1.si artık bence arama yapmayı dene çünkü bu konu daha önce konuşuldu forumda 2.si emuleden indrdiğin dosyanın şifresi üzerindeki site adresidir varsa yada uyarılarda mutlaka görünür şifre
quote:
Orjinalden alıntı: METAL
1.si artık bence arama yapmayı dene çünkü bu konu daha önce konuşuldu forumda 2.si emuleden indrdiğin dosyanın şifresi üzerindeki site adresidir varsa yada uyarılarda mutlaka görünür şifre
arama yaptım ama belki arama yaparken yazdığım kelimeden dolayıdır herhangi birşey bulamadım. bu nedenle sodum.
ikincisi dosya üstündeki site adresini denedim fayda etmedi. yardımlarınız için teşekkür ederim.
Bunu bana dün arkadaşım verdi RAR dosyaları için,am deneyemedim vaktim yokdu. İndir dene haber yaz.
RAR Password Cracker 4.12
Versiyon : 4.12 Boyut : 202 kb Lisans : Tam Sürüm Dil : Ingilizce Platform : Windows (Tümü)
Tanıtımı: Winrar dosyaları için şifre kırıcı program. The program finds by the method of exhaustive search all possible combinations of characters ("bruteforce" method), or using passwords from lists ("wordlist" or "dictionary" method).
Bunu bana dün arkadaşım verdi RAR dosyaları için,am deneyemedim vaktim yokdu. İndir dene haber yaz.
Versiyon : 4.12 Boyut : 202 kb Lisans : Tam Sürüm Dil : Ingilizce Platform : Windows (Tümü)
Tanıtımı: Winrar dosyaları için şifre kırıcı program. The program finds by the method of exhaustive search all possible combinations of characters ("bruteforce" method), or using passwords from lists ("wordlist" or "dictionary" method).
METAL eywllh kardeşim tiyon işime yaradı,sagolasın.....bende yarım saattir emuleden indirdigim dosyanın şifresinin kıracak program arıyodum......
tesekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: HAKKSIZLIK
bnce hiç bosuna vakit kaybetmeyin şifre krmakla kolay bi iş diildir... piyasada hızlı bi şifre kırıcı bulmak cok zordur... bu işi gecen senebaya bi takip ettim!!! eger iii bi sifre kırıcı istiyorsanız kendiniz yapmalısınız bunu... bnm elimde saglam bi şifre kırıcı olsa piyasaya surmem mesela!!!
RAR LI DOSYALARDA COK BUYUK İHTİMAL SİTE ADRESİ KULLANILMISTIR... ŞİFRE YERİNE BUNU YAZMAYI DENEYİN...