Şimdi Ara

Kanka Gibi Olduğum Kızla Sevgililik Yolunda mıyız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pazartesi günü okul çıkışı 4,5 saat oturduk. Bunun 2si çimlerdeki puflarda omuz omuza yatıp şarkı dinleyip sigara içmekle geçti.
    Salı günü tekrar oturduk sonra buz patenine gittik bir ara el ele kaydık sonra tekrar okula döndük puflarda omuz omuza yatıp müzik dinledik. Bu da 4,5 saat sürdü. Hatta yağmur başlaynca altında durmak istedik fakat fırtınaya dönüşünce gitmek zorunda kaldık.
    Cuma günü tekrar oturduk sonra başka arkadaş geldi bu sefer üçümüz gittik.

Canım cicim yerim vs lafları arttı.
    Aynı yerde oturmamızın ne kadar harika olacağından falan hayranlıkla söz etti bilmiyorum o kadar istekli söz etti ki.
    Bunun fotoğrafını çekmiştim bana bakış attığı. Whats app profil fotosu yaptı sonra harbi kullancan mı bunu dedim o da niye böyle sordun dedi ben de bilmem özel hissettim sanırım dedim sonra canının sıkıldığını söyleyip fotoyu değiştirdi.
    Arkadaşıyla şu şekilde olan konuşmasının fotosunu attı biz niye maket yapmadık dedi(bizim hoca maket istemedi) ama bence olay maket değil 1 saniyelik soru yerine neden fotoyu attı? Gönderme mi yaptı diye şüphelendim.

+ benim kız - arkadaşı

+Adı neydi
    -cihat :D
    +Nasıl iyi misiniz
    - Güzel gidiyor :D geçen beraber maket yaptık ikimiz 100 aldık :D Mimar sevgililer hahah iyiyiz sende durumlar nasıl <3
    -Ben sapim de her zamanki gibi kıskandım ya hahaha

Kızla resmen ruh ikiziyiz okulda da yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez ve sevgilim olcaksa böyle bir insanın olmasını isterdim fakat aynı sınıfta olmak da kafamı karıştırıyor.

Şimdi omuz omuza yatıp şarkı dinlemek çok da aman aman bir şey gibi gelmiyor kulağa fakat o nakaratlı şarkıyı bir takım duygular beslediğin insanla dinleyince gerçekten etkilenebiliyosun.

Beraber dinlediğimiz şarkı da avril give you what you like

Ben 21 o 19 7 aydır tanışıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRunner -- 10 Mayıs 2015; 22:21:27 >

• Kanka ayağı
  • Canım cicim diyorsa kız seni kankası olarak görüyor ciddiyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Git söyle. Buradan anladığım kadarıyla o da boş değil. Tabii adilik yapıp seni yedeğe de alabilir ama öyle bir şey yapacağını sanmıyorum.

• Yardır.

• Ver ayari gitsin, bekleme yapma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kankadan daha fazlası var bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ben şımarık bir kız miyim
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir kiz canim cicim yapiyorsa uzak duracaksin. Nerde benden cekinen konusurken yutkunan varsa sevgilim oldu, o cok yakin temas kurduklarimizinda kankisi olduk.

Tabi ozel hissettim diyince lafi degistirmeseydi soyle diyebilirdik, bazi kizlar da erkeklerin ustune ustune gider gonderme yapar, herkesin tarzi baska.

Yas oldu 20 tabi, liseliyken boyleydi durum. 19 yasinda bir kiz olsa da pek olgunlasmamis gorunuyor. Sende 21 yasinda adamsin cok beklentide olma derim, cevresinden guzel kizlar bulup flortlesebilirsin.

• En iyi ilişkiler kankalardan olur. Birbirinizi tanıdığınız için temel çok daha sağlam oluyor

• Kankalarıyla bunları yapan kızlar da gördüm. Ama inan bana eğer olay boş çıkarsa bu günlerini mumla ararsın. Kankan varken, birlikte bu şekilde takılabiliyorken mahvetmemeni tavsiye ederim. Normalde bunu söyleyecek en son kişiyimdir çünkü insanlar genelde korkar ama sende korkaklık yok. Kız sana şu zamandan sonra belki o gözle bakar belki bakmaz ama zaten sevgili gibisiniz şuan. Değmez yani öyle kızla aranı bozma riskine.

Öpmek falan istersen hamle yap ama olmazsa da işi şakaya vur. Olursa zaten sevgili olayına gider olay.
  • O seni arkadaşı olarak görüyor :D (Banko cevabı)
  • üniversitede sınıf ortamı kaldı mı hala, alttan üstten alıyorum derken ben kaybetmek üzereyim sınıfımı ona boşuna takılma bence
  • Teyzem ile aşk yaşıyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlarınız için sağ olun arkadaşlar güncel
  • hikayeyi okumadım kankaysa , açılırsan yarın elinde patlar ağlarsın burda
  • Üstteki arkadaşın dediği gibi sevgili olmazsanız o günleri özlersin. Benimde vardı buna benzer kız biraz kaşarlık yaptı rest çektim olan bana oldu.

• Hemen açılma sakın, mümkünse ona söyletene kadar sen söyleme. sen eğer ciddi düşünüyorsan hareketlerinle beden dilinle belli et ama çok da sırnaşma . Beden dilinle anlattıkların söyleyeceklerinden belki 10 kat daha fazla iş yapar Hadi kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustLikeOldTimes -- 10 Mayıs 2015; 23:52:31 >
  • Mercimek firina verilmis sadece dugmeye basip pisirmesi kalmis. Wsapa resim koyup skilmasindan belli senden adim bekliyor

Sozlu soyluyemiyosan uygun bi anda dudaklarina yapis bu cogu zaman ise yarar

Buyu bozulur ayagi yaparsa levrl dusur egosunu sisirme

Yedege atip seni kaybetmeyi riske alicagini sanmiyorum. Niyetin varsa insancil bi sekilde belli et

Eger temkinli davranirsan biri bana asildi falanca bana teklif etti ayaginada yatabilme ihtimali yuksek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yakında bi akşam paten kayıcaz o gün bir şey olursa olur bakakalım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.