Şimdi Ara

parçalı rar dosyaları birleştirme...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
37.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kusura bakmayın forumda aradım bulamadım şimdi 5 parça rar dosyası var oyunu yüklemek için ne yapmak gerekiyor ayrıca bir programmı yüklüyoruz...teşekkürler

• Part 1'i çıkart önce sonra onun yarısında part 2'yi ister son part'a kadar ister sonra tek bir parça olarak çıkar ya deamon tools ile kuracaksın yada direk setup olarak çıkar normal oyunmuş gibi kuracaksın.

Eğer yanılmıyorsam yukardaki gibi olacak, birde aklıma hjslipt diye bir program geliyor sanki onunlada birşeyler yapılıyordu ..
  • part ların hepsi tamamsa part1 e sagtıkla buraya çıkart de o birleştirir ve tek halegetirir
  • sağolun teşekkürler......
  • bendede aynı sorun war. part1.rar part2.rar diye 5 tane rar dosyası war msela ben part1e sağ tıklayıp buraya çıkar dediğim zaman part2yi istemiyo.hepsini nasıl çıkarcam?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kardeş67

bendede aynı sorun war. part1.rar part2.rar diye 5 tane rar dosyası war msela ben part1e sağ tıklayıp buraya çıkar dediğim zaman part2yi istemiyo.hepsini nasıl çıkarcam?

tek tek .

ben o şekilde yapıyorum .yapabilen arkadaş varsa anlatsa iyi olur.
  • hallettim arkadaşlar tşk. part1 e sağ tıkladım dosyaları çıkart dedim hepsini sırayla çıkarmaya başladı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • saol arkadasim isime yaradi
  • arkadaşlar ben bilgisayar oyunu satan yerdden bi oyun aldım cd açıyorum ama nası kurucayımı bilmiyorum lütfenn yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 99darkangel99 -- 25 Şubat 2012; 15:40:57 >

• ölü diriltme gibi olacak ama belki birisinin işine yarar

Dosya Birleştirme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.