Bildirim
klasör şifreleme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Program kullanabilirsin bunun için.
Ashampoo Privacy Protector kullanıyorum ve gerçekten harika bir program. Barbar klasör kilidi de var ancak çok beğenmedim, forumda ararsan indirmen için gerekli linkleri bulabilirsin.. -
arkadaşa katılıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Nickodin-QX
Program kullanabilirsin bunun için.
Ashampoo Privacy Protector kullanıyorum ve gerçekten harika bir program. Barbar klasör kilidi de var ancak çok beğenmedim, forumda ararsan indirmen için gerekli linkleri bulabilirsin..
-
mesaj için tşk. bende onları biliyorum bu xp deki şifreleme olayını ben soruyorum -
yaaa onu boşver 2-3 mb lik dosya indri sağlamca şifrele programlarını ve bu tür topiclerden 100 lerce var
folder access en kralı bence bu indir
bu adrese girersen rietveld arkadaşın verdiği linkten indirebilirsin
http://resim.donanimhaber.com/m_8355216/tm.htm -
Ashampoo Privacy Protector- Türkçe destekli
indirmeni tavsiye ederim, bunun üstüne yok -
arkadaşlar çok soğol inan bende onları biliyorum ben derdim o değil ben diyorumki xp deki şifreleme olayı neden aktif değil bir anlatabilsem tşk. yine sizleri seviyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X