Şimdi Ara

Klasik müzik dinleyen varmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • vivaldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: doctor_j

çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook sıkıcı.

Sıkılanlara da hak veriyorum. Dedim ya belli bir alışkanlığınızın olması gerekiyor. Bu müzik türüne çok uzak müzik türleriyle yıllarca iç içe olduğumuz için kaynaklanıyor bu ...
  • nerden dinlicez bunları nerden indiriebiliriz bende bu gece klasik müzkle uyumayı deniycem
  • quote:

Orjinalden alıntı: sagonun_buyucusu

fenerbahce marsini dinlerim yinede klasik muzik dinlemem.dinleyenlerin yorumlarini okudum ve bisey merak ettim en fazla kac saat yada kaç dk yada kaç sn dinliye biliyorsunuz ?yoksa sadece iste yataga girdim iki tingirdasin dalarim muzigimi?

nette surf yaparken

evden dışarı çıkıorm mesela,hazırlanırken son ses dinlerim

ders çalışırken

yatarken

kitap okurken

....non-stop sonsuza kadar dinleyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snoopcess -- 11 Kasım 2006; 23:33:08 >
  • Eğer indireceksen rapidden upload edeyim 37 tane klasik müzik var
  • itunes'u buradan indirebilirsiniz:
    http://www.apple.com/itunes/download/

yaklaşık 10 civarı klasik müzik radyosu var. kaliteleri de güzel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Coder85

nerden dinlicez bunları nerden indiriebiliriz bende bu gece klasik müzkle uyumayı deniycem

Bayağı güldürdün beni... Herhalde uyku ilacı gibi algılamıyorsun bu olayı değil mi? Yatağa yattığında dinlemenin şöyle bir avantajı var. O anda ortamda başka şeyle ilgilenmediğin için müziğe odaklanıyorsun. Kendini dilediğin yerde hayal edebilirsin o müzikle... Çoğu sözsüz olduğu için sadece müziği hissediyorsun. Her bestecinin müziğinde ayrı bir yapı ve karakter vardır. İçinde bulunduğun psikolojik duruma göre birin seçebilirsin. Aşık olursan Chopin, hayatın anlamını ararsan Mozart - Requiem, bunalıma girersen Wagner dinleyebilirsin...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.