Şimdi Ara

klamoks ve parol ile alkol alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
10.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler acil yardım lütfen boğaz ağrım vardı doktor kalmoks 625mg antibiyotik ve parol 500mg ağrı kesici yazdı bugün saat 17.30 gibi ikisndende içtim ve malum akşam yılbaşı rakı iççez çok içen birsi değilim 4 5 duble falan akşam 11 30 gibi içmeye başlasam sorun çıkarmı arkadaşlara ayıp olacak ACİL YARDIM

• Yapay Zekanın Yanıtı

Klamoks ve Parol ile Alkol Alımı

Klamoks ve Parol, yaygın olarak kullanılan antibiyotiklerdir. Alkol ile etkileşimleri hakkında bilgi sahibi olmak önemlidir.

Klamoks ile Alkol

Klamoks, penisilin grubuna ait bir antibiyotiktir. Alkol ile birlikte alındığında aşağıdaki yan etkilere neden olabilir:

• Bulantı
    • Kusma
    • Karın ağrısı
    • Baş ağrısı

Bu yan etkiler, alkolün Klamoks'un emilimini artırmasından kaynaklanır. Bu nedenle, Klamoks kullanırken alkol almaktan kaçınmalısın.

Parol ile Alkol

Parol, ağrı kesici ve ateş düşürücü olarak kullanılan bir ilaçtır. Alkol ile birlikte alındığında aşağıdaki yan etkilere neden olabilir:

• Mide kanaması riskinin artması
    • Karaciğer hasarı
    • Uyuşukluk

Bu yan etkiler, alkolün Parol'un metabolizmasını bozmasından kaynaklanır. Bu nedenle, Parol kullanırken de alkol almaktan kaçınmalısın.

Genel Öneriler

Antibiyotik kullanırken alkol almaktan kaçınmak önemlidir. Klamoks veya Parol kullanırken alkol almak, ciddi yan etkilere neden olabilir. Antibiyotik tedavin tamamlanana kadar alkol almaktan kaçınmalısın.

Eğer Klamoks veya Parol ile alkol almanın etkileri hakkında herhangi bir sorunuz varsa, bir sağlık uzmanına danışmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • UP
  • UPup
  • Arkadaşlara ayıp olacak diye mi içeceksin? Hmm. İç iç sana bir şey olmaz.
  • Hasta olduğunu belirt alkol tüketme?
  • 5 6 duble max sanırım birşey olmaz üstünden 6 saat geçmiş olacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    alkol ile dideral
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.