Şimdi Ara

Klasör Görünümü Kendiliğinden Değişiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bilgisayarımdaki bazı klasörlerin (özellikle fotoğrafları ve mp3leri sakladığım klasörlerin) görünümleri bazen kendiliğinden değişiveriyor. vista'da oluyor bu. xp'de de bazen oluyor.

örneğin ben fotoğrafların olduğu klasörleri her zaman "büyük simgeler" yaparım. ama bazen bi bakmışım "döşeme" olmuş.

veya mp3 dosyalarını genelde "döşeme" yapıyorum, onlar da bazen klasörü açtığım anda "ayrıntılar" görünümüne dönüşüyor.

veyahut da bazı klasörleri açtığımda birden karşımda koskocaman simgeler.

tabi insanı kıl eden bi durum. o kadar klasöre ayar yaptıktan sonra bi anda hepsinin gitmesi.

bu ayarları tutmanın bi yolu yok mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed - -- 24 Mayıs 2008; 12:13:58 >

• oem bios emülasyonlu vistalarda oluyor sanırım bu. sizin ki yasal olmayan vista mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

oem bios emülasyonlu vistalarda oluyor sanırım bu. sizin ki yasal olmayan vista mı?

ne fark var ki aralarında??? microsoftun böyle iki çeşit vistası mı var??? bir arkadaş daha aynı detten şikayetçiydi.. aslında bende vista kullanırken aynı dertten şikayetçiydim... sp1 ile bu durum düzeltilecek diye beklenirken o da olmadı... çoğu kişide aynı sorun var... ama bunun oem bios bilmem ne ile alakası olduğunu zannetmiyorum vista vistadır yaniii... birinin farklı kodları mı var???? varsa biri açıklarsa bizde öğrenmiş oluruz

• ben de lisansla bi alakası olduğunu pek sanmıyorum. kaldı ki gayet de lisanslı bi vista home premium'um var

bu sorunla alakalı çözüm bulan da pek olmamış sanki..
    biri çıksa da söylese negzel olurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuist

quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

oem bios emülasyonlu vistalarda oluyor sanırım bu. sizin ki yasal olmayan vista mı?

ne fark var ki aralarında??? microsoftun böyle iki çeşit vistası mı var??? bir arkadaş daha aynı detten şikayetçiydi.. aslında bende vista kullanırken aynı dertten şikayetçiydim... sp1 ile bu durum düzeltilecek diye beklenirken o da olmadı... çoğu kişide aynı sorun var... ama bunun oem bios bilmem ne ile alakası olduğunu zannetmiyorum vista vistadır yaniii... birinin farklı kodları mı var???? varsa biri açıklarsa bizde öğrenmiş oluruz

korsan vistayı aktifleştirmenin iki yolu var. bir biostan oem oalrak göstermek bir de zaman sayacını sıfırlayıp aktifleştirmeyi geciktirmek. sp1 le zamanı atlatmak iptal oluyor, korsanların kullandığı en sağlam zımbırtı bu oem bios emülasyon olan şey.

açıkçası ben ondan zannediyordum demekki orjinal lisanslarda da varmış. gerçekten gıcık bir durum. bazen de tema rengi değişir.

• bütün bilgisayardaki klasörlerin görünümünü aynı yapmak için ilk önce bi klasöre gidin ve istediğniz gibi ayarlayın[[döşeme vb..]] daha sonra aynı klasörden "Araçlar" daha sonra "Klasör Seçenekleri"nden "görünüm" sekmesine gelin ve "Bütün klasörlere uygula" yı tıklayıp bilgisayara res atmanız yeterli..takıldığın yer varsa Sor
  • olmuyo mutlaka değişiyo klasörler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O halde gizli ve sistem dosyalarını ve Korunan işletim sistemi dosyalarını aç.
    Araçlar - Klasör seçenekleri - Görünüm altında Gizli dosya ve klasörleri göster seçeneğini işaretle
    Korunan işletim sistemi dosyalarıı gizle (Önerilen) seçeneğinin işaretini kaldır.
    Yine burdan bütün klasörleri sıfırla butonu ile klasörleri sıfırla

En son arama yaparak tüm desktop.ini dosylarını bulup sil.

Sil baştan başlamış olursun tüm klasör görünüm seçeneklerine.
  • aynen orjınal vısta home premıum laptopımda da aynı sorun var,yenı kurugumda gecmıstı sorun sonralarda yenıden patlak verdi,tema rengı menu cubugu rengı de değişiyor kafasına göre takılıo canı ne isterse onu koyuyor,bıze sunu mu yapıım die sorcagına bıraz da bızım fıkırlerımıze kulak verse dıyorum karsı gelmese artık su teknolojı bana dıorum bazen kendı kendıme
  • Aynen yaaaa!!!!!!!
    Çok gıcık bi sorun.. Benim gibi düzenli bir adamı hasta ediyor
    Tüm klasörlerimin simgesi ayarlıdır, farklı simgeleri var yani. Boyutları farklıdır falan...
    Kanser eder beni bu hata. Bi çözüm bulana valla helal olsun yaw
    Müzikleri liste görünümü, resimleri büyük simge, falan fistan yaparım illaki bikaç kere girdinmi ya boyutları değişir ya simgesi gider yada yer değiştirir klasörler..
    KANSER OLUYOR ADAM

• bende aynı dertten muzdaribim
  • bende ama benim XP ve sonradan olmaya başladı acaba reg ayarı falan mı bozuldu yada virüs mü yedik

çok sinir bozucu birşey...
  • quote:

Orjinalden alıntı: FelakeTh

bütün bilgisayardaki klasörlerin görünümünü aynı yapmak için ilk önce bi klasöre gidin ve istediğniz gibi ayarlayın[[döşeme vb..]] daha sonra aynı klasörden "Araçlar" daha sonra "Klasör Seçenekleri"nden "görünüm" sekmesine gelin ve "Bütün klasörlere uygula" yı tıklayıp bilgisayara res atmanız yeterli..takıldığın yer varsa Sor

Ek olarakta "Herbir klasörün görünüm ayarlarını anımsa" kutucunu boşaltın sorununuz kalmaz.
  • Çözüm yok mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.