Şimdi Ara

Klasik Konu : Kha'Zix vs Rengar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zimont

quote:

Orijinalden alıntı: Roxio

Böcüğün rengar karşısında şansı yok adc gibi tek komboda ölüverir

Emin misin e+w+q bide ulti acip q rengar mal olur

Bilen rengarlar 1 saniye sürmeden yok ediyor rengar oynamıyorum adc oynuyorum khaya çare var da rengara çok çok az.
  • o değil de beyler yasuyo mu yengay mı?
  • Rengar ufak taktiklerle kha yi rahat alır.

Örneğin kha görünmez oldu saldiricak rengara rengar q basip oldugu yere a sag click yapar kha ortaya çıktığı an kafasina gomer.

Rengar daha fazla can yeniler

Kha minyonlari cimenden uzaklastirirsa belki alabilir. Ama rengar daha guclu su an.

Rengar kha nin pasifini kullanmasini engelleyebilir minyonlarla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin karşına gelenler Rengar değil ev kedisidir Rengar olsa duramazsın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Roxio

Böcüğün rengar karşısında şansı yok adc gibi tek komboda ölüverir

Emin misin e+w+q bide ulti acip q rengar mal olur

Yere inmeden öleceği için şansı olmayacak. Ya da e kombosu yapar yine şansı olmaz khanın. Ulti basamaz e kombosuyla.

• Kardesim rengar beni bi oyunumda mundo olmama ragmen kafama ziplayip e+q+w sonrada q+q atarak halletti ful tank olmama ragmen 1.20 saniyede oldum ve sen hala kombo diyosun

@zimont

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limitlesss61 -- 28 Temmuz 2015; 10:40:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Requiem for a Dream

Rengar kha zix in kellesini kolye diye asar

Hikayeyi okyrsan Kha rengaru gozunden eden kisi kedicigin diger gozude cikmasin aman

ne diyor bu
  • Kedicik bolayı tutturursa görürüm çekirgeyi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lore olarak Kha'yı tutardım ama oyun dengesi olarak Rengar önde. Çok önde.

• Kha ile teke teke cikmam ama rengarsam onu keserim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rengarla khaya lane vermek büyük yetenek ister ayriyeten rengari rengar yapan ultisidir 5 feroyla khanin üstüne atlayan khanin şansı yok

• Beyler polemiğe girdiğiniz adama bakın adam sayenizde postunuda kasıyor bu post kasmadan ne anlıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Policeman -- 28 Temmuz 2015; 12:02:38 >
  • Rengar parçalar

• Sezon 3te olsak Kesinlikle Kha Zix derdim ama Sezon 5te Kha Zixin o eski halinden eser yok şimdi bide rengar reworkten sonra çok güçlü oldu rengar atladığını yok ediyor şimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: 8Billyopg

Beyler polemiğe girdiğiniz adama bakın adam sayenizde postunuda kasıyor bu post kasmadan ne anlıyorsunuz

Her konu acana boyle onyargi ile mi karsilarsin fark edersen olabildiigince spamlamadan ve mantikli konusmaya calisiyorum post kasmak istesem spamlardim arkadasim.

• İki karakterin de aynı sayıda eşyası olduğunu var sayarsak ormanda karşılaşırlarsa Kha biraz biliyorsa alır. Ama sıfırdan başlayıp 1 vs 1 de Kha'nın pek şansı yok ki ben de Kha ile defalarca penta atmış, kha ilk çıktığı zamandan beri kha mid top jungler oynayan birisiyim.
  • 2 arkadas iddiaya girdi rengo vs kha diye full build 1v1 attilar rengar ultiyle atladiginda kha oynayan arkadasin tek tepkisi ellerini klavyeden cekmek oldu. Cokda iddialiydi garibim

• Rengar.
  • Kha maindi bi ara. Kasmış bir kha kombosunu bitirmeden q+aa ile bir adcyi aa yaptırmadan öldürür. Trde genelde düzgün kha oyuncusu yok. Rengar khanın ctsi diye geçmesi kha ve rengar u attığında rengarın onu görebilmesinden dolayı. Full build bir khayı durduracak tek şey çok sağlam bir cc. Burst damagede en iyisi bence kha tabi düzgün oynayana ben nocturne la bile rengarı e yeteneği saolsun kesebiliyorum. Sanırım trde düzgün rengar oyuncusu yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: senbenlekal

Dostum netim az videoyu izleyemicem neyle ilgiliydi

10 canlı rengarın 200 canlı kha yı kesmesiyle ilgili.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.