Şimdi Ara

kktc giriş belgesi ile imei kaydı 2016

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar size adım adım imei kaydını izah edecem. Ben çok uğraştım. o yüzden yardımcı olmak istedim.
    Bildiğiniz gibi kktc ye giderken beyaz bir kağıda adımızı soyadımızı ve tc kimlik numaramızı yazarız. o belge ile imei kaydı yapabiliyoruz. Belge kaybolmuşsa da önemli değil. Türkiye ye ne zaman giriş yaptığınız tarihi bilin gerisi önemli değil. e devlet şifresini aldıktan sonra e devlete giriniz. arama kısmına btk yazdıktan sonra imei kayıt kısmı görünüyor. imei kayıt kısmına girdiğimizde belge olarak nufüs cüzdanını göstriniz. belge numarasına ise nufüs cuzdanımızın seri numarasını yazıyoruz ( toplam 6 rakamdan oluşuyor).. Türkiye ye giriş tarihini doğru yazdığınız zaman sorun kalmıyor. harç ödemesini bankadan yapmanıza gerek yok. şekerbank, garanti bankası yada denizbankta hesabınız varsa internet bankacılığından vergi ödemeleri kısmından (yolcu beraberinde getirilen telefon) kısmını tıklayıp ödemeyi yaptıktan sonra tüm işlemleriniz bitiyor.. Hayırlı olsun.. telefonunuz artık kayıtlı.. sormak istediğiniz soru varsa yardımcı olurum..

• Hangi telefonu aldın dostum fıyatı ne kadar?
  • sefinho kullanıcısına yanıt
    iphone 6s.. 1925 tl.. kayıt ücreti 138 tl.
  • bende kıbrıstayımda fiyatları araştırayım eyw. dostum iyi forumlar
  • sefinho kullanıcısına yanıt
    ben amerikadan getirttim telefonu, kıbrıstan almadım. kıbrıstaki fiyatlardan bahsederseniz sevinirimm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: necatinural

arkadaşlar size adım adım imei kaydını izah edecem. Ben çok uğraştım. o yüzden yardımcı olmak istedim.
    Bildiğiniz gibi kktc ye giderken beyaz bir kağıda adımızı soyadımızı ve tc kimlik numaramızı yazarız. o belge ile imei kaydı yapabiliyoruz. Belge kaybolmuşsa da önemli değil. Türkiye ye ne zaman giriş yaptığınız tarihi bilin gerisi önemli değil. e devlet şifresini aldıktan sonra e devlete giriniz. arama kısmına btk yazdıktan sonra imei kayıt kısmı görünüyor. imei kayıt kısmına girdiğimizde belge olarak nufüs cüzdanını göstriniz. belge numarasına ise nufüs cuzdanımızın seri numarasını yazıyoruz ( toplam 6 rakamdan oluşuyor).. Türkiye ye giriş tarihini doğru yazdığınız zaman sorun kalmıyor. harç ödemesini bankadan yapmanıza gerek yok. şekerbank, garanti bankası yada denizbankta hesabınız varsa internet bankacılığından vergi ödemeleri kısmından (yolcu beraberinde getirilen telefon) kısmını tıklayıp ödemeyi yaptıktan sonra tüm işlemleriniz bitiyor.. Hayırlı olsun.. telefonunuz artık kayıtlı.. sormak istediğiniz soru varsa yardımcı olurum..

Merhaba

Ben 13 eylülde Kıbrıstan İstanbula dondum simdi 2 haftaya kadar yurt dısından bir telefon almayı düsünüyorum imei kayıt icin ne kadar daha vaktim var ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.