Şimdi Ara

Klasikleri anlamamak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ne yazıktır ki hayır, okumadım. Felsefi eserler benim de ilgi alanım değil Belki okuyacak birşeyler kalmadığını düşündüğüm zaman, adım atacağım bir derya olarak görüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suç ve ceza yani ağır gelmemişti ama savaş ve barış pek hoşuma gitmediğinden sarmamıştı.Belki bundan dolayı anlamıyorsundur.

• Kanka öncelikle odaklanma sorununu halletmen lazım. Bunun için profesyonel makaleler, videolar falan var zaten onlara bakabilirsin. Ardından kesinlikle not tut. Ben de okurken bir şeyleri unutuyorum açıyorum bir sayfa, sadece isimleri bazen parantez içinde anahtar kelimeleri yazıyorum. Zaten alışınca ipucuna bile gerek kalmıyor yazdığın yerden hatırlıyorsun .

• rick dangerous kullanıcısına yanıt
    Örneğin üç sevdiğiniz kitap okuduktan sonra bir tane araya felsefe kitabı koyabilirsiniz.
  • Felsefe değilde, aslında psikoloji üzerine yönelmeyi düşünüyorum bu ara. Genellikle işçi sınıfı yaşantısı ve problemleri yani bir yerde sosyalizm ve politik ağırlıklı eserler okuyorum genel olarak. Roman da bir yere kadar ve mütemadiyen aşk janr'ı işleniyor zaten. Felsefe cephesinde ise, doğu'lu yazarları mı tercih etmeliyim -eğer bulaşmak istersem- ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 12 Temmuz 2019; 16:44:8 >
  • rick dangerous kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu sizin okuma alanınızla ilgili bir şey. Zira alanlarda, türlerde uzmanlaşmış insanlar veya ülkeler oldukça farklılık gösteriyor. Dilerseniz okumaya karar verdiğinizde bunu tartışırız, konu açarsınız hatta.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.