Arkadaşlar çok oncelerde bi yazı okumustum kadınlarla ılgılı bulabılırsem koyucam mukemmel bi yazıydı(fıkra gibi bişeydi daha dogrusu)
bunu yazmak için zamanmı harcadın bulsaydın da öle yazsaydın be hocam
quote:
Orjinalden alıntı: King_Wolf
quote:
Orjinalden alıntı: Enclosure
quote:
Orjinalden alıntı: Lims_Kragma
Arkadaşlar çok oncelerde bi yazı okumustum kadınlarla ılgılı bulabılırsem koyucam mukemmel bi yazıydı(fıkra gibi bişeydi daha dogrusu)
bunu yazmak için zamanmı harcadın bulsaydın da öle yazsaydın be hocam
Bulamadım ama bulucam cok oncede kaldı sımdılık konuyla alakasız ama bununla ıdare edın buda gusel http://84.40.3.164/
ayakları kokan bir kıs için insan şiir bile yazamaz, nasıl aşık oldum kardeşim ben yaw ama başka yerleride vardı tabiki aşık olunacak mesela şeyi şeyii eeeeeeeeeeeee neyiydi yaf
VEEEEE İŞTE SONUNDA BULDUMMMM
Ferdinand Porsche, rahmetli oluyor ve öbür dünyada melekler > Tarafından > karşılanıyor. Melekler kendisinin olaganüstü otomobil tasarımından > dolayı > bir dilek hak ettiğini söyleyerek, isteğini soruyor... Porsche Tanrı > ile > 1 > saat konuşmak isterdim." diyor. Melek derhal istegini yerine getirmek > üzere > Ferdinand Porsche'yi bir salona alıyor. > > Porsche Tanrıya soruyor: " Kadını yaratırken düşüncelerin > > nerdeydi?" > > Tanrı : " Ne demek istiyorsun?" > > Porsche: " çok hatalı yaratmışsın!" > > 1.Ön taraf aerodinamik değil. > > 2.çok ses yapıyor. > > 3.Bakım masrafları yüksek. > > 4.Ayda 5-6 gün tamamen kullanılmaz durumda. > > 5.Arka taraf çok sarkık duruyor. > > 6.Sürekli boyanması ve yenilenmesi gerekiyor. > > 7.Egsoz, emisyona çok yakın. > > 8.Farlar genellikle küçük. > > 9.Yakıt da son derece pahalı. > > Tanrı kısaca düşündükten sonra cevap veryor: > > Ferdinand, bunların hepsi doğru olabilir ama istatistiklere göre bir > çok > erkek benim icadıma senin icadından daha fazla biniyor!!.
Sanırım bu yazıya kızacak kızlar cıkacak ama napalım bulcam dedım
Ben küçükken babaokuluna neden gidemedim
abi kokar hemde nasıl kim demiş komuyo diye insansa bi kere kesin kokar kokmaz diye bilşey olamaz kokmuyo diyen yalancıdır
quote:
Orjinalden alıntı: Acharad
quote:
Orjinalden alıntı: CanTuran
Neden ANAkonda diye bir yılan türü var da BABAkonda yok..........
Aslında öyle bir yılan türü var..
Yalnız serbest yaşayamıyor. Afrikada bol miktarda var. İnsanlarla beraber yaşıyolar
bide şu AN hangi an olayına koptum ananın AN'ı mı ?
Kadınları hiç bir zaman anlamayacağız.. Boşuna kasmayın ayakları bal gibi kokar ağızlarıda.. onlarda insan sever nefret eder nasıl erkek yapmışsa kadında yapar ama kadın yapmışsa biz yapamıyorsakki yaratıştan ötürü diyebiliriz.
Ha yoksa siz burda neyi niye yazıyorsunuz merak ediyorum.
vay be vaktinde güzel topicti iyi geyik çevirmişiz
quote:
Orjinalden alıntı: denoo
Kadınları hiç bir zaman anlamayacağız.. Boşuna kasmayın ayakları bal gibi kokar ağızlarıda.. onlarda insan sever nefret eder nasıl erkek yapmışsa kadında yapar ama kadın yapmışsa biz yapamıyorsakki yaratıştan ötürü diyebiliriz.
Ha yoksa siz burda neyi niye yazıyorsunuz merak ediyorum.
vallaha verildimi bilmiyorum ama ananın nikahı var neden babanın yok ?
quote:
Orjinalden alıntı: 57.ALAY
Onlar kız çünkü.
Onlar okula ekmek arası peynir götürünce adı SANDVİÇ olur bizimki sadece EKMEK olur.
Bitsin bu çifte standart.
kokuyo be
quote:
Orjinalden alıntı: t.t
vay be vaktinde güzel topicti iyi geyik çevirmişiz
haklısın t.t
valla ukraynalı kızlar kokuyor.Memleketimin kızlarına laf yok.
ilk sayfadan sonra okumadım üşendim ama bide
kız olsun çamurdan olsun war da erkek olsun çamurdan olsun niye yok
vay bee ne topiçmiş amma için doluymuş arkdaşlar ama bi sede yasık yav bu adları kızlar mı vemiş ki
Kızların ayakları kokmaz çünkü yıkarlar...
quote:
Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Onlar kız çünkü.
Onlar okula ekmek arası peynir götürünce adı SANDVİÇ olur bizimki sadece EKMEK olur.
Bitsin bu çifte standart.
Yalan mı?
Hep ezilen biz olduk.
Gelin arabası var,damat arabası yok.
Anne kız pilavı var ama baba oğul kebabı yok mesela
''Anasına bak kızını al derler ama babasına bak oğlunu al'' demezler.
Çok dolyuym abi,yeter bunca zaman sessiz kaldığımız.
evet aynen yürüyüş yapalım artık hakkımızı arıyalım.
kızın mı var derdin var, ama oğlun varsa derdin yok mu (yok bu pek uymadı gibi )
iiki bi kadın erkek eşitliği oldu artık kadınlar iice havalandı 1 avuç hakları oldu die kendilerini dünyanın en üdtün canlıları sanmaya başladılar herşeye itiraz edip kendi dediklerini ön plana çıkarıyorlar her mesleği yapçaklarını sanmalırı da var bide .zaten o kadar üstün olsalardı Allah erkekleri yaratmazdı işte birleşip yardımlaşçaz ama yok onlar da yapabilir miş
kadınlardan en gıcık sözler 1)ben de yapmak istiyorum hadi bana da 2)sanki ben yapamazdım 3)ben de yapabilirim
kız oğlan kız var da niye erkek oğlan erkek yok lan soruyorum