gereksizlerde düşünceler dile getirilmio mu?fikrimi yazdm bu taam mı?gırgırı da yaparım merk etme sen.bu konuda böle yazmak istedim ve yazdım
İyi.
Bundan sonra dikkat et sinema müzik bölümünde futboldan bahsetme.
Herkese iyi geceler.
quote:
Orjinalden alıntı: t.t
quote:
Orjinalden alıntı: 57.ALAY
quote:
Orjinalden alıntı: BaMKaN
quote:
quote:
Yahu bir de ciddi ciddi bizi eleştiren yazılar yazmışsınız. Adı üstünde burası GEREKSİZ mesajlar.
Sıkıcılaşan forumu az çok hareketlendirmeye çalıştık,bir ton fırça,ahlak dersi,fetva yedik.
vallahi billahi haklısın
Sonuç yukarda balıkta da olduğu gibi; BaMKaN'ın ayakları kokmaz...
Hangi balıkmış bu?
bende merak ettim
çipura
quote:
Orjinalden alıntı: aspci
quote:
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: BaMKaN
quote:
quote:
Yahu bir de ciddi ciddi bizi eleştiren yazılar yazmışsınız. Adı üstünde burası GEREKSİZ mesajlar.
Sıkıcılaşan forumu az çok hareketlendirmeye çalıştık,bir ton fırça,ahlak dersi,fetva yedik.
vallahi billahi haklısın
Sonuç yukarda balıkta da olduğu gibi; BaMKaN'ın ayakları kokmaz...
Hangi balıkmış bu?
bende merak ettim
çipura
quote:
quote:
gereksizlerde düşünceler dile getirilmio mu?fikrimi yazdm bu taam mı?gırgırı da yaparım merk etme sen.bu konuda böle yazmak istedim ve yazdım
İyi.
Bundan sonra dikkat et sinema müzik bölümünde futboldan bahsetme.
Herkese iyi geceler.
dikkatle ilgisi yok bu olayın bunu anlamış olman lsmfutbolu futbolda konuşurm merak etme.dikkatsz üyelerin konusunu taşımak yada sildirmek için şikayet ederim yani senin kdr belki de senden daha duyarlıyım o konuda. gırgır mı istiodunuz hadi yapim kırmim sizi,ayak kokusunu ayağa idrar yaparak giderebilirmişiz,bi yerde okumuştum,tecrübesi olanlar aktarsın
quote:
ayak kokusunu ayağa idrar yaparak giderebilirmişiz,bi yerde okumuştum,tecrübesi olanlar aktarsın
Baştan söyleyeyim hiç bir işe yaramıyor.
Bari başkaları yanmasın.
quote:
Orjinalden alıntı: aspci ayak kokusunu ayağa idrar yaparak giderebilirmişiz,bi yerde okumuştum,tecrübesi olanlar aktarsın
Düzeltme şansımız olmadığı için iki defa yazıyorum:
Peki ya ağız kokuyorsa?
quote:
quote:
ayak kokusunu ayağa idrar yaparak giderebilirmişiz,bi yerde okumuştum,tecrübesi olanlar aktarsın
Baştan söyleyeyim hiç bir işe yaramıyor.
Bari başkaları yanmasın.
üç kere ii geceler dedirtti şimdide yatmıyor
işte bu forumu bunun icin bu kadar cok seviyorum
Ben hassas olduğum konularda ciddi olduğum için sinirinizi bozmuş olabilirim , kusura bakmayın.
quote:
Orjinalden alıntı: kontendoo
Ben hassas olduğum konularda ciddi olduğum için sinirinizi bozmuş olabilirim , kusura bakmayın.
olurmu öyle şey biz bizi biliriz
quote:
Orjinalden alıntı: kontendoo
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: aspci ayak kokusunu ayağa idrar yaparak giderebilirmişiz,bi yerde okumuştum,tecrübesi olanlar aktarsın
Düzeltme şansımız olmadığı için iki defa yazıyorum:
Peki ya ağız kokuyorsa?
durum wahim
niye anneanne var da babababa yerine dede var
quote:
Onlar kız çünkü.
Onlar okula ekmek arası peynir götürünce adı SANDVİÇ olur bizimki sadece EKMEK olur.
Bitsin bu çifte standart.
ANAfikir var BABAfikir niye yok?
Japonlar için başarısızlık, kadınlar için ayak kokusu harakiri sebebidir.
Ayaklarına 1 cm lik tabaka halinde ayak kremi sürerlerse koku çıkmaz tabii! Koku, ayakla krem arasında sıkışıp kalır!
çocuklar ağlayınca anne dıye bağırır.baba dıye bağırmazlar.bunuda ekleyelım arşive
quote:
Orjinalden alıntı: falkonetti
çocuklar ağlayınca anne dıye bağırır.baba dıye bağırmazlar.bunuda ekleyelım arşive
çocukları şimdiye kadar hep anneler doğurdu. Babalar doğurmadı. Bunu da ekleyebilirmiyiz arşive
quote:
Orjinalden alıntı: yakuza893
quote:
Orjinalden alıntı: falkonetti
çocukları şimdiye kadar hep anneler doğurdu. Babalar doğurmadı. Bunu da ekleyebilirmiyiz arşive
çocukların doğmasında en büyük faktör erkeklerin salgıladığı ...lardır ekleyelim bunu da
İlk olarak Bu ayak kokusu işini deneyerek gördüm ki onlarda da biraz koku var -------------------------------------------------------0-------------------------------------------------
neden Analık fenâlık
neden Anaaaaam Anaaaam gariiibbb Anaaaaam Sen Yoqsun Yanımda Kime dert Yanaaaaam (koskoca BABAN var )
Neden gelin damadın ayağına basar
Neden K. Annan var da K. Babban yoq
Neden Büütün kızlarrr güzeeeeell de Bütün erkekler yakışıklıııı değil
Neden Tecavüzcü hep Coşkun da Ayşa,Fatma,Hayriye,Çoşkuniye vb. değil