Şimdi Ara

klasörlerdeki dosyaları tek bir klasörde toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
7.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • farklı klasörlerde yer alan şarkıları tek bir klasör altında toplamak istiyorum ancak dosyaları bulundukları klasörden tek tek kopyalayıp istediğim klasöre yapıştırmadan bunu yapabilecek bir program var mı?mesela tarkan,mor ve ötesi klasörleri gibi birden fazla klasörü türkçe mp3 diye bir klasör altında kopyalamanın kısa yolu var mıdır?

• mp3leri barındıran klasorlerin üst klasorüne gir ve ara butonuna bas. *.mp3 yaz ve arat. sonra tümünü seç ve kes de. istediin klasore yapıştır.. *.xx şeklinde arama yaparsan herhangi adlı xx uzantılı dosyaları bulursun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mykt

mp3leri barındıran klasorlerin üst klasorüne gir ve ara butonuna bas. ***** yaz ve arat. sonra tümünü seç ve kes de. istediin klasore yapıştır.. *.xx şeklinde arama yaparsan herhangi adlı xx uzantılı dosyaları bulursun...

Arkadaş haklı bu yolu deneyebilirsin
  • Bende burayı okuduktan sonra araştırdım.Ararken ararken deneyerek buldum.Meğer çok kolaymış.Bütün klasörlerin bulunduğu klasörün içine gelin.Ara tuşuna ( Yıldız-nokta-yıldız-yıldız )yani; *.** yazın ara deyin.Bütün klasörlerin içini oraya toplayacak.Hepsini tek klasöre biriktirebilirsiniz.O kadar.
  • mu38 M kullanıcısına yanıt

işe yaradı teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.