BENDE VARIJM denizgezgin w12 de forum nikide oyun nikide aynı
quote:
Orjinalden alıntı: knidos
Oyuncu Nick:cihanbeyli Server:World11 Sıralama:5.sıra
Benide ekleyin:)
Vay vay.. Tımarhane gurubu :) selam..
bende oynuorum güzel bir oyun w14
selam bende yeni başladım w 15 deyim. inşallah çbuk helak olmayız. nikim acaip79
Bende Çok seviyorum klansavaslarini bende bunları paylaşıyım dedim
Mızrakçı Simgesi
Kılıççı Simgesi
Baltacı
Casus
Hafif Atlı
Ağır Atlı
Şahmerdan
Mancınık
Misyoner
quote:
Orjinalden alıntı: _LoRDi_
Arkadaşlar bir bilgilendirme yapayım : Almanya serverinde daha hızlı gelişmiyor.Hepsin de aynı.Sakın daha hızlı gelişiyor diye oraya kaydolmayın.
almanyadaki serverler aynı tabi ama SDS serveri var son derece hızlı normalde 1 dakika da olan şeyler burada 1 saniye de oluyor bir gece de 4 köy almıştım sabah kalktım hiç biri kalmamış :)
w7 700.000 puanlık premiumlu bir hesap var beyler elimde satıyorum ilgilenenler pm atsın cevaplarım
ben w10 ve w17 oynuyom w10da baya geliştim w17 çok iyi ilerliyorum iletişim için bana burdan özelden mesaj atablirsiniz
gruba ekle w5 de oynuyom
saol ii çalişma
ARKADAŞLAR ÇOK ACİL W7 DE 100K ÜSTÜ CHAR ALINACAKTIR SATANLAR NE KARŞILIĞI SATTIĞINI PM İLE YAZSIN
682.000 puanda premium hesaplı var bir hesap 200 ytl civarında pazarlık mevcut w7
ELine sağlık arkadaşım süper olmuş.
w10 da 160000 puanlık hesap var... Adı P@scal
F-Torres W4
Bu arada hesap satımı yasaktır. Operatörlerden biri görürse satanın hesabı banlanır bir daha açılmamak üzere
quote:
Orjinalden alıntı: ouz55
world9 da oynuyorum ve zehir klanındayım nickim afillikopil tanıyan tanır castle ile savaşdayız gün itibari ile 4 köyümü kaybettim :D
Bende eski bir zehirliyim
quote:
Orjinalden alıntı: Tauris
dharon - w9 (poyraz klanı) 40 bin puan nofeeear - w6 (offence) 78 bin puan
nerdennn nereye.
update...
w9-265 bin puan
w6-274 bin puan.
bende gecen seneden beri oynuyorum w11 w4 olmak üzere ayrıca yunan server'ında da bir klan kurduk Turk Klanı Onlarla Savasıyoruz Gercekten Cok Zevk Veriyor İstiyen Olursa Yunan Severının Linkini Verebilirim ..