Şimdi Ara

klasör yazıları yeşil oldu yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
6.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar dün bir müsterimin makinasının yedeklerini aldım ve formatladım.üzerinde windows xp ntfs formatında yüklüydü. yine ntfs olarak yükledim.yedekleri yenidem atmaya calıstıgımda kopyalanamıyor hatası cıktı. dosyalara baktıgımda klasör isimlerinin yesil oldugunu gördüm.dosyalar okunamıyor ve acılmıyor mutlaka düzeltmem gerek yardım edin.....

• sanırsam bilgisayarın sahibi dosyalara şifre koymuş...ben de yapmıştım..şifre koyunca yşil oluyor yazılar..Ama nasıl düzeltileceğini bilmiyorum maalesef...
  • Yeşil dosyaya sağ tıkla > özellikler > genel sekmesinde alt tarafta öznitelikler var. Ordan gelişmiş'e tıkla. Veriyi korumak için içeriği şifrele var. Ordan ayarlarsın.
  • tsk arkadaslar ama öznitelikler seksemsinden degisiklik yapılamıyor.arastırdım birazda efs sifreleme olarak geciyor.formatlanmasa düzelme imkani varmıs ,efs ile sifreleme yapılırsa windows altında sertifikaların icine bi sertifika icine sifre, kullanma yetkisili kisi bilgilerini saklıyormus. aynı sertifika lazım oda imkansız.yani kısaca bu dosyalar geri getirilemiyormus....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxsimus_sb -- 16 Aralık 2007; 11:52:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.