Şimdi Ara

Kizlari yuceltmeyin-kiz vucudu(mideniz bulanabilir) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi kızı bacakları yüzünden seveceksen sevme kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam sonuna kadar haklı şöyle selulitsiz kız 100de 2dir gerikalan herkeste güneş sistemi gibi çukurlu bacak

• İnsanların vücudu seni niye bu kadar geriyor ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirtncs

Herkes aynı değildir...

Ayrıca seviyorsan içini seveceksin dış görünüşünü veya kusurlarını değil.

edit:imla

Kizlari yuceltmeyin-kiz vucudu(mideniz bulanabilir)

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.lsea

quote:

Orijinalden alıntı: Valbilken

quote:

Orijinalden alıntı: farate

dostum sen çokmu iyisin de kızlardan çok iyi bi görüntü bekliyosun

Cok cok sey olmasada fena degilim

Birde uzun aralar verdim.Isler girince araya.Genede her seferinde daha iyi basliyorum.Keski hic birakmasaydim cok iyi olurdumda boylede idare eder
    Bu mesaja eklenen görseller:

Şu mendilleri falan bilerek mi dahil ediyorsunuz resimlere nedir :D

Hocam o mendille etrafi sey ediyorum cokta sey etmemek lazim ona mi takildiniz hocam yani tabikide burnumu siliyorum hocam baska ne icin kullanilir hocam YOKSA SIZ BASKA BIR SEY ICIN KULLANIYORRRR MUSSUUUNIZZZZ

• konuyu mangina ve white knight lar doldurmuş.

sen yan gel yat yıllarca, karpuz gibi bi taraflarını büyüt, hayatında spor olmasın bişey olmasın, makyajını yap, efektini koy tonla like al, sonra birisi haklı eleştiri yapınca da böyle beta erkekler gelip, yiaa neden böyle deyorsunuz yeaa desin.

kadınlar için yaşam harbiden çok kolay...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charismatic Enigma

konuyu mangina ve white knight lar doldurmuş.

sen yan gel yat yıllarca, karpuz gibi bi taraflarını büyüt, hayatında spor olmasın bişey olmasın, makyajını yap, efektini koy tonla like al, sonra birisi haklı eleştiri yapınca da böyle beta erkekler gelip, yiaa neden böyle deyorsunuz yeaa desin.

kadınlar için yaşam harbiden çok kolay...

Hocam tam anlatmak istedigimde bu.Birde kendilerine ulasilmaz yerlerde goruyorlar.Agziniza saglik

• quote:

Orijinalden alıntı: imakenya dragons

• Ulan öyle bir söylüyorsunuz ki sanki dışarıdaki plajdaki tipsiz gobekli veya sıska erkekler bizim erkeklerimiz değil. Bir de sen vücut yap selülitliler seni beğenmesin yazmış. Ben hiç iyi vücutlu adamların yanında kötü vücutlu kadınlar görmedim zaten. Yakışıklı adamlar güzel kızlarla çıkıyor çirkin erkeklerle de çirkin kızlar çıkıyor işte. Herkes mutlu anlayacağın. İki spor salonuna gidince kendinizi yakışıklı sanmayın alt paris üst bitlis tiplerle dolu etraf. Ayrıca güzel vücutlu tiplere genelde halk plajında rastlamazsin pahalı tatil köylerine bir git bakalım ordaki tipler nasıl? En basitinden örnek veriyim istanbulda zengin semtlerinde guzel yakışıklı iyi vücutlu tipler görürsün orta-fakir semtlerde bolca keko ve tipsiz insan...

