Şimdi Ara

Klasik vosvos(tosbağa) alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
14.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sahin261

haftalık 20 TL benzin alırım. Her 20 TL'lik aldığımda km sayacını sıfırlarım. 60km olduğunda tekrar 20Tl alırım. Yani en kötü 30 kuruş yaksam diye hesaplıyorum, genelde (25kuruş civarı yakıyor). Aylık benzin masrafı 80TL. Otobüsle gidip gelsem 60TL. Aradaki 20Tl işte arabanın konforu rahatı diyeyim.

Bakım dersen, önceki ay hava filtresi, bujileri değiştirdim. 35TL
    Yazın ağır bakıma soktum. Benzin hortumları (usta değiştirdi), karbüratör ayar, bakım, conta oring değiştirdim. Benzin pompası, yakıt fiktresi, platin, meksefe, avans ayarı... vs. vs.
    Şuan çılgın proje üzerindeyim, Bis'e kranktan sensörlü ateşleme takıyorum. Aynı zamanda bitirme tezim.

Bu arada merak edersen vergisi 6 aylık 31,5TL

Çok iyi aslında biraz cesaret edebilsem ben de bu tarz bir fantezi yapmayı düşünüyorum

Geçen gördüm adamın altında fiat bis var. Bir de ses sistemi döşemis araca. Sunroof da var. Camlar açık son ses müzik çala çala gidiyordu valla. Bütün dikkatler de onun üzerindeydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Korkutanlara kulak asma hocam önerdikleri paliolar unolar brodwayler Vosvosun güzelliğinin keyfinin ruhunun 1 gramı etmezler kullanmayan bilemez hayatında vosvosun direksiyonuna oturmamış adamlar sanayiden çıkamazsın diye konuşup duruyor senelerdir.

benide korkutmaya çalıştılar dinlemedim 9 bin TL verip aldım vosvos 2 ay sonra 1 yıl olacak.

1 yılda araca harcadığım para sigorta hariç 1.800 tl. Siz daha toplusunu alırsınız rahat edersiniz ben hevesle aldım pek bakmadan sağına soluna aldım. Sanayiye sık gideceğin doğru çünkü eline bi ajda pekkan alıyosun her gün daha güzel olsun daha genç diri görünsün diye uğraşıyosun :)
    Yaşadığın şehire göre ustasını bulursun bakımları pek pahalı değildir (hava filtresi 10 tl) tabiki bir modelli araç performansı ve sorunsuzluğu alamazsın beklemekte hata olur anca sen ona ne kadar sevgiyle bakarsan o da sana o kadar sağlıklı cevap verir. ben öğrencilik harçlığımla altından kalkabiliyordum aracın. LPG taktırırsın az da yakar..

Çok geç değilken hayalinizi gerçekleştirin, ileride iş güç telaşına alamazsınız veya maddi sıkıntılarınız olur keşke yaşasaydım diye ah edersiniz..

Başka sorularınız var ise mesaj atabilirsiniz

• 15 - 20 bin civarına iyi araştırma yaparak güzel toplanmış bir vosvosu rahat bulursun. Yukarıda tavsiye edilen arabalara göre sanayiye sık gideceğin ve yaşından dolayı parçaların pahalı olması muhtemeldir. Aracın elektronik aksamı sadece ateşleme kısmı. Onun dışında tüm kısımlar mekanik. Bir de hava soğutmalı olduğu için dikkatli kullanılması gerekiyor. Hararet yaptırma durumları olabilir. Tüm bunları düşünmende tabi ki fayda var ancak hayalini bir palio yada laguna ile de değişme derim.
  • Alınır özellikle çocukluk hayali ise alınır bir yeni model araç gibi sorunsuz olmaz ama düzgün bir araç alırsan fazla sorun çıkarmaz. Yukarıda ki arkadaşlarında dediği gibi ileride alamazsın zaman olmaz para olmaz vs. Çok geç olmadan hayallerinin peşinden koş.
  • Ohh be içim rahatladı usta sonunda panjurun orayı yaptırmışsın

• Hala yaptıramadım, kendi imkanlarımlar düzeltebildiğim kadar düzelttim. Bundan sonra kaportacının görmesi gerek
  • Güzel kardeşim o klasik vw vereceği sürüş zevkini sana hiç bir araba veremez. Diğer arabalara sahip olursun ama o arabayla birbirinize sahip olırsunuz. Şahsen dandik arabalara 10 15 bin vereceğime klasik bi vosvos alırdım. Bakımlı olduktan sonra canavar gibi gider. Bulunduğun ildeki bi vosvos klubüne git bilgi al sana yardımcı olurlar hatta araba bile bulurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macropolo -- 24 Kasım 2015; 7:26:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Arabalara canimizi emanet ediyoruz. Cok guvensiz bir arac vw beetle.top 10 Worst car crash test diye aratirsan bir kaza durumunde basina ne gelecegine dair bir fikrin olur. Tamamen insan suyu sikacagi. Araba insanlari narenciye gibi sikiyor. Ben tarzini seklini sevene bisey demem ama en ufak kazada tekerlekli sandalyedesin. Benden soylemesi.

bazen türkçe karakter kullanmamak çok kötü ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

quote:

Arabalara canimizi emanet ediyoruz. Cok guvensiz bir arac vw beetle.top 10 Worst car crash test diye aratirsan bir kaza durumunde basina ne gelecegine dair bir fikrin olur. Tamamen insan suyu sikacagi. Araba insanlari narenciye gibi sikiyor. Ben tarzini seklini sevene bisey demem ama en ufak kazada tekerlekli sandalyedesin. Benden soylemesi.

cok sikici
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

quote:

cok sikici

ince
     Klasik vosvos(tosbağa) alınır mı?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.