Şimdi Ara

Kızlı erkekli gruplarda çok sessiz kalıyorum kızlara espri yapamıyorum :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
2.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • rahat olacaksın tipde sorun yoksa, gülmeyen gülmez zaten banko cepte kız olacaktır hep

git aralarına ilk önce espiri yapma hemen bi ortamı tanı konuştukları sohbeti dinle gerekirse gül, kaynaş iyice ortam ılınsın bi anda filmlerden bir replik patlat ortalık toz duman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oha sınıfa bak şaka gibi
  • Çocukluguna inmemiz lazim anne baba ayri mi ? Pisikolojini bozacak bir olay oldu mu

• Değerli yorumlarınızı dikkate alıcam saolun

Evet arkadaşlar devam edin lütfen ne kadar fazla yorum o kadar iyidir.
  • Ağır başlı veya hoş sohbet olma gibi bi yol nasıl? kızların yanında muhabette gir ufakdan neye güllerler bi öğren kendi espiri tarzın mizahın olsun alıntı espiri yapma inci sözlükde takıl,

misal ben olan şeylerle, neden öyle, ironi, ne oldu olayı farklı bi bakışla anlatırım,gözlemle besleniyorum her ortamda akarım hatda benim gitmediğim buluşmalara o yoksa ortam kassar gelmiyoz diyolar geçen aramış kız gelmesen kimse gelmiyo bende yok dedim olmadı :) tabi teldeki hatun canımı sıktı diye, ha benim konusmam doğuştan böyle değildi zamanla 10 sınıfdayken bende öyle sayılırdım.

• Eskiden bendede vardı utangaçlık belirli birşeyden sonra yeniyorsun Şuan kızlarlan aram çok iyi.Hem öyle espiri yapıcam diye düşünmemem lazım birden söleyiceksin :)
  • La gidin şu forumdan bune ya konu dışı liselilerin ağlama duvarı olmuş açılan konulara bak

• Sağolun yorumlarınız için

Öğle arası için eve geldim ilk iş bakayım dedim ne var ne yok.Bugünde millet ortamı kurmuş konuşuyorsu ben dışarda kaldım düşünün sınıfa yeni bi kız gelmişti ilk ben hoşgeldin felan deyince benimle konuşuyordu sadece sonra çok sıkıcı olduğumu anlamış ki beni artık takmıyor gibi birşey diğer erkeklerle kanki olmuş bile.Millet gülüp eğleniyor ben dışardan izliyebiliyorum ama erkek ortamında herkes benimle sohbet etmeye çalışıyor birşey olunca bana anlatıyolar (ne demek istediğimi anlamışsınızdır.)Ama iş kızlara gelince gittiğimi bile fark etmiyorlar şöylede biraz yumuşatalım

• 1 yıl önce ben de utangacım diye konu açmıştım, artık ondan eser yok, bence sen kızlarla konuşabilirsin ama üşeniyosun, konuşmasam da olur diyorsun, bir de kızla nasıl konuşurum diye düşünme, istediğin zaman bir bakmışsın konuşmuşsun, bu şekilde davran, anlık verdiğin bir kararla kızlarla konuş, ne diyeceğim diye 2 saat düşünme

• quote:

Orijinalden alıntı: hiromen3

1 yıl önce ben de utangacım diye konu açmıştım, artık ondan eser yok, bence sen kızlarla konuşabilirsin ama üşeniyosun, konuşmasam da olur diyorsun, bir de kızla nasıl konuşurum diye düşünme, istediğin zaman bir bakmışsın konuşmuşsun, bu şekilde davran, anlık verdiğin bir kararla kızlarla konuş, ne diyeceğim diye 2 saat düşünme

Dikkate alacağım sağol

Şimdi gitmem gerek arkadaşlar okuldan gelince tekrar bakarım .Seviyorum sizi DH

• up
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.