Şimdi Ara

Kızların enteresanlığı ve fikrim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Az önce can sıkıntısına instagrama bakıyım dedim bir sayfa ve bizim enteresan kızlar dikkatimi çekti

Sayfanın adı bilmem ne ajans diye kurulmuş (bilmem ne sayfa adı değil ben öyle ima ediyorum)

Sayfa da işte kendine güvenen kızlar fotolarını göndersin tarzında bilumum şeyler yazıyo. Dikkat ettim baya kişi sanırım manken olmayı planlıyolar titizce fotolar çekilip atmışlar. Bana enteresan geldi. Üni de bi kız arkadaş da ajansa kayıt olacam bilmem ne diyodu demek ki kızların ajanslara ilgisi büyük.

Bende güzel bir site tasarlayıp bilmem ne ajans diye açıcam. Üni sayfalarında reklamını yapıp kayıt başı 30-70TL arası para alıcam. Aslında fos bi ajans olacak ama büyük bir ajans havası verip yolumu bulucam. Sizin fikirler ne durumda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: blackhawk25

bos isler bunlar

Dostum 2000-3000lira kaldırsam temiz iş az da sayılmaz

• Dolandırma insanları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orlando DeJoseph

Dolandırma insanları

O boyutu da düşündüm

Bir katalog hazırlayıp yüz arayan yerlere göndereceğim. Aynı zamanda kısa süreli host manken arayan yerlere sunup kızlara teklifleri götüreceğim

• Kızların fotolarını sitelerine sat milyonersin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Desene o zaman Fake Agent Türkiye'yi kurmanın vakti geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-48562487 -- 14 Temmuz 2015; 3:33:18 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcv321 -- 12 Eylül 2022; 16:16:41 >
  • Ayyy hocam ciddi misiniz? Atiyim mi fotografi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ejderya.

Kızların fotolarını sitelerine sat milyonersin

Yok dostum o tarz fotolar istemicem zaten bi iki yüz bi iki boydan alirim o da boş katalog olmasın diye

• tamam yaparsın
  • Bir zamanların barbie bebekleriyle büyütülen kızlar şimdi herşeyi kıyafet ve dış görünüş olarak görüyor.

Şuanki nesilin kızlarını ünlü olmak yada konforlu yaşam zevk eğlence başlıklarıyla kolayca kandırabilirsiniz.

Dikkat ettiyseniz instagram kullanların %75 kadınlardır çünkü gazete ve internet sitelerinde ünlülerin istagram fotoğrafları her gün karşımıza çıkıyordu.

Bunu her gün gören ve her önüne dayatılanı yiyen güç şöhret ve haaz düşkünü kızlar instagrama üye oldu.

Şimdi hiç bir haber sitesinde yada gazetelerde ünlülerin istagam fotoları haberni göremezsiniz neden amacına ulaşıldı milyonlarca kız üye yapıldı

Hepside yediğinin içtiğnin fotoğrafını paylaşıp brazzers shortu giyip belki bi gün benide keşfederler modundalar.

Kadın milleti kadar önüne dayatılanı yiyen bi varlık yoktur heralde. İnsan olan aklı olan sorgular düşünür

Kısacası sorgualmıyan düşünmeyen hayaller peşinde koşan insanları sizde sömürün bunu hakediyolar.

Baktın olmadı çak geç yap insagram kullanan kızlara zorlarına gitmez nede olsa ünlülerde öyle yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: CODY

Bir zamanların barbie bebekleriyle büyütülen kızlar şimdi herşeyi kıyafet ve dış görünüş olarak görüyor.

Şuanki nesilin kızlarını ünlü olmak yada konforlu yaşam zevk eğlence başlıklarıyla kolayca kandırabilirsiniz.

Dikkat ettiyseniz instagram kullanların %75 kadınlardır çünkü gazete ve internet sitelerinde ünlülerin istagram fotoğrafları her gün karşımıza çıkıyordu.

Bunu her gün gören ve her önüne dayatılanı yiyen güç şöhret ve haaz düşkünü kızlar instagrama üye oldu.

Şimdi hiç bir haber sitesinde yada gazetelerde ünlülerin istagam fotoları haberni göremezsiniz neden amacına ulaşıldı milyonlarca kız üye yapıldı

Hepside yediğinin içtiğnin fotoğrafını paylaşıp brazzers shortu giyip belki bi gün benide keşfederler modundalar.

Kadın milleti kadar önüne dayatılanı yiyen bi varlık yoktur heralde. İnsan olan aklı olan sorgular düşünür

Kısacası sorgualmıyan düşünmeyen hayaller peşinde koşan insanları sizde sömürün bunu hakediyolar.

Baktın olmadı çak geç yap insagram kullanan kızlara zorlarına gitmez nede olsa ünlülerde öyle yapıyor

Aslında sömüreceğimi düşünmüyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.