Chpyi yok etmeden akpyi yok edemezsiniz. Bunlar bir terazi gibi birbirlerini dengede tutuyorlar. Abd tipi demokrasiyi ülkeye dayattılar. |
KK istifa etmezse chp oy vermeyi düşünen var mı? (3. sayfa)
KK istifa etmezse chp oy vermeyi düşünen var mı?
(En Son Oy Tarihi: 21.6.2023)
-
-
Benim tanıdığım bazı eski akplilerden de oy alıcaktı. Çekilince oğana kaydılar.
-
Derdinin islam olduğunu önceki mesajlarindan zaten biliyoruz.
İslami karşısına alan tüm muslumanlari da karsisina almis demektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sizler kendinizi müslüman mı zannediyorsunuz?
kitapta yazılan müslümanlık ile akp müslümanlığı arasında dağlar kadar fark var. kusura bakmayın ama ateistler bile daha kurani islama yakın hayat yaşıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 29 Mayıs 2023; 12:51:47 > -
Mantıklı bir aday çıkarmazlarsa sandığa bile gitmem artık. Zaten kendi milletvekili sayılarını 147 den 129 a düşürüp üstüne bir de görüş olarak CHP ye taban tabana zıt adamlara 40 tane vekillik verildi. Artık kim gelirse gelsin oy alır mantığından çıkılmalı. Ben partici değilim şahısçı hiç değilim. Kendi seçmenlerini dinleselerdi bugün İzmir marşı yada 10. yıl marşı çalıyodu sokaklarda. Ülkenin dört bir yanında her 10 kişiden 9 u KK aday olmasın diyosa dinleyeceksin aga. Tabi mülteciler ve yurt dışı seçmeni gibi ekstra faktörler de var Erdoğanın kazanmasında ama nihayetinde muhalefetin yanlışlarıda göz ardı edilemez. Bugün Mansur Yavaş aday olsaydı MHP den de oy alabilirdi Sinan Oğan AKP ye geçmezdi belki Erbakan da geçmezdi. Saadet, Deva, Gelecek gibi çürük yumurtalarla ittifak yapmak yerine küstürülen İnce geri kazandırılabilirdi, Ümit Özdağ gibi yumruğunu masaya vuran adamla daha önce anlaşma yapılabilirdi.
-
Elhamdülillah müslumanim. İnkar etmiyorum çünkü.
Ana muhalefetin İyi Parti ya da Zafer Partisi olması lazım. Başka çıkış yolu yok bu millete.
Konuyu bulandırma, polemik yaratma. Konu kk istifa etmesi. Müslümanlığı dinler forumunda konuşursun.
-
tıpış tıpış vereceksiniz...
-
Şuan belediye seçimlerinde bile vermeyeceğim. Atatürk mezarından kalksa nolur oy verin dese, istifa etmezse kk gene vermem.
-
öyle boş demekle oluyor mu? öyle boş demekle oluyorsa ben de derim müslümanım diye.
-
en azından seccadye basmıyoruz.
-
Öyleyse de bakalım. Diyebiliyormusun
Yüzde 48 oy almışız, şuana kadarki en çok oyu aldığımız seçim, neden bıraksın ki? Piro yeni seçmenlerin de etkisiyle inşallah 2028 de seçimi alacak. Geliyor gelmekte olan
-
Piro nuza Allah sağlık ve uzun ömür versin inşallah bir 20 yil daha kalir chp basinda rekor kırar:)
Yok o senin köşeye sıkışmandan dolayı konu çarpıtman
-
Bak yukarıda derdinin İslamiyet olduğunu söylemiştim
Burada itiraf etmişsin
-
niye köşeye sıkışacakmışım ki ben dedim zaten diyeceğimi?
-
BÜTÜN muhalefet birleşmişken 47.8 falan aldı, rte 2018 yılında da 52 almıştı bunda da aldı. senin piro ekonomi bu durumda girilen seçime rağmen uzun reyizden oy alamadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsiz755 -- 29 Mayıs 2023; 14:3:51 > -
Piro birleştirici tutumu ve ılımlı yaklaşımı sayesinde bütün muhalefeti ilk kez bir araya getirdi.
Piro temmuzdaki CHP kurultayında yeniden genel başkan seçilecek ve 2028 de 14. cumhurbaşkanı olacak inşallah. Geliyor gelmekte olan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X