Beyler ben 10.sınıfa gidiyorum işte bu sene yeni sınıfa geçtiğim için sınıflar değişti.Şimdiki sınıfımda 17 KIZ 5 erkek var 2'si sessiz zaten şaka gibi. İşte beyler ben erkeklerin yanında bi cengaverken kızlı bir ortama girince ne konuşabiliyorum doğru düzgün nede espri yapabiliyorum mal gibi kenarda oturuyorum bizim dötü boklu arkadaşların bile kız kankileri varken benim onca çabama rahmen 1 tane kız kankim yok ki 17 kız varken ve ittifak kurmuşlarken çok yalnız kalıyosunuz emin olun
Bende en iyisinin kızlarla dost olmaktan geçtiğini düşündüm.Normalde hiç umursamazdım senelerdir bu olayı
Not:imla hataları için kusura bakmayın. not 2:çok saçma cümleler kurmuşum
Hey allahım neler geliyor böyle.
la git selam ver soru falan sor şu dersin notu var mı diye sor devamını getir yemezler merak etme
Hiçbişey okumadan başlık için şunu söyleyeyim kızlara espri yapmak için önce konuşman lazım önceliğin espri değil konuşma, kaynaşma olsun. Sessiz sessiz otururken birden espri yaparsan komik olsa bile sen komik duruma düşersin.
quote:
Orijinalden alıntı: HAAltuntas
Hiçbişey okumadan başlık için şunu söyleyeyim kızlara espri yapmak için önce konuşman lazım önceliğin espri değil konuşma, kaynaşma olsun. Sessiz sessiz otururken birden espri yaparsan komik olsa bile sen komik duruma düşersin.
Ha işte bunun gibi bilgilendirici cevaplara ihtiyacım var arkadaşlar
açıklama:Sağol
quote:
Orijinalden alıntı: Revolution Is Coming
quote:
Orijinalden alıntı: HAAltuntas
Ha işte bunun gibi bilgilendirici cevaplara ihtiyacım var arkadaşlar
açıklama:Sağol
Alıntıları Göster
benzer bir durum bende de var
karakterlede alakalı bir durum, cocuk vardır çenesi kapanmaz derste,tenefüste kızlarla arası çok iyidir ama hayattan bi haber takılır, kızın özel yada önemli bir durumu olsa bu cocuga sölemez çünkü önceden biliyor ki cocuk hayalperest boş insan sadece gırgır şamata yapılır. bir sürü kategori var bu konuda artk senin kendine has yönün olmalı iletişim için, örnegin benim pc ile aram çok iyidir, farklı sınıflardan bile kız gelir sorar problemi oldugunda, sırf kız için degil her ortamda bi farkın olmalı
quote:
Orijinalden alıntı: mhcd
benzer bir durum bende de var
Alıntıları Göster
Erkekler arasında carli çaplin gibiyim kızlar arasında mok gibiyim nede dir acep
quote:
Orijinalden alıntı: Tekno moomce
Erkekler arasında carli çaplin gibiyim kızlar arasında mok gibiyim nede dir acep
hah işte bundan be kardeşim bu kadar cümle ile anlatamadığımı tek cümle ile anlattın
Çıkar masaya vur...
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-EED1ADA31
Çıkar masaya vur...
Cennet gibi sınıf, muhabbet edemiyosun
bende konusamazdım utangaçtım birgün utanarak bir yere varamadığımı anladım şimdi kızlara karşı moonwalk bile yapıyorum o kadar düşün
yazık lan.
quote:
Orijinalden alıntı: zmax
bende konusamazdım utangaçtım birgün utanarak bir yere varamadığımı anladım şimdi kızlara karşı moonwalk bile yapıyorum o kadar düşün
Hadi yaa, biraz daha bahsetsene ?
Bnde utanırdım bigun cesaretimi toplayıp gittim slm kızlar dedim kızlar hiç duymamış gibi yaptı gittim sırama oturdum.
quote:
quote:
1 seni utandıran sebepler neler? ben zayıftım kilo aldım, sivilce vardı ilaç la geçti, biraz sporla vücut yaptım, giyim tarzımı daha iyi yaptım, güzel bir saç şekli yaptım yüzüme uygun kuaförde, sakal keserim her zaman baby face beyaz ten.. şimdi ben bunları aştım diyelim sıra kültür, film , kitap, sinemada... özellikle romantik komedi, komedi, korku filmi izleyeceksin, birçoğu filmlerden haberi yok ordaki espirileri bile çalsan iyi ekmek çıkıyor
zmax
kullanıcısına yanıt
Genel kültür geliştirilmeli biraz filmlere bakarım boş zamanlarımda. Beni utandıran şeyler aslında fiziksel değil herkes yakışıklı olduğumu söyler.(Tekliflerle kanıtlandı)
Erkeklerin arasında çat diye espriyi patlatıp milletin karnını ağrıtabiliyorum.Kızların yanına gelince ise gülmeme ihtimalleri beni korkutuyor.Düşünsene espri yapıp karşındakinin gülmediğimi erkekte sıkıntı olmaz ama kız olunca;
quote:
Genel kültür geliştirilmeli biraz filmlere bakarım boş zamanlarımda. Beni utandıran şeyler aslında fiziksel değil herkes yakışıklı olduğumu söyler.(Tekliflerle kanıtlandı)
Erkeklerin arasında çat diye espriyi patlatıp milletin karnını ağrıtabiliyorum.Kızların yanına gelince ise gülmeme ihtimalleri beni korkutuyor.Düşünsene espri yapıp karşındakinin gülmediğimi erkekte sıkıntı olmaz ama kız olunca;
Up
Bişeyler önerin şu genç kardeşinize beahhhh!
quote:
quote:
quote:
1 seni utandıran sebepler neler? ben zayıftım kilo aldım, sivilce vardı ilaç la geçti, biraz sporla vücut yaptım, giyim tarzımı daha iyi yaptım, güzel bir saç şekli yaptım yüzüme uygun kuaförde, sakal keserim her zaman baby face beyaz ten.. şimdi ben bunları aştım diyelim sıra kültür, film , kitap, sinemada... özellikle romantik komedi, komedi, korku filmi izleyeceksin, birçoğu filmlerden haberi yok ordaki espirileri bile çalsan iyi ekmek çıkıyor
Alıntıları Göster
Eğer erkek arkadaşlarını güldürebiliyorsan, kızları zaten güldürürsün. Ama kızların yanında yukardaki arkaştan alıntı yaparak " Erkekler arasında carli çaplin gibiyim kızlar arasında mok gibiyim nede dir acep. " Diyorsan özgüven eksikliğindendir. Bunu aşman içinde üstüne gitmen gerekir. Yani ne kadar beceremiyorsanda kızlarla konuşmaya espiri yapmaya kendini zorlaman gerekir.