisi dedim.Iste suraya gidelim falan diye.Ismimi abazaya cikardi.Yani kizin yasi da kucuk degil.1 sene abaza diye dalga gecti neden yapti anlamadim hic bisi demedim kiza sonra.1 sene sonra cikma teklifi etti gelip.Garip kisilikler

• iyide zaten bu kadının seksi olmadığını biliyoduk az çok ben görünce şaşırmadım
  • Abi ama bu foto beni daha da azdırdı yerim onu ya
    Benim elimde bişi de değil şu hali bile gözüme müthiş gözüküyor kızların.

• quote:

Orijinalden alıntı: ınsneexx

Ben ilk defa gördüm pardon

Ulan bende millet yamuk mu diyor neden diyor diyom fotoda yan duruyorum hocam dikkatli bakinca normal

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirtncs

Herkes aynı değildir...

Ayrıca seviyorsan içini seveceksin dış görünüşünü veya kusurlarını değil.

edit:imla

Hepsi de senin içinin güzelliğini seviyor zaten. Spor salonları boşuna fit görünmek isteyen erkeklerle dolu. Göbekli tıfıl adamlar boşuna yalnız kalıyor. Sen vücuduna bakarken onlar selülitli götleriyle seni reddetsin. Sen de onların içinin güzelliğini sev.

• Benim sevenim var tamam mıııııııııııııııııııııııı hıh .s .s.s.s...s.s.s.s.s.s.s.s.ss
  • Valbilken kullanıcısına yanıt
    Ay allahım ya şortu da yamuk giymişsin galibaa

• biraz spor yapsın gene koşarız peşinden
  • benim yaşım daha 17 böyle selülitli iğrenç vücutlu bi kız görmedim lan kendi çevremde
  • Nefes alması yetiyor kardes buraya sen neyin peşindesin

• quote:

Orijinalden alıntı: XT9

benim yaşım daha 17 böyle selülitli iğrenç vücutlu bi kız görmedim lan kendi çevremde

Kanka genc kizlarda zaten bisi yok ben 21 yasindayim gidipte 16-17 lik kizlara bakmam.En az 20 bakiyorum zaten milletin vucudu 17 den sonra bozulmaya basliyor

• Arkadaşlar selülit dediğimiz öyle kolay kolay geçebilen bir şey değil ne yazık ki bunun oluşumunda bile bir sürü faktör var.
  • Nefes alsin yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: Valbilken

quote:

Orijinalden alıntı: farate

dostum sen çokmu iyisin de kızlardan çok iyi bi görüntü bekliyosun

Cok cok sey olmasada fena degilim

Birde uzun aralar verdim.Isler girince araya.Genede her seferinde daha iyi basliyorum.Keski hic birakmasaydim cok iyi olurdumda boylede idare eder
    Bu mesaja eklenen görseller:

Şu mendilleri falan bilerek mi dahil ediyorsunuz resimlere nedir :D

• gayet güzel bence

gerçek hayatta o malum filmlerdeki estetikli silikonlu şişmiş kadınlar yok gençler malesef

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.