öncelikle herkese iyi akşamlar. klasik bir gitar arayışındayım. bütçem 200-250 ₺. çalmaya yeni başlayacağım. ama müzik bilgim 0 değil. 3 senedir amatör olarak piano çalıyorum. şimdi de amatör olarak gitar öğrenmek istiyorum. bugün bi dükkana gittim başlangıç ve 1 tık yukarısı için bir gitar bakıyorum dedim. bi gitar gösterdi 450 ₺. daha uygun bişey olsun istiyorum dedim. bi gitar daha getirdi 200 ₺ dedi. içime sinmedi almadım. internetten araştırdım gitarları, başlangıç için valencia cg160 önerilmiş en çok. hepsiburada'dan baktım cg160 244 ₺. şöyle bir gitar daha buldum. pek inanmasam da indirimde yazıyor. hepsiburada'dan başka biyerde de satılmıyor. google amcaya yazdım bişey bulamadı. youtube'a yazdım ordan da bişey çıkmadı. ağaç özellikleri önerilen türden hep ama alsam mı almasam mı bilemedim. gitardan anlayan arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum.
Hocam eğer istanbuldaysanız unkapanında güzel bi dükkan var oraya uğramanızı öneririm ben geçen orda bi gitar gördüm (bu arada gitarla tanışalı yaklasık 1 yıl oldu ama sürekli çalamadığımdan pek vakit ayırmadığım için pek te iyi çalamıyorum) gitar 150TL idi bi elime aldım elektronik girişleri falanda vardı malzeme kaliteside çok hosuma gitti perdelerin yüksekliğide iyidi benim çok hosuma gitti yani o yakında bi arkadasıma onu almayı düşünüyoruz eğer sizde diyosanız acemilikten baslıcam çok iyi bişey olmasına gerek yok diye onu kesinlikle öneririm bide şu var orası büyük bi mağza gibiydi ben başka yerlerdede klasik fiyatları sordum dandik dandik gitarları 200 180 civarı fiyatlara satıyolar bide kılıf fiyatı ekliyor üstüne sanırım ufak tefek dükkanlar adam çarpma peşinde gibi bana öyle hissettiyor ama o dediğim yerde o gitar cidden diğer yerlere göre çok daha içime sindi adamlar bide sanırım normalde çoklu satımlar yapıyolar ben gittim öyle rahat rahat dolandım dükkanda illa satmalıyım gibi bi istekleride yoktu eğer düşünürseniz öneririm size yani modeli yazamıcam aklımda değil şuan kusuruma bakmayın