Şimdi Ara

KK istifa etmezse chp oy vermeyi düşünen var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
2.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

KK istifa etmezse chp oy vermeyi düşünen var mı?

(En Son Oy Tarihi: 21.6.2023)
Giriş

ona bakarsak islam da yozlaştı ama hala müslümanız diyorsunuz.

• Kemal gidene kadar artık oyum akpye.
    Belediye seçimlerinde dahi akpye atacağım.
    İki tarafta sonuna kadar hakediyor başına gelenleri. Hala biz senden razıyız diye tag açıyorlar, adam eliyle seçim verdi hala razıymışız.
    Bizim ülkede utanma diye bir şey niye yok anlamıyorum, baykala da git artık diye yalvarıyorduk kasetle gitti kaset olmasa daha yeni ölümüyle bırakacaktı koltuğu. Bu da aynı hiç düşünmüyor bile istifayı. Bir de çıkmış iktidarı eleştiriyor, binlerce kişi öldü bir istifa bile yok diye.
    Ülke bu haldeyken hala seçilemeyen sen hiç düşünmüyorsun bile istifayı mutlu mutlu açıklama yapıyor bir de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Zuhahahahahahaha konuyu anca saptırısın geçmiş olsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oylar 2/16 civarı istifa etsin lehineydi. Konuda bi anlatım bozukluğunu düzeltince hepsi veririme kaydı mümkünse modlar düzeltsin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Türkiye kemal var diye kaybetti. bakın chp demiyorum kaybeden Türkiye oldu kemalin koltuk sevdasına. Kemal milli takıma antrenor olsun gider başka takımı tutarım o derece. asla ve asla!

• Oy için alenen PKK ile el sıkışıp seçimde HDP nin oylarını alan birine oy verenler ne kadar vatan evladı olduğunuzu sorgulamalı diye düşünüyorum. Asketimizi, polisimizi, vatan evlatlarımizi şehit edenlerle işbirliği içinde olmanın ve üstüne üstlük bunu inkar etmenin izahı yok. Bu zat oy için herşeyi yapar. Kazansaydı bile mecliste sandalye sayısı ülkeye liderlik etmeye yetmiyordu. Ayrıca Chp de şu anda partiye liderlik edebilecek kapasitede tek bir kişi yok, hatta aday bile yok. Bu yüzden Chp an itibariyle bitmiştir. Parti kendi sonunu KK ya olması gerekenden fazla tahammül göstererek hazırlamıştır. Yeniden yapılanma sürecine girilmeli, partide ne kadar dinozor varsa şutlanmalı. Bu kadroyla zafer ancak Elon Musk Marsı yaşanabilir hale getirdiğinde mümkün olabilir.

• isimsiz755 kullanıcısına yanıt

sana da geçrmişler olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 29 Mayıs 2023; 11:42:38 >
  • KK istifa etmezse chp oy vermeyi düşünen var mı?

CHP'lilerin AKP'lilere söyledikleri neydi?

Heh hatırladım makarnacı, koyun, sizlere müstehak vs vs...

KK istifa etmezse chp oy vermeyi düşünen var mı? KK istifa etmezse chp oy vermeyi düşünen var mı? KK istifa etmezse chp oy vermeyi düşünen var mı? 

Geçmiş olsun. KK'yi sonuna kadar savunmanı destekliyorum. Çünkü KK bile kendisini senin kadar desteklemiyor KK istifa etmezse chp oy vermeyi düşünen var mı? 

• Klasik tapu memuru profilinden öteye gidemeyecek birisi. Sıfır vizyon, sıfır liderlik, sıfır karizma, sıfır inandırıcılık.

Oradan buradan ne varsa masaya dahil etti. Dış basın, terör örgütü pkk, fedoncular vs.vs.vs. hepsi destek verdi. Sonuç ortada.

Şöyle düşünün. Kılıçdar chp den bir sonraki seçimde istifa etti ve cumhurbaşkanlığına aday oldu. Chp tabelası arkasında olmadan % 1 oy alabilir mi ?

• Konu her zaman İslamiyet'e gelir. Çünkü kaybettiler ve sağa sola saldırıyorlar. Yazık sana KK istifa etmezse chp oy vermeyi düşünen var mı? 

Sen daha piyasada mısın?

• Aslanlar gibi muharrem ince varken hâlâ Kılıçdaroğlu diyenlere şaşırıyorum.
    Umarım muharrem ince partisini daha çok güçlendirir milliyetci Atatürkçü siyasetçileri partisine katar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DanteDMC38 kullanıcısına yanıt

he he eminim öyledir. memleket partisi kaç oy alabildi seçimde.

Muharrem İNCE ARTIK SİYESİ BİR ÇÖPLÜKTÜR.

İnce'nin oyları %10'a dayanmıştı iki tarafta korku siyaseti yapınca o oylar tekrar cumhur ittifakina ve millet ittifakina kaydı.
    Chp'den ayrilan ecevit gibi olacak Muharrem ince.

• çünkü ana sebep o da ondan

• Hala övgüler duzen chpliler var. Boyle muhalefetin oldugu ülkede iktidar olmaya ne var cocuk oyuncağı :) koyun diye dalga gectikleri AKP her secimde koyuyor. Meee sesleri chpden geliyor gercek koyun chp seçmeni sorgulama yok itiraz yok.

• DanteDMC38 kullanıcısına yanıt

he he olur,kimin oyuyla olacak? akp lilerden oy alabiliyor mu? yok

CHP lilerde vermez

ayrıca chp den ayrılıp parti kuran ecevit in dsp si %26 oy alabiliyordu sadece ee %26 ile seçim mi kazanabilecek?

Evet Alıyor akp'lilerden oy, şuan cumhur ittifaki secmeninde baya bi sempati topladı.
    En sağcı koyu ülkücü bir tanıdığım Ümit Özdağ'a söverken Muharrem Ince övüyor.
    Sen Kılıçdaroğlunu desteklemeye devam et bir avuç kalacaksınız Kılıçdaroğlu chp'si mezhepsel bir parti yolunda ilerliyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.