Merhaba, Bende Window XP klasör seçeneklerini, desktop'da inatla unutuyor. Klasör seçeneklerini hatırla sekmeside işe yaramıyor. Acaba ne yapmam lazım. Bu arada sorun DirectX9 yükledikten sonra hasıl oldu...
nasıl yani??
valla sorununu bende anLayamadım..
ben anladım! hatta aynı problem benimde sinirlerimi bozuyo biraz! mesela donatılardaki windows gezgininin kısayolunu masaüstüne kopyalıyoruz.. ve atıyorum her girdiğimiz klasörde dosyalar liste şeklinde gözüksün veya pencere boyutu şu kadar olsun her açılışta diye ayarlıyoruz.. sonra kapatıp yeniden açtığımızda pencere kendi ayarlarına dönüveriyo inatla!! yani görünümdeki değişiklikler aynı kalmıyo!!
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mewluth</i> <br />O zaman sizin ilacınız bu topic:
İlaç gibisin ekmek çarpsın :) Nası aydınlatmış bak milleti yine..
he he naparsın işte huyum kurusun... [evlol]
Aramalarım sonucunda bu başlığı buldum ve yeni başlık açmayayım dedim. Windows klasör görünüm ayarlarını bir türlü aklında tutamıyor. Bahsi geçen program bana da lazım lakin hocamın verdiği link açılmıyor. Yardımlarınızı bekliyorum. :)
Linkte anlatılan işlemi de yaptım ama değişen bir şey yok.
Sayfa bulunamıyor hatası veryor.
quote:
Orjinalden alıntı: afganaf
Aramalarım sonucunda bu başlığı buldum ve yeni başlık açmayayım dedim. Windows klasör görünüm ayarlarını bir türlü aklında tutamıyor. Bahsi geçen program bana da lazım lakin hocamın verdiği link açılmıyor. Yardımlarınızı bekliyorum. :)
Tam anlayamadım olayı yine.
Klasör seçeneklerinden "Her bir klasörün görünüm ayarlarını hatırla" da mı işe yaramıyor?
Yok hocam yaramıyor. Tüm klasör ayarlarını sıfırladım yine olmadı. Belirli bir klasörü standart olarak ayarladım ve tüm diğer klasörlere uygula dedim yine olmadı. Verdiğim linkte microsoftun anlattığı kayıt defteri ile alakalı işlemi yaptım yine olmadı. Aynı linkte kesin çözüm olarak SP2 kurulumu demiş üşenmedim SP2'yi yeniden kurdum ama yine düzelmedi. :)
Sorunu hallettim. Meğer problem Fresh UI adlı tweak programında yapmış olduğum bir iki yanlış ayardan kaynaklanıyormuş. Bu programı kullanırken dikkatli olunuz. :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme