Şimdi Ara

klasörlerimin boyutlarına göre sıralamak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, bir programa ihtiyacım var, diskimde bulunan bütün klasörleri tarayıp boyutuna göre büyükten küçüğe doğru sıralayan bir program, ya da bunu windows'ta yapabiliyor muyuz? şimdiden yardımcı olacağınız için teşekkür ederim...

• yok mu arkadaşlar yardımcı olabilecek birisi? şu anda hardiskimde bu kadar yeri hangi klasör kaplıyor anlıyamadım,bunun için kullancağım..
  • SpaceMonger (kendi sitesini bilmiyorum istersen upload ederim)
    TreeSize---->http://www.jam-software.com/
    spacemonger ekran görüntüsü

büyük resim için:
    http://img455.imageshack.us/img455/407/spacemonger5vr.gif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caadas -- 8 Haziran 2006; 20:01:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: parmaksiza

merhaba arkadaşlar, bir programa ihtiyacım var, diskimde bulunan bütün klasörleri tarayıp boyutuna göre büyükten küçüğe doğru sıralayan bir program, ya da bunu windows'ta yapabiliyor muyuz? şimdiden yardımcı olacağınız için teşekkür ederim...

bu windows ta var
    ilk önce görünümden ayrıntıları tılka
    ayrıntılı görünüm gelecek
    sonra sağ tık simgeleri yerleştirden boyut u seçersen boyutlara göre sıralanır
  • teşekkür ederim caadaş arkadaş,mailini de aldım, şimdi uyguluyorum
  • Arkadaşlar merhaba,

Konuyu tekrar hortlatayım. Windows 10 kullanıyorum. İşimde binlerce klasörle çalışıyorum. Ve bunlar çok fazla yer kaplıyor. İçeriği aynı ama adları farklı dünya kadar klasör var. Bütün hepsini ayıklamam mümkün değil. Benim klasörleri içerik boyutlarına göre sıralamam gerekiyor. Ancak bu şekilde aynı olanları bulup silebilirim.Windows da bunu yapmam mümkün mü yoksa bunun için ayrıca program mı kullanacağız? Lütfen yardım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.