Şimdi Ara

Tetradox ve alkol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sivilce tedavisi için tetradox kullanıyorum tetradox kullanirken şarap icersem bir sıkıntı olur mu? Yada sadece bugun hapı icmesem?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamamen aynı durumdayım. Doktora sormuştum geçen gittiğimde o akşamki ilacını alma bir şey olmaz demişti.

Fakat bactrim kullandığım bir dönemde viski içmiştim baya. Sabah kalktığımda vücudumda kırmızı lekelerle uyandım acile gittim. Bir de onu geçirmekle uğraştım.

Artı bir şey olmasa bile alkol antibiyotiğin etkisini yavaşlatır tedavi sürecini zorlaştırır. Bence içme.
  • Genesis. kullanıcısına yanıt
    Bu akşam hapi icmem o zaman sagolasin dostum

• o kadar ağır bi ilaç mı
    ben de kullanıyorum da bu gibi küçük şeylere dikkat etmem pek

• quote:

Orijinalden alıntı: Torneol

o kadar ağır bi ilaç mı
    ben de kullanıyorum da bu gibi küçük şeylere dikkat etmem pek

tetradox özellikle çok ağır olduğu için değil de, antibiyotikler alkolle iyi sonuçlar doğurmuyor genelde o yüzden.
  • Alkol tetradoxun kandaki miktarını azaltır, birlikte almasan daha iyi olur hocam

İlacı alıp alkol almaman daha doğru ama, illa ki alkolü alıcam diyorsan ilacı atlamana gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiNaPSiS -- 11 Aralık 2016; 20:59:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Alkol tetradoxun kandaki miktarını azaltır, birlikte almasan daha iyi olur hocam

İlacı alıp alkol almaman daha doğru ama, illa ki alkolü alıcam diyorsan ilacı atlamana gerek yok

Ilaci almadim bu gece atladım sıkıntı olur mu hocam tedavinin yarilarindaydim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    alkol ile dideral
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.