• ratso R kullanıcısına yanıt
    harbiden varlıklı ınsanlar neden daha yakısıklı veya kız olursada güzel oluyorlar ilginç
  • farate kullanıcısına yanıt
    Fakir adam: para yoktur ekmeğe abanır. Memur tarzı biriyse masa başı iş yani obez olur. Hareketliyse sıska

Zengin adam: o öğün alması gereken kalori diyetisyen tarafından belirlenir. Ona göre öğünü hazırlanır o da yer. Sonra fitness hocası ile günlük egzersizlerini yapar

Fakir adamın kuru ekmek için harcadığı emek güç ve zamanda zengin sadece kendine odaklı yatırım yapar daha sağlıklı yaşar

Kaptın?!

• Kadınların yüzü ile vücudu orantısız güzellikte olabiliyor. Mesela bir kızın yüzü çok çirkinken vücudu harika hatlara sahip olabiliyor. Ya da tam tersi yüzü çok güzelken vücudu çok kötü görünebiliyor.

• .

(
    )

• quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

.

(
    )

Bu kadin fitness yapiyor ust bacak ve bazi uzuvlardan anlasiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: errorinside

Fakir adam: para yoktur ekmeğe abanır. Memur tarzı biriyse masa başı iş yani obez olur. Hareketliyse sıska

Zengin adam: o öğün alması gereken kalori diyetisyen tarafından belirlenir. Ona göre öğünü hazırlanır o da yer. Sonra fitness hocası ile günlük egzersizlerini yapar

Fakir adamın kuru ekmek için harcadığı emek güç ve zamanda zengin sadece kendine odaklı yatırım yapar daha sağlıklı yaşar

Kaptın?!

Hocam kimse kimseyi yemesin burda.Benim anam babam emekli.Ben kendi diyetimle gunde 1-2 saatimi spora verip kendim calisiyorsam baskalarida yapar.Zengin isi degil.Herhangi bir spor olur bu illa gym degil.Burda herkes en azindan 10 saat bilgisiyar telefon basinda geciriyor.1Saatini mi egzersize ayiramiyor.Sanki afrika ulkesinde yasiyoruz oyle bir yazmisinki.Ben bimden besleniyorum.Ham maddeleri alip ogunumu kendim hazirliyorum.Ben tavuk gogsu aliyorum sut aliyorum makarna yumurta fasulye sebze vs.Burda cogu insan bime le cola yok cipso yok abur cubur icin gidiyor.Hayret ediyorum size hep bir bahane uretebiliyorsunuz.

• Valbilken kullanıcısına yanıt
    Meslek hayatının 3ncü yılında bu yazını bir daha oku. Daha da sözüm yok

• Son 2-3 aydir gordugum en mantikli yorum.

Sizi dış görünüşünüze bakıp sevecek kız sevmesin zaten veya vice-versa. Ben olsam bunu kendime hakaret sayardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: errorinside

Meslek hayatının 3ncü yılında bu yazını bir daha oku. Daha da sözüm yok

Cildiricam zaten ben 3 seneden fazla suredir calisiyorum kardesim.Suan tatilde ailemin yanindayim daha yeni.Simdi baska ise gircem.16 yasinda lisedeyken basladim calismaya.Suan 21 yasindayim son 3 sene restuarantlarda,yurt disinda kafelerde gunde 10 ar saat calistim.simdi 3 seneden sonra ailemi ilk kez goruyorum 3 senedir anne baba gormedim.Gittigimde saclari simyah olan kadinin simdi yarisi ak saci.Neyi tekrardan yaziyim anlamiyorum.

• quote:

quote:

Birde uzun aralar verdim.Isler girince araya.Genede her seferinde daha iyi basliyorum.Keski hic birakmasaydim cok iyi olurdumda boylede idare eder

hocam karnın neden yamuk?

• quote:

Orijinalden alıntı: satellist

quote:

quote:

hocam karnın neden yamuk?

Kor musun kardesim yan caprazlama duruyorum duz degil.He yamuk uzayliyim orasi gobek deligim degil vakum.Zaten sevmiyorum su fotorafi ayna karsinda apachi gibi sirf gelisimimi gostermek icin cektiydim.Her alintiladiginizda yuzum kizariyor

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.