Şimdi Ara

Klasik plaj olayı... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bana caps gibii geldi sergen sana ne gibi geldi ?
  • Beyler ben inandım caps gibi gelmedi yani, inanıyorum sana kardeşimm CAPS değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jessica albay -- 27 Ağustos 2012; 3:03:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joey Tribbiani

quote:

Orijinalden alıntı: Hakoda

Beyler benim bu konuyu açmamın sebebi aynısı dh de başka bir arkadaşın başına gelmiş.Bende aynı 22 yaş yani anladınız olayı
    Beyler bu kızı arkadaşlarıyla plajda sohbet ederken arkadaşlarla denizde öküz gibi hareketler yaparken gördüm...
    Güneşten bir de sudan kızın bana baktığını farekedemedim (belki bakmamıştır ) ama ben gine de bana bakıyor sandım.Önce öküzlüğümden dolayı bana baktığını sandım ama sonra sudan çıktım sonra bi yarım saat insan gibi durdum kız bana kaçamak olarak bakıyorda bakıyor sonra suya girdi yakından olmasın bende suya girdim felan sonra kızın yanına gittim...Konuşamadım falan sonra kızı sapık gibi takip ettim .Sonra farkettim ki kız bizim yurdun yanında arkadaşıyla kalıyor (şöyle farkettim bunu kız dışarda yalnız kaldı ve arkadaşını bekledi ve de biraz azarladı).Nese Sonra yurda gittim yarın tekrar tek başıma plaja gittim ve sonra kızın da geldiğini farkettim yalnızdı da...
    Kızın yanına gittim ve kızın bölümünü,Üniversitesini,çok zor bir şekilde sevgilisi var mı anladım (yoktu )sonra beraber sahilde yürümeyi felan teklif ettim kabul etti ve sonra... işte anladınız olayı beyler

Nasıl bir hikaye sizce ?
    KESİNLİKLE CAPS DEĞİLDİR.
    adam gelecekten yazıyo

• quote:

Sonra yurda gittim yarın tekrar tek başıma plaja gittim

Adam zaman makinesiyle geziyo anasını satiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlutosDaddy -- 27 Ağustos 2012; 3:45:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jessica albay

Beyler ben inandım caps gibi gelmedi yani, inanıyorum sana kardeşimm CAPS değil

Çok saol Hocam ya caps caps konuyu açtığıma pişmanım.Hem zaten sorun çözüldü kızla konuştum falan numarayı aldım sorun kalmadı,bir de espri yapmaya çalışan arkadaşlarımızın bu konuda biraz daha uğraşmalarını tavsiye ederim,zaten dh nin yaş ortalaması düşük etraf ergen liseli kaynıyor
  • caps bro
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakoda

quote:

Orijinalden alıntı: jessica albay

Beyler ben inandım caps gibi gelmedi yani, inanıyorum sana kardeşimm CAPS değil

Çok saol Hocam ya caps caps konuyu açtığıma pişmanım.Hem zaten sorun çözüldü kızla konuştum falan numarayı aldım sorun kalmadı,bir de espri yapmaya çalışan arkadaşlarımızın bu konuda biraz daha uğraşmalarını tavsiye ederim,zaten dh nin yaş ortalaması düşük etraf ergen liseli kaynıyor

Değil mi hocam, biz de bu konudan yakınıyoruz zaten. Ne zaman bi konu açsak CAPS okumayın, okudum pişmanım CAPS. Sana bile CAPS dediler yani, ufff kastı burası msn var mi cnm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

quote:

Sonra yurda gittim yarın tekrar tek başıma plaja gittim

Adam zaman makinesiyle geziyo anasını satiyim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.