Daha öncede söylemiştim tekrar soyliyeyim. Benimle çıkar mısın sorusu hayatımda gördüğüm en saçma sorulardan biri. Eğer sen bir kızı seviyorsan ve aynı şekilde kızda seni seviyorsa ve ikiniz de bunun farkındaysanız zaten sevgili olmuş olursunuz. Teklif etme değil, kalbinizden sevdiğinizi söyleyiniz.
benimle çıkmazsan çocuk ölür
quote:
Orijinalden alıntı: Worcestershire
quote:
Orijinalden alıntı: CAMYARAN
Sizi emebilir miyim
Bence tutar hocam. Hoşuma giitti hem de güldüm.
Alıntıları Göster
sizi yalarun yapabilir miyim
alternatif: yalarun grubunun başkanıyım onur üyesi yapabilirim
quote:
Orijinalden alıntı: SodaVarsaİçeriz
Daha öncede söylemiştim tekrar soyliyeyim. Benimle çıkar mısın sorusu hayatımda gördüğüm en saçma sorulardan biri. Eğer sen bir kızı seviyorsan ve aynı şekilde kızda seni seviyorsa ve ikiniz de bunun farkındaysanız zaten sevgili olmuş olursunuz. Teklif etme değil, kalbinizden sevdiğinizi söyleyiniz.
kıza soda içmeyi teklif et
quote:
Orijinalden alıntı: Reney
adamsın
quote:
Orijinalden alıntı: Furkan G
quote:
Orijinalden alıntı: Reney
adamsın
Alıntıları Göster
ver de bi keyif cigarası içelim
quote:
Orijinalden alıntı: Haftbefehl
ver de bi keyif cigarası içelim
Alıntıları Göster
can i get your digits girl!
you need boyfriend and he is me
quote:
Orijinalden alıntı: pallad
you need boyfriend and he is me
karı kontenjanında eksik var bende gelsene
Ulan bu kızlarda alem teklif beğenmezler tip beğenmezler
quote:
Orijinalden alıntı: SodaVarsaİçeriz
+1
karşılıklı olduğundan emin olamıyorsan da düzgün bir anda öpersin dudaktan. sana tokat atıp seni dövecek hali yok öptükten sonra. ya ben de senden hoşlanıyorum der ya da bu neydi şimdi ben senden hoşlanmıyorum der, mevzu da biter. hoş böyle yazdım, bu en doğru şekilmiş gibi geliyor da daha bu yöntemi hiç denemedim. genelde karşılıklı olduğundan emin olamıyorsam ben senden hoşlanmaya başladım, bence birlikte olmalıyız falan diyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: JamiryoQuai
Selam çaylanabilir miyizde
çaylanmak nedir yavv ne zaman görsem o konu aklıma geliyor. adam bilgisayar bağımlılığından kurtulmak için çay bağımlısı olmuş
Seninle tanışmak isteyen ufak bir arkadaşım var diye konuya gir. Kim diye sorma gafletinde bulununca da şovunu yap...
+Sen benim ikinci sevgilime çok benziyosun. -Kaç sevgilin oldu ki? +1
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme