Şimdi Ara

Klasik müzik piyano cover kanalım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugüne kadar çaldığım tüm klasik parçaları yani repertuvarımı kaydetmeye karar verdim. Yavaş yavaş ekliycem önce basitlerden başladım daha ilerde Rachmaninofflar vb. eklenecek. Ve repertuvar bitince yeni çalışacağım parçalarıda ekliycem. Kanalıma abone olun. Abone sayısı, kim izlemiş kim izlememiş normalde önemli değil, daha çok eş dost için açtım kanalı ama 100 abone olmadan özel kanal ismi alamıyorum :)

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ClasiCompose -- 12 Ağustos 2021; 20:54:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ClasiCompose C kullanıcısına yanıt
    Konservatuvar terkim. Ama bölümüm "ana sanat dalı piyano" değil. Enstrumanım piyanoydu sadece. Kendim hobi olarak devam ettim.
  • Up
  • 88mph 8 kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ClasiCompose -- 12 Ağustos 2021; 20:54:54 >
    Hayır alakası yok. Okul, ders, düzenli git gel vs. bana göre değildi. Dersler çok fazla ve uzundu. Sabahtan akşama kadar hergün. :) Anonim kalmak için okulumu söylemiyorum ama Mimar Sinan, İstanbul Üni. vb. devlet konservatuvarlarında dersler çok ağırdı. (2000lerin ilk yarısındaydı tabi, şuan nasıldır bilmiyorum)
  • 88mph 8 kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ClasiCompose -- 12 Ağustos 2021; 20:55:9 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Bende sizin kanalınıza üye oldum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.