Şimdi Ara

KlasikHATT ZAMLANDI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mp3DeLiSi

quote:

Orijinalden alıntı: Okan Demir

Sabit tlf da numara tasima yalan mi olmustu?
    ben takip edemedim askerdeydim o ara ..

Sabit numara taşıma devam ediyor. Herhangi bir sonlanma durumu yok.

Nasıl devam ediyor. Taşıyan var mı hiç sabit hattını. Taşısan bile tt sabit ücreti vermeye devam ediliyor deniyor. Daha net bilgi varsa verebilirmisiniz.. Gerçekten taşınabiliyorsa 5 dk durmam açıkçası..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egé

quote:

quote:

Nasıl devam ediyor. Taşıyan var mı hiç sabit hattını. Taşısan bile tt sabit ücreti vermeye devam ediliyor deniyor. Daha net bilgi varsa verebilirmisiniz.. Gerçekten taşınabiliyorsa 5 dk durmam açıkçası..

benim arkadaşım geçen ay sabit hattını buraya taşıdı sabit ücretten kurtuldu numarası değişmeden
    http://www.superonline.net/bireysel/urunler/telefon/default.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 1 Eylül 2010; 23:08:11 >

• quote:

quote:

quote:

hocam SuperOnline Fiber olan yerlerde hattını SuperOnline a taşırsan sabit ücret ödemiyorsun, konuştuğun kadar ödüyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: umtyilmz

quote:

quote:

quote:

hocam SuperOnline Fiber olan yerlerde hattını SuperOnline a taşırsan sabit ücret ödemiyorsun, konuştuğun kadar ödüyorsun

Evet haklısınız. Superonline fiber hattı olan yerlerde bu olabiliyor ama bu ne kadar yerde var ki. Bu nedenle sabitte numara taşıma var demek için daha çok erken. Zaten burada yapılan da tam olarak numara taşıma değil. Telekom hattınız kapatılıyor ve superonline size fiber hatlardan kullanmanız için eski numaranızı veriyor. TT şebekesini değil superonline fiber hat şebekesini kullanıyorsunuz. Yani sabit tt hattınızı kapattırıp herhangi bir cep telefonu firmasından aynı numarayla yeni hat almak gibi bir durum. Sonuçta kullanıcının istediği olmuş oluyor ama klasik numara taşıma anlamında değil bu.. Bu gidişle de tt varken başka bir yol olmayacak gibi..

İlave; (Bilgilendirme için ekliyorum.) Superonline dan sabit hat numarası alabilmek için önce zorunlu olarak fiber internet abonesi olmak gerekiyor. O da en düşük 4GB KOTALI için aylık 29 TL. Gerçek sabit hatta numara taşıma işleminde böyle bir zorunluluk ta yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege.. -- 2 Eylül 2010; 9:42:05 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.