Şimdi Ara

Klasik plaj olayı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler benim bu konuyu açmamın sebebi aynısı dh de başka bir arkadaşın başına gelmiş.Bende aynı 22 yaş yani anladınız olayı
    Beyler bu kızı arkadaşlarıyla plajda sohbet ederken arkadaşlarla denizde öküz gibi hareketler yaparken gördüm...
    Güneşten bir de sudan kızın bana baktığını farekedemedim (belki bakmamıştır ) ama ben gine de bana bakıyor sandım.Önce öküzlüğümden dolayı bana baktığını sandım ama sonra sudan çıktım sonra bi yarım saat insan gibi durdum kız bana kaçamak olarak bakıyorda bakıyor sonra suya girdi yakından olmasın bende suya girdim felan sonra kızın yanına gittim...Konuşamadım falan sonra kızı sapık gibi takip ettim .Sonra farkettim ki kız bizim yurdun yanında arkadaşıyla kalıyor (şöyle farkettim bunu kız dışarda yalnız kaldı ve arkadaşını bekledi ve de biraz azarladı).Nese Sonra yurda gittim yarın tekrar tek başıma plaja gittim ve sonra kızın da geldiğini farkettim yalnızdı da...
    Kızın yanına gittim ve kızın bölümünü,Üniversitesini,çok zor bir şekilde sevgilisi var mı anladım (yoktu )sonra beraber sahilde yürümeyi felan teklif ettim kabul etti ve sonra... işte anladınız olayı beyler
    Nasıl bir hikaye sizce ?
    KESİNLİKLE CAPS DEĞİLDİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakoda -- 27 Ağustos 2012; 2:38:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakoda

Beyler benim bu konuyu açmamın sebebi aynısı dh de başka bir arkadaşın başına gelmiş.Bende aynı 22 yaş yani anladınız olayı
    Beyler bu kızı arkadaşlarıyla plajda sohbet ederken arkadaşlarla denizde öküz gibi hareketler yaparken gördüm...
    Güneşten bir de sudan kızın bana baktığını farekedemedim (belki bakmamıştır ) ama ben gine de bana bakıyor sandım.Önce öküzlüğümden dolayı bana baktığını sandım ama sonra sudan çıktım sonra bi yarım saat insan gibi durdum kız bana kaçamak olarak bakıyorda bakıyor sonra suya girdi yakından olmasın bende suya girdim felan sonra kızın yanına gittim...Konuşamadım falan sonra kızı sapık gibi takip ettim .Sonra farketim ki kız bizim yurdun yanında arkadaşıyla kalıyor (şöyle farkettim bunu kızın dışarda yalnız kaldı ve arkadaşını bekledi ve de biraz azarladı).Nese Sonra yurda gittim yarın tekrar tek başıma plaja gittim ve sonra kızın da geldiğini farkettim yalnızdı da...
    Kızın yanına gittim ve kızın bölümünü,Üniversitesini,çok zor bir şekilde sevgilisi var mı anladım (yoktu )sonra beraber sahilde yürümeyi felan teklif ettim kabul etti ve sonra... işte anladınız olayı beyler
    Nasıl bir hikaye sizce ?
    ???

• Amaç?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OKUMAYIN CAPS
  • Ee sonra noldu

• quote:

Orijinalden alıntı: kizilaslan1

Amaç?

Anlamadın mı arkadaşım bir türlü kıza açılamıyorum.Çünkü yürüyüş 5 dk anca sürdü ve hiç kızla konuşmadım felan kıza inek gibi gözüktüm yardım yani ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakoda -- 27 Ağustos 2012; 2:42:14 >
  • OĞĞ YO BU BİR CAPS İNANMAYIN

• quote:

quote:

Amaç?

Anlamadın mı arkadaşım bir türlü kıza açılamıyorum.Çünkü yürüyüş 5 dk anca sürdü ve hiç kızla konuşmadım felan kıza inek gibi gözüktüm yardım yani ?

Kizla yurudun ve numara almadiysan ya bu caps yada sen okuzsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

OĞĞ YO BU BİR CAPS İNANMAYIN

Hocam neyin peşinden
  • GOOD CAPS BRO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RiverStyx -- 27 Ağustos 2012; 2:44:17 >
  • quote:

quote:

quote:

Amaç?

Sapıklık felan olur diye hocam bi de bu işlerden hiç anlamam bu ilk

• Cool And Paranormal Story (CAPS)
  • PİS SAPIK!

• 22 yaisndasin ve bunun sapiklik
    Oldugunu dusunuyorsun bi doktora ugra;) haydar dumeni de takip edebilirsin zira 17 yasindaki liseliler senden cesur

• Caps falan diyecekseniz yorum yapmayın.Neyin peşindesiniz yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: YDG

Cool And Paranormal Story (CAPS)

• quote:

quote:

quote:

Amaç?

ses çıkmasın dıye burnumu kapatıp güldüm

• quote:

22 yaisndasin ve bunun sapiklik
    Oldugunu dusunuyorsun bi doktora ugra;) haydar dumeni de takip edebilirsin zira 17 yasindaki liseliler senden cesur

Haklısın valla hocam
  • quote:

Beyler benim bu konuyu açmamın sebebi aynısı dh de başka bir arkadaşın başına gelmiş.Bende aynı 22 yaş yani anladınız olayı
    Güneşten bir de sudan kızın bana baktığını farekedemedim (belki bakmamıştır ) ama ben gine de bana bakıyor sandım.Önce öküzlüğümden dolayı bana baktığını sandım ama sonra sudan çıktım sonra bi yarım saat insan gibi durdum kız bana kaçamak olarak bakıyorda bakıyor sonra suya girdi yakından olmasın bende suya girdim felan sonra kızın yanına gittim...Konuşamadım falan sonra kızı sapık gibi takip ettim .Sonra farkettim ki kız bizim yurdun yanında arkadaşıyla kalıyor (şöyle farkettim bunu kız dışarda yalnız kaldı ve arkadaşını bekledi ve de biraz azarladı).Nese Sonra yurda gittim yarın tekrar tek başıma plaja gittim ve sonra kızın da geldiğini farkettim yalnızdı da...

Nasıl bir hikaye sizce ?
    adam gelecekten yazıyo

• caps ne lan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.