Merhabalar , burada yeniyim bu konuyu içimi dökmek ve bu hataya başkalarının düşmesini istemediğimden açıyorum. 19 yaşındayım, Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden birinde fizik bölümündeyim. Yaklaşık asgari ücret kadar burs alıyorum ,giderim 2 bin lirayı geçmez . Bu sene hazırlık okudum ve biriktirmeye hiç özen göstermeden yani önüme geleni alarak 100 bin lira biriktirdim, ayrıca bu para hisse şeklinde kaldığından ve Nvidia aşırı yükseldiğinden 25 bin tl de Nvidia hissesinden kazandım .Yani toplam 125 bin tl'm vardı. 25 bin tl'siyle yurt dışı tatili yaptım 3 ülkeye sonra kalan 100 bin lirayla yurt dışı kumar sitelerinde oynamaya başladım önce 40 bin attım ve 80 bin aldım yani toplam 140 binim vardı tam o sıra bi 10 bin daha kazanayım da telefon alayım dedim ve hepsini kaybettim. Kumarın bence en büyük tehlikelerinden birisi para algınızı yitirmesi, 10bin 40bin 30bin oynadığın anda sadece sayıdan ibaret kalıyor gözünüzde ve oynamanın çok da sakıncalı olmayacağını düşünüyorsunuz önemsiz geliyor. Neyse 60bin tlm vardı akıllanmıştım daha oynamayacaktım ama bir kere kazanmanın hazzını dopaminini alınca en zayıf ve zor anınızda sizi buluyor ve yeniden oynatıyor o 60 bin lirayı da bata çıka kaybettim. şuan 5 bin tlm var ve kumardan iğreniyorum artık bana heyecan verici bir uğraş olarak gelmiyor bu yüzden daha oynamayacağım . Kaybettiğim paraya da gitti artık yok gözüyle bakıyorum, aynı sitelerde parayı geri kazanamayacağımın farkındayım . Genciz toparlarız kafasındayım. |
Kumarda Tüm Birikimimi Kaybettim
-
-
Geçmiş olsun, zararın neresinden dönsen kârdır. Rabbim boşuna haram kılmadı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dogru, gencsin toparlarsin. Hepimize de guzel bir ornek olmussun. Keske ailelerimiz her kararimizda bizim yanimizda olsa, ve boyle durumlarda onlara guvenerek akil danisabilsek. Sen yetistirecegin cocuklari boyle bir hatadan korursun artik, ustune vazife oldu.
serdar ortaç reiz bütün servetini kumar masasında yedi. az ibret pls.
-
Hep diyorum zeki bir insan olmak ile iyi bir üniversite okumak çok farklı şeyler. Ben mesela endüstri meslek lisesi mezunuyum ama boğaziçi, odtü gibi yerlerde okuyanların %99'una tek atarım zeka konusunda
-
kumar oynuyor diye bi insan zekasız olmuyor
-
kaybettiğin parayı başka bi kumarbaz da kazanmadı. kasa kazandı. kasa herzaman kazanır.
hiç üzülmedim iyi olmuş
-
Kaybettiğin parayla iyi bir hayat dersi almışsın. Aynı hatayı iki kere yapma! Bir daha bütün parayı kırmızıya bas!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
No ss no güven,
-
quote:
Orijinalden alıntı: Flying Dutchmanserdar ortaç reiz bütün servetini kumar masasında yedi. az ibret pls.
parayı tutsa İstanbulun 1/10 u onun olurdu herhalde
-
''Giderim 2 bin lirayı geçmez''den sonrasını okumadım. Geçmiş olsun.
-
Kaybettiği halde paranın hepsini basmaya devam ediyorsa zekasızdır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Up
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
her zaman kasa kazanır. ne oynuyorsun bakmadım ama oynanırsa en fazla en aşağı betten 500 700-800 liralık slot oynanır. alırsan 2 3 alırsın alamazsan da bırakmayı bilmelisin. ha kıbrıs dışı hiç oynamadım ama olay budur.
-
(Güncelleme) neredeyse 1 ay olmuş o günden beri kumar oynamıyorum ve kaybettiğim parayı toparladım(borsada) ve telefon aldım yine ilerde güncelleme yaparım destek veren vermeyen herkese teşekkürler.🙏
-
Son 1 ayda borsadan kaybettiğin 100 bin TL'yi nasıl geri kazandın bir anlatsana.
-
Borsa değil hocam son parayı borsaya attığımdan aklımda kalmış ,gelen burslarımla kaldıraçlı işlemlerde kazandım.
-
Kumara devam ettin yani. Tebrikler çok güzel ders almışsın.
-
yeterli tecrübem ve bilgi birikimim olmasa kumar olurdu haklısın.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Kaybettiği halde paranın hepsini basmaya devam ediyorsa zekasızdır
|
Kumara devam ettin yani. Tebrikler çok güzel ders almışsın. |
Benzer içerikler
- polis izin günleri
- kemik kırığı askerliğe engel mi
- soyadımız nasıl belirlenmiştir
- rusya amerika arası kaç km
- ps5 mi pc mi
- çay emojisi
- dünyanın en büyük vinci
- google çizim yap
- suudi arabistan
- 5g nedir zararları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X